ATV Seviyor Sevmiyor - Dizi Yorumları

Başka dizilerde erkekler vucut göstermek için boş boş sahneler yazılır, Yiğit vucudunu saklıyor dekolte veren kız gibi :F @Çiğdem- :F

iyi bayramlar:F

Bölümü izleyemedim heyecanla bekliyordum :T: Uyuya kaldım yarın izlerim şu an açtım Deniz çok güzel olmuş bölüm kesin süperdir:Z

Muhteşem yaaaa muhteşem:hearteyes::hearteyes::hearteyes: Zeynep Çamcı trt'de harcanıyormuş resmen :F bu diziden sonra kapişilir:X

Yiğit güzel şarkı söylüyormuş:X Yiğiti seyirciye sevdirme çabaları güzel gidiyor:F

Bölüm şahane. :D

-İyi bayramlar

-Ne bayramı

-Gözleriniz bayram etti. :F
Bu kısmı bölümden bulup izledim gerçekten güzelmiş. :X

Fragman yine çok iyi ama bu kadar erken drama sarmış olmalarından endişeleniyorum. Bir de hala eski senaristlerin yazdığı bölümler yayınlanıyor acaba bundan itibaren yeni senaristlere mi geçmiş olacak? (b)

Bu hafta bölümde çalan 'Ateşle Barut' şarkısı. Sertab Erener söylüyor ve Oktay Kaynarca'nın klipteki halleri biraz şaşırtabilir. Bu diziyi de sevmemin nedenlerinden biri bu aslında her hafta 90'lardan esintileri evimize getiriyor. :X

@Forumdash @Billy Kane @Çiğdem- @Seviyor sevmiyor

Son düzenleme:
Bu bölüm çok iyidi ya önceki bölümün tekrarını sabah izledim yeni Bölümü'de bu akşam izleyip dizinin bölümlerini tamamladım:)

Bu arada 7. bölümden itibaren yeni senaristler iş başına geçiyor. Fragmanı en başta beğenmiştim ama üzerine biraz düşününce daha geçen bölüm rezalet şarkı söyleyen Yiğit'in yeni bölümde bülbül gibi şakıması gibi detaylar tutarsız geldi. Yeni senaristler ister istemez diziyi kötü etkileyecek gibi.

Hatta Ekşi'de de şöyle bir şey yazılmış ama muhtemelen bunun tersi olur yeni senaristler yüzünden. Niye durduk yere senarist değiştirirler ki? Reytinglerin 4. bölümde düşmesi yüzündense o kadar büyük bir düşüş değildi ama eski senaristler bu muameleyi hak etmiyordu. Gelecek haftadan sonra onları mumla arayacağımızı düşünmeye başladım.

Screenshot_2.png

Bu arada 7. bölümden itibaren yeni senaristler iş başına geçiyor. Fragmanı en başta beğenmiştim ama üzerine biraz düşününce daha geçen bölüm rezalet şarkı söyleyen Yiğit'in yeni bölümde bülbül gibi şakıması gibi detaylar tutarsız geldi. Yeni senaristler ister istemez diziyi kötü etkileyecek gibi.

Hatta Ekşi'de de şöyle bir şey yazılmış ama muhtemelen bunun tersi olur yeni senaristler yüzünden. Niye durduk yere senarist değiştirirler ki? Reytinglerin 4. bölümde düşmesi yüzündense o kadar büyük bir düşüş değildi ama eski senaristler bu muameleyi hak etmiyordu. Gelecek haftadan sonra onları mumla arayacağımızı düşünmeye başladım.

Ekli dosyayı görüntüle 51578

Eski senaristler acaba mother'a gidecekler?(b)

Diziyi ilk başlarda çok sevmemiştim.Ama dizi kesinlikle bir yerli dizisinden çok daha fazlası.

Denizciğim son sahnede ne güzel oldu öyle :bhr:

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan