Sen zaten haksızsın. Objektif bakmıyorsun, takmışsın boyun kadar gözlükleri.16 şarkılık albüm ayoll hiçbir şarkının yanına kalite oalrka yaklasamıyor ozaman bu şarkının neyine dünya yıldızı olmak kıytırıktan sözler kızın tarzı birebir çalıntı klip öyle
@Forumdash @MasacRE-
kaybolmadan zehirlenen çocukların zihnini açmam alzım ayoll şu çalıntı klip konusuna gidiyorum şuanSen zaten haksızsın. Objektif bakmıyorsun, takmışsın boyun kadar gözlükleri.
Tarkan belli bir standartın üzerinde Dünya genelinde ciddi bir üne sahip sanatçı. Bu kız daha 17 yaşında ve güzel bir başlangıç yapıyor. Bu kıyaslama çok saçma ya.
Peki bu ne?16 şarkılık albüm ayoll hiçbir şarkının yanına kalite oalrka yaklasamıyor ozaman bu şarkının neyine dünya yıldızı olmak kıytırıktan sözler kızın tarzı birebir çalıntı klip öyle
@Forumdash @MasacRE-
Adam esirlenmiş ayoll aleyna gibi tarzına kadar kopyalamamıs şu çalıntı konusuna gidicem şimdi burda konusturma beniPeki bu ne?
Tarkan yapınca "esinlenme" Aleyna yapınca "çalıntı" yok yaaAdam esirlenmiş ayoll aleyna gibi tarzına kadar kopyalamamıs şu çalıntı konusuna gidicem şimdi burda konusturma beni
Milleti Tarkan'a karşı doldurma @Çiğdem- Adamı antipatik gösteriyorsun. Denk mi onlar ya? Yazık kıza
Saçından kıyafetine kadar çalmıs klipte tam 2 ayrı klipten çalmıs biridne ayılar bıçakla vurmalar aynı biridne dans figuru falan çalda buakdar çalma ayoll kendinden hiçbir katkısı yokTarkan yapınca "esinlenme" Aleyna yapınca "çalıntı" yok yaa
Esinlenmiş işte ne var bunda hep Tarkan mı esinlenecekSaçından kıyafetine kadar çalmıs klipte tam 2 ayrı klipten çalmıs biridne ayılar bıçakla vurmalar aynı biridne dans figuru falan çalda buakdar çalma ayoll kendinden hiçbir katkısı yok
bunun nesi esirlenmek ayoll kendinden hiçbirşey yokki kıyafeti bile çalmısEsinlenmiş işte ne var bunda hep Tarkan mı esinlenecek
Neyse sen onu bunu bırak da 1 milyarı ne zaman görür dünya starımız onu söylebunun nesi esirlenmek ayoll kendinden hiçbirşey yokki kıyafeti bile çalmıs
1 Ayda 100 ü göremez @S.G.A.T. ın anketini kınıyorumNeyse sen onu bunu bırak da 1 milyarı ne zaman görür dünya starımız onu söyle
Bak @S.G.A.T. ın açıklamasını oku önce1 Ayda 100 ü göremez @S.G.A.T. ın anketini kınıyorum
100 ÜN ÜSTÜNE sayı olmamalıydı bence tam bir döneyimde ozaman daha detaylı ilgilenicem @MasacRE-71den başlıyor zaten.
200 ustunu saka olsun diye dedim ben16 şarkılık albüm ayoll hiçbir şarkının yanına kalite oalrka yaklasamıyor ozaman bu şarkının neyine dünya yıldızı olmak kıytırıktan sözler kızın tarzı birebir çalıntı klip öyle
@Forumdash @MasacRE-
Herşeyden haberi var. Müzik dünyasının avucunun içi gibi biliyor. Kıskançlık sadece.Bak @S.G.A.T. ın açıklamasını oku önce
Rekortmen klip ağustos ayı boyunca ne kadar izlenir? 1 eylül'e kadar ne kadar izlenmeye ulaşır?
Not. klip 4 günde 23.859.125 kere izlendi.
Yani 23 küsur milyondan itibaren başlayarak 1 eylüle kadar kaç olur diyor. Buna rağmen 100 milyonu göremez diyorsan fındıklar sende kafa yapmış demektir başka açıklaması yok
Kıskançlıkta 1 numara @Çiğdem- zaten ya Ama Aleyna da güzel çatlatıyor kıskançlıktan, sonuna kadar AleynacıyızHerşeyden haberi var. Müzik dünyasının avucunun içi gibi biliyor. Kıskançlık sadece.
Herşeyden haberi var. Müzik dünyasının avucunun içi gibi biliyor. Kıskançlık sadece.
ayy sorma hızlı öfkeli şarkısı dinelyip kendime geleyim diyorum yorumlarda aleyna yazıyor dahada çıldırıyorum rahat yok veletlerden @MasacRE- @Harunnn60 @sokak sanati200 ustunu saka olsun diye dedim ben
Youtube yorumlarina gidip baksana sarkiyi turkiye yerine koyup onemsemisler hadi dunya listesindeyiz en cok izlenenlerdeyiz diye bide her tutan yabanci sarkinin altina aleyna tilki sen olsan yaziyolar
Aleyna'dan kaçamazsın, nereye baksan onu göreceksin kabusun olacak kabusunayy sorma hızlı öfkeli şarkısı dinelyip kendime geleyim diyorum yorumlarda aleyna yazıyor dahada çıldırıyorum rahat yok veletlerden @MasacRE- @Harunnn60 @sokak sanati