TrabzonÇekimler nerede bu ecünnüyü nerede tutuyorus İstanbuldaysa sorun yok Karadeniz sınırları içindeyse sıkıntı@xemrexxx
TrabzonÇekimler nerede bu ecünnüyü nerede tutuyorus İstanbuldaysa sorun yok Karadeniz sınırları içindeyse sıkıntı@xemrexxx
Aaa sonunda yakaladık seni cnm kedi gibi miyavlayıp kaçıp duruyorsunTrabzon
Bu diziyi izliyomusun 😱Aaa sonunda yakaladık seni cnm kedi gibi miyavlayıp kaçıp duruyorsun
Aaa yok cnm tövbeBu diziyi izliyomusun 😱
gaga resmi istemiştim @Harunnn60 dan kaçtı niyeyse bende anlamadımHahahah sus be @Forumdash Haklı çıktı
O değilde @Harunnn60 ı kaçırdın ayoll ne güzel konusuyorduk seni görünce gitmiş
artık @Çiğdem- ide kendimize benzettik yerli dizi izleyemiyor yabancılardan gidiyoruzBu diziyi izliyomusun 😱
@Harunnn60 Bazen ne işler çeviriyorsun gizledin bir şey var der sende o moddasıngaga resmi istemiştim @Harunnn60 dan kaçtı niyeyse bende anlamadım
çok karışık olmuş mesajın hogatha@Harunnn60 Bazen ne işler çeviriyorsun gizledin bir şey var der sende o moddasın
Yüzünü gören cennetlik ayoll kış bitecek ne zaman müsait olacan@Forumdash
Haruna hak verelek sana soruyorumçok karışık olmuş mesajın hogathasoruyu banamı sordun gagayamı sordun
şimdi reelim çok yoğun o yüzden reelimi kurcalamaktan foruma giremiyorumHaruna hak verelek sana soruyorumSenin 6 aylık tatilinin başlamasına az kaldı sen hala müsait olamadın
Ne ile uğaşıyorsun pekişimdi reelim çok yoğun o yüzden reelimi kurcalamaktan foruma giremiyorum
umarım açıklayıcı olmuştur bu mesaj
Düğününe gittim ben diyorum
Düğünde çocuklarının işi ne 😱😱😱Düğününe gittim ben diyorumAltın taktım cocuga
Düğününe gittim ben diyorumAltın taktım cocuga
dedikodumu yapıyorsunuz diye çok sinirlenecektimDüğünde çocuklarının işi ne 😱😱😱
Cocuk derken senden bahsettim(erkeklere çocuk denir ya hani). Hogatan gerçekten sinirlenior galiba senin çocugun var dedikçededikodumu yapıyorsunuz diye çok sinirlenecektimama alıntı yaptığım iki pargraftaki mesajlara bakınca aranızda iletişim problemi olduğuna karar verdimsiz daha derdinizi birbirinize anlatamıyorsunuz dedikodu sizin neyinize)
bende onu diyorum senin mesajından bahsettiğin şeyle @Çiğdem- in alğıladığı şey arasında dağlarca fark varCocuk derken senden bahsettim(erkeklere çocuk denir ya hani). Hogatan gerçekten sinirlenior galiba senin çocugun var dedikçeBaksana gerçek cocuk sanmış
yada @Çiğdem- uykusuzluğa alişik değil bizim gibi
Biz zaten gıybet yapmıyoruz kibende onu diyorum senin mesajından bahsettiğin şeyle @Çiğdem- in alğıladığı şey arasında dağlarca fark varsiz birbirinize derdinizi anlatana kadar zaten yorulursunuzdedikodu yapmayada fırsat bulamazsınız ben hiç araya girmesemde olur
@destere de zaten bir şey varHaruna hak verelek sana soruyorumSenin 6 aylık tatilinin başlamasına az kaldı sen hala müsait olamadın
Hemen başla diziyemuhteşemmiş yakaradenizi nasıl anlatalım dilimiz tutulduboydan başla aşağıya kadar anlat anlat bitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?