Sen Olsan Bari 1 Ay İçinde Ne Kadar İzlenir?

Kim tutturacak bakarız. :D Kaç Milyon izlenir?

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .
Bu yaşta bu başarı, tebrik etmek lazım. Sonuna kadar destekliyorum Aleyna'yı. İlk single kadar başarılı olamayacağı aşikar ama bununda gideri var :D
ben Cevapsız Çınlama'yla bunun aynı kefeye koyulmasına bile karşıyım. Bu şarkı ve klip başka seviyede benim gözümde. :D

Sonuçta tarkanı geçecek ama :A

tarkanın 16 şarkısımı var albümde tüm şarkıları sen olsan barinin üstünde bu şarkının kıytırık olduğuna en iyi örnek bu kıytırık sözler tarkanın 16 şarkılık albümünün hiçbir şarkısının yanına bile yaklasamıyor ergenlerin youtube tıklamasına kanmayın ayoll
:A :A :A @Harunnn60 @MasacRE- @sokak sanati @Yiğitt @mrt-06

Çiğdem artık izlenmesinin geçeceğini kabullenmiş Aleyna'ya çamur atma derdine düşmüş :A Aleyna'nın askerleriyiz onu sana yedirmeyiz o bizim dünya yıldızımız olacak dünyaa :A

Tarkan'la Aleyna'nın niye kıyaslıyoruz? Ne alakası var? :D İnterneti kullananlar genç tayfa. Onların da Aleynaya ilgi göstermesi normal, kaldı ki şarkı-klip de güzel. Kız 17 yaşında. niye haksızlık ediyorsunuz? :D Tarkanla kıyaslamak neya. :D

Tarkan'la Aleyna'nın niye kıyaslıyoruz? Ne alakası var? :D İnterneti kullananlar genç tayfa. Onların da Aleynaya ilgi göstermesi normal, kaldı ki şarkı-klip de güzel. Kız 17 yaşında. niye haksızlık ediyorsunuz? :D Tarkanla kıyaslamak neya. :D
16 şarkılık albüm ayoll hiçbir şarkının yanına kalite oalrka yaklasamıyor ozaman bu şarkının neyine dünya yıldızı olmak kıytırıktan sözler kızın tarzı birebir çalıntı klip öyle
:A :A :A @Forumdash @MasacRE-