Kendisini severim ama artık devri geçti onunEvet beğenemedinmi
Kendisini severim ama artık devri geçti onunEvet beğenemedinmi
Burada gözümden düştün işte @Harunnn60 sevinebilir @Forumdashmuhteşemmiş ya karadenizi nasıl anlatalım dilimiz tutuldu boydan başla aşağıya kadar anlat anlat bitmez
Dizide böyle görüntü yok Güneşin kızlarıdır kesin @destereBurada gözümden düştün işte @Harunnn60 sevinebilir @Forumdash
niye ya karadenizi tarif ederken senden bahsediyordum sende karadenizli değilmisin banane burdaki 90-60-90 lık varlıktan ben içten içe seni anlatıyordum )Burada gözümden düştün işte @Harunnn60 sevinebilir @Forumdash
pis dizilerine müşteri çekmek için nerden bulursa bir görüntü buraya dolduruyor tosbağa @xemrexxx , öyle yapmasa kimsenin dönüp diziye bakacağı yokDizide böyle görüntü yok Güneşin kızlarıdır kesin @destere
Dizide böyle görüntü yok Güneşin kızlarıdır kesin @destere
Destere beni anlatıyormuş görüntüyü gözü görmemiş kiniye ya karadenizi tarif ederken senden bahsediyordum sende karadenizli değilmisin banane burdaki 90-60-90 lık varlıktan ben içten içe seni anlatıyordum )
pis dizilerine müşteri çekmek için nerden bulursa bir görüntü buraya dolduruyor tosbağa @xemrexxx , öyle yapmasa kimsenin dönüp diziye bakacağı yok
zaten açılmadı sayfa açılsada dönüp bakmam kesin iğrenç bişeydirDestere beni anlatıyormuş görüntüyü gözü görmemiş ki
Supernatural konusuna bak cnm sana son bölümden kanıt sundum izlemen içinzaten açılmadı sayfa açılsada dönüp bakmam kesin iğrenç bişeydir
Neyseki bitmiş dizisi Ve o dizide övdüğü kızla herkes şimdi dalga geçiyor @xemrexxxniye ya karadenizi tarif ederken senden bahsediyordum sende karadenizli değilmisin banane burdaki 90-60-90 lık varlıktan ben içten içe seni anlatıyordum )
pis dizilerine müşteri çekmek için nerden bulursa bir görüntü buraya dolduruyor tosbağa @xemrexxx , öyle yapmasa kimsenin dönüp diziye bakacağı yok
Kız bu nasıl düşmek Ecünnüye yapılan övgüyü üstüne alındın Bence bu videoya karşi sen de bideo atmalısın. Ama sen edepli l öyle cok acılma abi sözü dinleDestere beni anlatıyormuş görüntüyü gözü görmemiş ki
ama @Çiğdem- de kırmızı giyinecek kırmızı karadeniz kızlarına çok yakışıyormuşNeyseki bitmiş dizisi Ve o dizide övdüğü kızla herkes şimdi dalga geçiyor @xemrexxx
Kız bu nasıl düşmek Ecünnüye yapılan övgüyü üstüne alındın Bence bu videoya karşi sen de bideo atmalısın. Ama sen edepli l öyle cok acılma abi sözü dinle
Hayır ben bacımın bu duruma düşmesine üzüldüm@destere e yalancımı diyorsun
Taş fırın Halukun dediği gibi çatal görünmeyecek ama Forum huzuruna cıkıyor kız, özel bi davete değilama @Çiğdem- de kırmızı giyinecek kırmızı karadeniz kızlarına çok yakışıyormuş
az bişey dekoltede olsun ne o öyle lise talebesi gibi resmi napalım
o lafı erkekler için demiştir hanı usta çatalı vardır ya kızlarda çatal çömlek güzel giderHayır ben bacımın bu duruma düşmesine üzüldüm
Taş fırın Halukun dediği gibi çatal görünmeyecek ama Forum huzuruna cıkıyor kız, özel bi davete değil
O çatalı @xemrexxx görmek ister zateno lafı erkekler için demiştir hanı usta çatalı vardır ya kızlarda çatal çömlek güzel gider
ama @Çiğdem- de kırmızı giyinecek kırmızı karadeniz kızlarına çok yakışıyormuş
Hani video açılmamıştı kırmızı nerden biliyorsun @destere efendiHayır ben bacımın bu duruma düşmesine üzüldüm
Taş fırın Halukun dediği gibi çatal görünmeyecek ama Forum huzuruna cıkıyor kız, özel bi davete değil
Hahahah sus be @Forumdash Haklı çıktıdur @xemrexxx ye torpil geçelim gözü gönlü açılsın
görmedim hissettim kırmızı giyindiğini kırmızı sıcak renktir görmek gerekmez tenini yakar insanın kavurur bitirir yani )
dur @xemrexxx ye torpil geçelim gözü gönlü açılsın
görmedim hissettim kırmızı giyindiğini kırmızı sıcak renktir görmek gerekmez tenini yakar insanın kavurur bitirir yani )
Hahahah sus be @Forumdash Haklı çıktı
O değilde @Harunnn60 ı kaçırdın ayoll ne güzel konusuyorduk seni görünce gitmiş
ama @Çiğdem- de kırmızı giyinecek kırmızı karadeniz kızlarına çok yakışıyormuş
Aaa yok zaten fotoları gören giyim tarzımıda görmüştür sade abartısız dekoltesiz yani destere boşuna heveslenmesinHayır ben bacımın bu duruma düşmesine üzüldüm