Aynen Deniz ve irem sahnesinden bölüm. İyi gidiyor haleİrem vs Deniz sahnesi muhteşemdi Twitter'da hashtag 5'den 2'ye cıktı o sahneden sonra ilerleyen saatlerde bölüm durulmazsa 7 reyting garanti inş @Seviyor sevmiyor @Aserat @Billy Kane
evet öyle dram ağırlıklı değilDiziyi izlemiyorum ama senaryoyu Rüya İşçileri devralmış, muhtemelen bu bölümde biri hastaneye düştü ve biri silah doğrulttu? @Seviyor sevmiyor @cookies @Forumdash
Bölümlük olmadı ama maceralık oldu Rüya işçileri hangi dizileri yazdı herkeşler kötülüyorDiziyi izlemiyorum ama senaryoyu Rüya İşçileri devralmış, muhtemelen bu bölümde biri hastaneye düştü ve biri silah doğrulttu? @Seviyor sevmiyor @cookies @Forumdash
Ben Benim İçin Üzülme ve Ah Neriman'dan biliyorum hep aynı trajedi temalı senaryo yazıyorlar, klişe olaylar diyaloglar. Umarım bu diziyi batırmazlar.Bölümlük olmadı ama maceralık oldu Rüya işçileri hangi dizileri yazdı herkeşler kötülüyor
Gülbeyaz ve Kurşun Yarası dizilerinix de yapmişlar tabi aynı ekipse Bu dizi komedisi bol olduğunda dram dizileri gibi hemen drama dönmezler ya:/ Komedisini eksik etmezlerBen Benim İçin Üzülme ve Ah Neriman'dan biliyorum hep aynı trajedi temalı senaryo yazıyorlar, klişe olaylar diyaloglar. Umarım bu diziyi batırmazlar.
Ama iyi işleri de varmış İstanbul'un Altınları, Geniş Aile gibi; http://www.sinematurk.com/kisi/8486-ruya-iscileri/
Deniz hastanelik oldu.Diziyi izlemiyorum ama senaryoyu Rüya İşçileri devralmış, muhtemelen bu bölümde biri hastaneye düştü ve biri silah doğrulttu? @Seviyor sevmiyor @cookies @Forumdash
Arkadaşlar İyidir. Ama yarın SS'nin 7. bölümünü izlemeye çalışacağım.Sen neyi izledin?
Reklam verdiler mi Nasıldı bölümArkadaşlar İyidir. Ama yarın SS'nin 7. bölümünü izlemeye çalışacağım.
15 dakika özetten sonra reklamsız verdiler ve 22.45'te de tekrarı başladı. 2. bölüm iyiydi ama bazı yorumlarda yavaş olduğu söyleniyor. Gerçi bana o kadar da yavaş gelmedi orası başka.Reklam verdiler mi Nasıldı bölüm