senle uğraşamam tamam az takılacam sana daha "önemli" şeylere vakit ayıracam (anlamadıysan dünkü konuşmaya gönderme bu )Benim karşı konulamaz egoma rakip olarak gelirsen egoist olursun
senle uğraşamam tamam az takılacam sana daha "önemli" şeylere vakit ayıracam (anlamadıysan dünkü konuşmaya gönderme bu )Benim karşı konulamaz egoma rakip olarak gelirsen egoist olursun
Ayy bir de açıklama yapıyor not olarak saf mıyım ben çok şükür zekamız balık hafızası değilsenle uğraşamam tamam az takılacam sana daha "önemli" şeylere vakit ayıracam (anlamadıysan dünkü konuşmaya gönderme bu )
122.630.541 görüntüleme. Her gün 1.5 milyon izleniyor. Her şey son gün belli olacak gibi. Benim tahminim kılpayı kaybedeğiz. @Billy Kane @MasacRE- @MayısKralı
121-139 dışında hepsi hala geçerli.@S.G.A.T. benimki sayılmayacaksa hiç ankette enerjimi harcamayayım
125.384.562 görüntüleme oldu. Daha 1 gün bile tam değil. Ay sonuna doğru beklenmedik artış var. Daha zaman da var. @sokak sanati bile kazanabilir.122.630.541 görüntüleme. Her gün 1.5 milyon izleniyor. Her şey son gün belli olacak gibi. Benim tahminim kılpayı kaybedeğiz. @Billy Kane @MasacRE- @MayısKralı
inşallah kaybedersin121-139 dışında hepsi hala geçerli.
Ettim zaten. Kız deli gibi izleniyor.inşallah kaybedersin
iyi olmuş sanaEttim zaten. Kız deli gibi izleniyor.
Yok biz ağustos ayı boyunca sormuştuk. Şimdi 1 ay doldu dersem üstüme atlar hepsi.
niye oy atmamışsın? Kazanacaktın.140M diyorum.
Ha ha ağır basıyor An itibariyle 129.651.051 görüntülemeyle elenmenin eşiğine gelmiş bulunmaktayız kanka. O kadar da düzgün hesaplama yapmıştık, birden ne oldu da millete yeniden şarkıya döndüler anlaşılır gibi değil.Bizim tahmin daha ağır basıyor bekle gör.
Normalde biz kazandık ama sen Ağustos ayını baz almışsın kanka napim.niye oy atmamışsın? Kazanacaktın.
Ha ha ağır basıyor An itibariyle 129.651.051 görüntülemeyle elenmenin eşiğine gelmiş bulunmaktayız kanka. O kadar da düzgün hesaplama yapmıştık, birden ne oldu da millete yeniden şarkıya döndüler anlaşılır gibi değil.
Herkes yanlış anlamış galiba. Belki de ben yanlış anlamışımdır, siz haklısınız.Normalde biz kazandık ama sen Ağustos ayını baz almışsın kanka napim.
Herkes yanlış anlamış galiba. Belki de ben yanlış anlamışımdır, siz haklısınız.
122.630.541 görüntüleme. Her gün 1.5 milyon izleniyor. Her şey son gün belli olacak gibi. Benim tahminim kılpayı kaybedeğiz. @Billy Kane @MasacRE- @MayısKralı
Biz alacağız gibi @MasacRE-
Daha belli değil kanka, ay 31 gün. Yarın gece 12de bitecek. Günde 3 milyon izleniyor. 140'ı görebilir. Kıl payı @sokak sanati ve @vadikızı kazanabilir.Biz bu işi biliyoruz ya 😎 Şu an 133 milyon ve son 1 gün kaldı. Bir anda 7-8 milyon izlenmezse kazandık @mrt-06 Hazır mı etiketimiz?
Günlük 3 milyonun altında galiba artık izlenme, kaybetmemiz düşük olasılık Ama yine de erken sevinmemekte fayda var tabi, sonra bu hale düşmeyelimDaha belli değil kanka, ay 31 gün. Yarın gece 12de bitecek. Günde 3 milyon izleniyor. 140'ı görebilir. Kıl payı @sokak sanati ve @vadikızı kazanabilir.
Güzell.Günlük 3 milyonun altında galiba artık izlenme, kaybetmemiz düşük olasılık Ama yine de erken sevinmemekte fayda var tabi, sonra bu hale düşmeyelim