senle uğraşamam tamam az takılacam sanaBenim karşı konulamaz egoma rakip olarak gelirsen egoist olursun![]()
senle uğraşamam tamam az takılacam sanaBenim karşı konulamaz egoma rakip olarak gelirsen egoist olursun![]()
Ayy bir de açıklama yapıyor not olarak saf mıyım ben çok şükür zekamız balık hafızası değilsenle uğraşamam tamam az takılacam sanadaha "önemli" şeylere vakit ayıracam (anlamadıysan dünkü konuşmaya gönderme bu
)
122.630.541 görüntüleme. Her gün 1.5 milyon izleniyor. Her şey son gün belli olacak gibi.Benim tahminim kılpayı kaybedeğiz.
@Billy Kane @MasacRE- @MayısKralı
121-139 dışında hepsi hala geçerli.@S.G.A.T. benimki sayılmayacaksa hiç ankette enerjimi harcamayayım![]()
125.384.562 görüntüleme oldu. Daha 1 gün bile tam değil. Ay sonuna doğru beklenmedik artış var. Daha zaman da var. @sokak sanati bile kazanabilir.122.630.541 görüntüleme. Her gün 1.5 milyon izleniyor. Her şey son gün belli olacak gibi.Benim tahminim kılpayı kaybedeğiz.
inşallah kaybedersin121-139 dışında hepsi hala geçerli.![]()
iyi olmuş sanaEttim zaten.Kız deli gibi izleniyor.
![]()
Yok biz ağustos ayı boyunca sormuştuk.
niye oy atmamışsın? Kazanacaktın.140M diyorum.![]()
Ha ha ağır basıyorBizim tahmin daha ağır basıyor bekle gör.![]()
Normalde biz kazandık ama sen Ağustos ayını baz almışsın kanka napim.niye oy atmamışsın? Kazanacaktın.
Ha ha ağır basıyorAn itibariyle 129.651.051 görüntülemeyle elenmenin eşiğine gelmiş bulunmaktayız kanka.
O kadar da düzgün hesaplama yapmıştık, birden ne oldu da millete yeniden şarkıya döndüler anlaşılır gibi değil.
![]()
Herkes yanlış anlamış galiba. Belki de ben yanlış anlamışımdır, siz haklısınız.Normalde biz kazandık ama sen Ağustos ayını baz almışsın kanka napim.![]()
Herkes yanlış anlamış galiba. Belki de ben yanlış anlamışımdır, siz haklısınız.![]()
122.630.541 görüntüleme. Her gün 1.5 milyon izleniyor. Her şey son gün belli olacak gibi.Benim tahminim kılpayı kaybedeğiz.
Biz alacağız gibi@MasacRE-
Daha belli değil kanka, ay 31 gün. Yarın gece 12de bitecek.Biz bu işi biliyoruz ya 😎 Şu an 133 milyon ve son 1 gün kaldı. Bir anda 7-8 milyon izlenmezse kazandık@mrt-06 Hazır mı etiketimiz?
![]()
Günlük 3 milyonun altında galiba artık izlenme, kaybetmemiz düşük olasılıkDaha belli değil kanka, ay 31 gün. Yarın gece 12de bitecek.Günde 3 milyon izleniyor. 140'ı görebilir. Kıl payı @sokak sanati ve @vadikızı kazanabilir.
![]()
Günlük 3 milyonun altında galiba artık izlenme, kaybetmemiz düşük olasılıkAma yine de erken sevinmemekte fayda var tabi, sonra bu hale düşmeyelim
![]()