ilk olamayacağım, bari sonuncu olayım da başka bir bakış açısı tabi.Bile bile lades yaptım.
7 milyon izlenmesi garanti değil 15 günde? Hala kazanabilirimGeçmiş olsun.@XanTier
Aleyna ölse yine kazanamazsın, gerçi kız ölse 1 milyar izlenir.7 milyon izlenmesi garanti değil 15 günde? Hala kazanabilirim
101-110
Ben demiştim.Danaya girer gibi 5 kişi aynı sonuca girdiniz, hayırlısı.
Hemen bir hesap yapalımGeçmiş olsun.@Ahmed @mrt-06 kalan 4 isme de.6 kişi daha gitti.
Yarışma size mi kayıyor ne.@MayısKralı @MasacRE-
Ben demiştim.
Kazananlara @mrt-06 dan 1 aylığına "En İyi Müzik Tahmincisi" etiketini istiyoruz.Hemen bir hesap yapalımŞuan 105m ve günlük 3m civarına düşmüş vaziyette. Ayın bitmesine 12 gün var. Her gün 3 izlenirse 141 olur. Ama biraz daha düşecektir izlenmesi o yüzden bence bizim şansımız baya yüksek ortak@MayısKralı
Kazananlara @mrt-06 dan 1 aylığına "En İyi Müzik Tahmincisi" etiketini istiyoruz.
Aynenin üstüne çok daha ağır şeyler söylemek üzereydim ki sen geldinKötü adamın yaptığı etikete bak birde aynen diyor utanmadan.
Bugün işlerim var ilgilenemiyorum forumla, bakarız diyelim.
R değil U oldu bu.Aynenin üstüne çok daha ağır şeyler söylemek üzereydim ki sen geldinNeyse şimdi R zamanı@S.G.A.T. Ne kadar ayıp ya, adminimiz öyle bir insan mı? İşi var ki cevap verememiş işte. Sana hiç yakıştıramadım bunu
Bülent Ersoy bile böyle dönmedi diyorsun yani?R değil U oldu bu.
Yeni 'Bülent Ersoy'lar için yeni yol haritası çizdin adeta.Bülent Ersoy bile böyle dönmedi diyorsun yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?