ATV Sen Anlat Karadeniz - Dizi Yorumları

Bu ecünnüyü Karadenize bulaştırmak neresi yüceltmek oluyor :A :A :A @xemrexxx
muhteşemmiş ya :) karadenizi nasıl anlatalım dilimiz tutuldu :)boydan başla aşağıya kadar anlat anlat bitmez :)

Burada gözümden düştün işte @Harunnn60 sevinebilir :A :A :A @Forumdash
niye ya karadenizi tarif ederken senden bahsediyordum sende karadenizli değilmisin:) banane burdaki 90-60-90 lık varlıktan ben içten içe seni anlatıyordum :))

Dizide böyle görüntü yok :A Güneşin kızlarıdır kesin :F @destere
pis dizilerine müşteri çekmek için nerden bulursa bir görüntü buraya dolduruyor tosbağa @xemrexxx , öyle yapmasa kimsenin dönüp diziye bakacağı yok :)

Dizide böyle görüntü yok :A Güneşin kızlarıdır kesin :F @destere
niye ya karadenizi tarif ederken senden bahsediyordum sende karadenizli değilmisin:) banane burdaki 90-60-90 lık varlıktan ben içten içe seni anlatıyordum :))

pis dizilerine müşteri çekmek için nerden bulursa bir görüntü buraya dolduruyor tosbağa @xemrexxx , öyle yapmasa kimsenin dönüp diziye bakacağı yok :)
Destere beni anlatıyormuş görüntüyü gözü görmemiş ki :A :A :A

Neyseki bitmiş dizisi :A Ve o dizide övdüğü kızla herkes şimdi dalga geçiyor :F @xemrexxx

Destere beni anlatıyormuş görüntüyü gözü görmemiş ki :A :A :A
Kız bu nasıl düşmek :F Ecünnüye yapılan övgüyü üstüne alındın :F:F Bence bu videoya karşi sen de bideo atmalısın. Ama sen edepli l öyle cok acılma abi sözü dinle :F

Neyseki bitmiş dizisi :A Ve o dizide övdüğü kızla herkes şimdi dalga geçiyor :F @xemrexxx

Kız bu nasıl düşmek :F Ecünnüye yapılan övgüyü üstüne alındın :F:F Bence bu videoya karşi sen de bideo atmalısın. Ama sen edepli l öyle cok acılma abi sözü dinle :F
ama @Çiğdem- de kırmızı giyinecek kırmızı karadeniz kızlarına çok yakışıyormuş :)
az bişey dekoltede olsun ne o öyle lise talebesi gibi resmi napalım :)

Hayır ben bacımın bu duruma düşmesine üzüldüm :F:F

Taş fırın Halukun dediği gibi çatal görünmeyecek ama :F Forum huzuruna cıkıyor kız, özel bi davete değil :A
o lafı erkekler için demiştir hanı usta çatalı vardır ya :) kızlarda çatal çömlek güzel gider :)

ama @Çiğdem- de kırmızı giyinecek kırmızı karadeniz kızlarına çok yakışıyormuş :)

Taş fırın Halukun dediği gibi çatal görünmeyecek ama :F Forum huzuruna cıkıyor kız, özel bi davete değil :A
Hani video açılmamıştı kırmızı nerden biliyorsun @destere efendi :kizgin::kizgin::kizgin:

O çatalı @xemrexxx görmek ister zaten :A
dur @xemrexxx ye torpil geçelim gözü gönlü açılsın :)
79528_o1782.jpg

Hani video açılmamıştı kırmızı nerden biliyorsun @destere efendi :kizgin::kizgin::kizgin:
görmedim hissettim kırmızı giyindiğini :) kırmızı sıcak renktir görmek gerekmez tenini yakar insanın kavurur bitirir yani :))

79528_o1782.jpg

görmedim hissettim kırmızı giyindiğini :) kırmızı sıcak renktir görmek gerekmez tenini yakar insanın kavurur bitirir yani :))
Hahahah sus be @Forumdash Haklı çıktı :A

O değilde @Harunnn60 ı kaçırdın ayoll ne güzel konusuyorduk seni görünce gitmiş
:A :A :A

79528_o1782.jpg

Hahahah sus be @Forumdash Haklı çıktı :A

O değilde @Harunnn60 ı kaçırdın ayoll ne güzel konusuyorduk seni görünce gitmiş
:A :A :A

Tabi ki haklıyım senin iyiliğini düşündüm ben :F Sonucta 70 yaşında görmüş geçirmiş adamım :F

@Harunnn60 virgül koymuş :A

Aaa yok zaten fotoları gören giyim tarzımıda görmüştür sade abartısız dekoltesiz yani destere boşuna heveslenmesin :A :A :A