Danaya girer gibi 5 kişi aynı sonuca girdiniz, hayırlısı.101-110
Yine çok şık koydun bu kadar gözümüz yorulduHadi yok mu yürekli bir delikanlı 200lerden oylayacak, koca 1 ay.
@YıldırıM senden beklemiyor değilim mesela.
herkesin aynı tahmini yapmasını önlemek için.Yine çok şık koydun bu kadar gözümüz yoruldu
benim de tahmin o yönlerde.111-120 arasında olur diye düşünüyorum
Bu yaşta bu başarı, tebrik etmek lazım. Sonuna kadar destekliyorum Aleyna'yı. İlk single kadar başarılı olamayacağı aşikar ama bununda gideri varbenim de tahmin o yönlerde.
ben Cevapsız Çınlama'yla bunun aynı kefeye koyulmasına bile karşıyım. Bu şarkı ve klip başka seviyede benim gözümde.Bu yaşta bu başarı, tebrik etmek lazım. Sonuna kadar destekliyorum Aleyna'yı. İlk single kadar başarılı olamayacağı aşikar ama bununda gideri var
Ben oylamadım ama 1 haftada 40m oldu gerisini sen hesap et100 milyonu 1 ayda mümkünü yok göremez @S.G.A.T. kafayı sıyırmışta o anekte oy atanlarda bu durumdan etkilenmiş sanırım ayoll
mümkünü yok ayoll toplamda en fazla 300 görür zaten üstü olmaz millet 1 ayda 200 diyor yeme içmelerine birşey katmıs bu kız insanlarınBen oylamadım ama 1 haftada 40m oldu gerisini sen hesap et
Sonuçta tarkanı geçecek amamümkünü yok ayoll toplamda en fazla 300 görür zaten üstü olmaz millet 1 ayda 200 diyor yeme içmelerine birşey katmıs bu kız insanların
tarkanın 16 şarkısımı var albümde tüm şarkıları sen olsan barinin üstünde bu şarkının kıytırık olduğuna en iyi örnek bu kıytırık sözler tarkanın 16 şarkılık albümünün hiçbir şarkısının yanına bile yaklasamıyor ergenlerin youtube tıklamasına kanmayın ayollSonuçta tarkanı geçecek ama
100 milyonu geçer. ama o taraflarda kalacak gibi. Ağır değil mi o gözlük sana?100 milyonu 1 ayda mümkünü yok göremez @S.G.A.T. kafayı sıyırmışta o anekte oy atanlarda bu durumdan etkilenmiş sanırım ayoll
Sonuçta tarkanı geçecek ama
tarkanın 16 şarkısımı var albümde tüm şarkıları sen olsan barinin üstünde bu şarkının kıytırık olduğuna en iyi örnek bu kıytırık sözler tarkanın 16 şarkılık albümünün hiçbir şarkısının yanına bile yaklasamıyor ergenlerin youtube tıklamasına kanmayın ayoll
@Harunnn60 @MasacRE- @sokak sanati @Yiğitt @mrt-06
16 şarkılık albüm ayoll hiçbir şarkının yanına kalite oalrka yaklasamıyor ozaman bu şarkının neyine dünya yıldızı olmak kıytırıktan sözler kızın tarzı birebir çalıntı klip öyleTarkan'la Aleyna'nın niye kıyaslıyoruz? Ne alakası var? İnterneti kullananlar genç tayfa. Onların da Aleynaya ilgi göstermesi normal, kaldı ki şarkı-klip de güzel. Kız 17 yaşında. niye haksızlık ediyorsunuz? Tarkanla kıyaslamak neya.