-
ayy sorma hızlı öfkeli şarkısı dinelyip kendime geleyim diyorum yorumlarda aleyna yazıyor dahada çıldırıyorum rahat yok veletlerden @MasacRE- @Harunnn60 @sokak sanati
ayy sorma hızlı öfkeli şarkısı dinelyip kendime geleyim diyorum yorumlarda aleyna yazıyor dahada çıldırıyorum rahat yok veletlerden @MasacRE- @Harunnn60 @sokak sanati
Yalnız şaka maka şu anda, bir haftada 40'ın üstünde100 ÜN ÜSTÜNE sayı olmamalıydı bence tam bir döneyimde ozaman daha detaylı ilgilenicem @MasacRE-
hileli sayılarla youtube üzerinden dünya starı yapmaya çalsııyorlar başka başarısı yokYalnız şaka maka şu anda, bir haftada 40'ın üstünde
İnci sözlük dahil bütün sosyal medyaya konu olduysa inanırım onun gerçek olduğunahileli sayılarla youtube üzerinden dünya starı yapmaya çalsııyorlar başka başarısı yok
Son birkaç gün gelip şıkkımı değiştiririm42.836.951 görüntüleme iyi geceler.
başka kanal olsa neysede ntd zaten hileli olduğunu herkes biliyor satın alabiliyorlarmıs izlenmeyi @S.G.A.T. @MasacRE-İnci sözlük dahil bütün sosyal medyaya konu olduysa inanırım onun gerçek olduğuna
Seninkini biliyorum zaten ama haklısın napcaz biz o durumu. @mrt-06 o co-adminliğinin bir faydasını gösterecekmisin artık?Son birkaç gün gelip şıkkımı değiştiririm
Aleyna için hileye ihtiyaç yok. O seneye dünya yıldızı olacak
Zaten kapalıymış, açtıralım bariSeninkini biliyorum zaten ama haklısın napcaz biz o durumu. @mrt-06 o co-adminliğinin bir faydasını gösterecekmisin artık?
youtube yıldızı olur ondan ancak ayoll köyden geleyim daha yoğunlaşacam onaAleyna için hileye ihtiyaç yok. O seneye dünya yıldızı olacak
Zaten kapalıymış, açtıralım bari
Kızın konuşulmadığı yer yok. Her şeyin altından kalkar bu valla.youtube yıldızı olur ondan ancak ayoll köyden geleyim daha yoğunlaşacam ona
Bu kıytırık sözleri gerçekten beğendinmi yanıKızın konuşulmadığı yer yok. Her şeyin altından kalkar bu valla.
Ben bile şu ana kadar 5 kez dinledim. Benim hayatım boyunca yapmadığım bir şey bir pop şarkıyı 5 kez dinlemek.
Hayır, ama her pop şarkı kıytırık zaten. Melodisi hoş sadece.Bu kıytırık sözleri gerçekten beğendinmi yanı
tarkanın yollası da çok felsefik şarkıydı dimi her bi mısra özlü söz kızım caps oluyor adam artıktarkanın 16 şarkısımı var albümde tüm şarkıları sen olsan barinin üstünde bu şarkının kıytırık olduğuna en iyi örnek bu kıytırık sözler tarkanın 16 şarkılık albümünün hiçbir şarkısının yanına bile yaklasamıyor ergenlerin youtube tıklamasına kanmayın ayoll
@Harunnn60 @MasacRE- @sokak sanati @Yiğitt @mrt-06
geç kaldın ayoll cumartesi akşamı konusuruz artık kaçıyorum bukadar giydirmek yeter şimdirik dönünce bol bol ilgilenicem 1.5 gün kaldıtarkanın yollası da çok felsefik şarkıydı dimi her bi mısra özlü söz kızım caps oluyor adam artık
Yaptığın çok ayıp'141-150' Oy Verenler
- vadikızı
- sokak sanati
- 131-140' Oy Verenler
- MasacRE-
- MayısKralı
'121-130' Oy Verenler
Halk gerçeği gördü algıların boşa ablacım.tarkanın 16 şarkısımı var albümde tüm şarkıları sen olsan barinin üstünde bu şarkının kıytırık olduğuna en iyi örnek bu kıytırık sözler tarkanın 16 şarkılık albümünün hiçbir şarkısının yanına bile yaklasamıyor ergenlerin youtube tıklamasına kanmayın ayoll
@Harunnn60 @MasacRE- @sokak sanati @Yiğitt @mrt-06