ilk olamayacağım, bari sonuncu olayım da başka bir bakış açısı tabi.Bile bile lades yaptım.![]()
7 milyon izlenmesi garanti değil 15 günde? Hala kazanabilirimGeçmiş olsun.@XanTier
Aleyna ölse yine kazanamazsın, gerçi kız ölse 1 milyar izlenir.7 milyon izlenmesi garanti değil 15 günde? Hala kazanabilirim![]()
101-110
Ben demiştim.Danaya girer gibi 5 kişi aynı sonuca girdiniz, hayırlısı.![]()
Hemen bir hesap yapalımGeçmiş olsun.@Ahmed @mrt-06 kalan 4 isme de.
6 kişi daha gitti.
Yarışma size mi kayıyor ne.@MayısKralı @MasacRE-
Ben demiştim.![]()
Kazananlara @mrt-06 dan 1 aylığına "En İyi Müzik Tahmincisi" etiketini istiyoruz.Hemen bir hesap yapalımŞuan 105m ve günlük 3m civarına düşmüş vaziyette. Ayın bitmesine 12 gün var. Her gün 3 izlenirse 141 olur. Ama biraz daha düşecektir izlenmesi o yüzden bence bizim şansımız baya yüksek ortak
@MayısKralı
Kazananlara @mrt-06 dan 1 aylığına "En İyi Müzik Tahmincisi" etiketini istiyoruz.![]()
Aynenin üstüne çok daha ağır şeyler söylemek üzereydim ki sen geldinKötü adamın yaptığı etikete bak birde aynen diyor utanmadan.
Bugün işlerim var ilgilenemiyorum forumla, bakarız diyelim.![]()
R değil U oldu bu.Aynenin üstüne çok daha ağır şeyler söylemek üzereydim ki sen geldinNeyse şimdi R zamanı
@S.G.A.T. Ne kadar ayıp ya, adminimiz öyle bir insan mı? İşi var ki cevap verememiş işte. Sana hiç yakıştıramadım bunu
![]()
Bülent Ersoy bile böyle dönmedi diyorsun yani?R değil U oldu bu.![]()
Yeni 'Bülent Ersoy'lar için yeni yol haritası çizdin adeta.Bülent Ersoy bile böyle dönmedi diyorsun yani?![]()