Ben orayı fark etmedim. 😱Bölüm şahane.
-İyi bayramlar
-Ne bayramı
-Gözleriniz bayram etti.
Oha bu hafta bölüm 4 Reyting alırsa haftaya 5 gelir😱
Bu kısmı bölümden bulup izledim gerçekten güzelmiş.Bölüm şahane.
-İyi bayramlar
-Ne bayramı
-Gözleriniz bayram etti.
Fragman yine çok iyi ama bu kadar erken drama sarmış olmalarından endişeleniyorum. Bir de hala eski senaristlerin yazdığı bölümler yayınlanıyor acaba bundan itibaren yeni senaristlere mi geçmiş olacak?
Eski senaristler acaba mother'a gidecekler?Bu arada 7. bölümden itibaren yeni senaristler iş başına geçiyor. Fragmanı en başta beğenmiştim ama üzerine biraz düşününce daha geçen bölüm rezalet şarkı söyleyen Yiğit'in yeni bölümde bülbül gibi şakıması gibi detaylar tutarsız geldi. Yeni senaristler ister istemez diziyi kötü etkileyecek gibi.
Hatta Ekşi'de de şöyle bir şey yazılmış ama muhtemelen bunun tersi olur yeni senaristler yüzünden. Niye durduk yere senarist değiştirirler ki? Reytinglerin 4. bölümde düşmesi yüzündense o kadar büyük bir düşüş değildi ama eski senaristler bu muameleyi hak etmiyordu. Gelecek haftadan sonra onları mumla arayacağımızı düşünmeye başladım.
Ekli dosyayı görüntüle 51578
@Forumdash @Billy Kane @Çiğdem- @Seviyor sevmiyor
Onu bilmiyorum ama keşke bu diziyi bırakmasalardı.Eski senaristler acaba mother'a gidecekler?
Du bakalım 1 bölümlük beğeniyorlardır, sonraki bölümlerde Deniz'in karakterine uymayan hareketler yapar İrem'den alıntılar filan yapar belkiOnu bilmiyorum ama keşke bu diziyi bırakmasalardı.