ATV Seviyor Sevmiyor - Dizi Yorumları

15 dakika özetten sonra reklamsız verdiler ve 22.45'te de tekrarı başladı. 2. bölüm iyiydi ama bazı yorumlarda yavaş olduğu söyleniyor. Gerçi bana o kadar da yavaş gelmedi orası başka. :X
Öbür dizin ne zaman başlıyor :F

Diziyi izlemiyorum ama senaryoyu Rüya İşçileri devralmış, muhtemelen bu bölümde biri hastaneye düştü ve biri silah doğrulttu? :A @Seviyor sevmiyor @cookies @Forumdash
HAHAH DİZİYİ İZLEMEDEN ÇOK DOĞRU TAHMİN YAPMIŞSIN AMA İZLEYENLER MALESEF KELİME KELİME DOĞRU YAZDIN DEMEMİŞLER SANA :A :A :A

zeynep çamcı hastaneye düştü orasını bildin :F
başrol oğlanada silah doğrulttular orasınıda bildin tebrikler cnm :A

HAHAH DİZİYİ İZLEMEDEN ÇOK DOĞRU TAHMİN YAPMIŞSIN AMA İZLEYENLER MALESEF KELİME KELİME DOĞRU YAZDIN DEMEMİŞLER SANA :A :A :A

Kız hiç sesin soluğun çıkmıyor konuda bıraktın sandım. :A

Kız hiç sesin soluğun çıkmıyor konuda bıraktın sandım. :A
aa yok izliyorum ama yeni senaristler kore uygulamasından çıktılar uydurup uydurup yazıyorlar malesef :F mesala dünkü bölümde denizle tuna yolculuk yaptılar inekler falan kore uygulamasında denizle yiğit gidiyor oraya ve denizle yiğit ahırda inek pisliği falan temizliyorlar tabi neden orasını bilmiyorum ama baya eğlenceli sahneleri vardı yeni senaristler ağır bir drama çevirdiler diziyi tuna olmasa gerisi çöp maalesef :F

aa yok izliyorum ama yeni senaristler kore uygulamasından çıktılar uydurup uydurup yazıyorlar malesef :F mesala dünkü bölümde denizle tuna yolculuk yaptılar inekler falan kore uygulamasında denizle yiğit gidiyor oraya ve denizle yiğit ahırda inek pisliği falan temizliyorlar tabi neden orasını bilmiyorum ama baya eğlenceli sahneleri vardı yeni senaristler ağır bir drama çevirdiler diziyi tuna olmasa gerisi çöp maalesef :F
Ben daha 7. bölümü izlemedim bugün bakıcam. :D

Kime silah doğrultmuşlar? 😱

anlaşılan benim dışımda yeni bölümü takip eden kalmamış :F

yiğit barda irem için kavga etti adam falan dövdü sonra yiğitle ireme silah doığrulttular sonra yolda arabada silahlı kaçış sahnesi çekildi falan :A :A :A
Romantik komedi diye başladık aksiyona bile kaymaya başlamış pes artık. :A

Boş ama akıcı olan güzeldi bölüm sonda ters köşe oldum 😱irem her şeyi söylecek sonda sandım söylemedi Deniz Tuna ile birlikte olacaklar sannetim keşke orjinaline göre gitseydi sonra kendileri yazsaydı :(:T

Fragmanı beğenmedim bir tek sonu güzel

Bu ne ya? 7. bölümün ilk 1 saatini izledim sakin ama güzeldide son 1 saat felaket! Komiklik katalım diye içine etmişler gürültüden başla bişey değildi. Replikleri anlamakta güçlük çektim çoğunu anlamadım bile ne alaka diyorum yazık oldu diziye ya..

İşte buna farkı mrt-06 deniyor Çiko :A

Komedisi filan vardı yine de sonunda twitter filan coştu :X Tuna Deniz sahneleri:hearteyes::hearteyes::hearteyes:

Bu arada bugun arife reytingi çok merak ediyorum. Malum yapımlar düşer hep:T:

Ben de fanım ben beğendim, sen swpcileri okuyorsun yine:A
8. bölüm hayal kırıklığı oldu benim için komedisi(?) çok absürttü atlaya atlaya izledim o sahneleri.

Düşmesini isterim aslında senaristleri şutlarlar belki :A

Komedisi filan vardı yine de sonunda twitter filan coştu :X Tuna Deniz sahneleri:hearteyes::hearteyes::hearteyes:

Bu arada bugun arife reytingi çok merak ediyorum. Malum yapımlar düşer hep:T:

Ben de fanım ben beğendim, sen swpcileri okuyorsun yine:A
Bu arada İrem yine ne haltlar karıştırmış tüm Twitter ona lanet okuyor şu an. :A

Diziyi acayip bozdular ya ilk 4 bölüm efsaneydi ya :Zdolu eğlenceli ile 5 inci bölüm de süperdi 6 bölüm de çok çok iyiydi :) ama 7 ve 8 inci bölümler berbattı özellikle 8 bundan:Asonra bırakmışta olabilirim 9 uncu bölümü ne olursa olsun izliycem 10,11,12 bir bölüm bile iyi bölüm olamazsa bırakacam :bhr::D

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan