ABC Selfie 1. Sezon Yorumları

Selfie 1x1

@OzaN bu dizi komedi mi yani şimdi bence dramedi gibi geldi bana
diziyi sırtlayan karen gibi geldi yani kızıl kadın

dizinin konusu galiba şöyle kız telefon ,internet bağımlısı o japonda kızı bu durumdan kurtarmaya çalışıcak sonra aşık olurlar filan

bölüme gelirsek uçak sahnesi iyiydi , açıkçası teknoloji iyi kullanan ilk tefa bu dizide gördüm

birde bir sahne vardı asansörde insanlar telefonu çekmesi için sağa sol götürüyor tam benim durumumu yansıtıyor

birde kızıl kadının göğüsleri filan çok büyük geldi normalde doctor who dizisinde küçükcüktü dedim nasıl büyüdü diye neyseki takmaymış
@destere

ayrıca o japonu çok mu aradılar

7 vereyim

@destere

Komedilerin çoğu bu kıvamdadır öyle her an komiklik falan beklememek lazım komedi diye.

Japon iyiydi ya nesini beğenmedin?

Komedilerin çoğu bu kıvamdadır öyle her an komiklik falan beklememek lazım komedi diye.

Japon iyiydi ya nesini beğenmedin?
Anladım
ben komedi izlemiyorum o yüzden öyle bir beklentiye girdim galiba

o Japon da çok düz geldi bana alışmışız TWD ki Gleene filan , keşke o oynasaydı

dramedi nasıl bişeydir dramın yumruk yemiş halimidir

öyle kahkahayla gülecek kadar komik değil ama yüzümüzde hafif bir tebessüm bırakacak kadar etkili

ayrıca başroldeki kızıl da tebessümden çok daha fazlasını vaadediyor gögüslerinin yapay olması umrumda değil ben gördüğümle yetinirim

o oynasaydı azcık gülerdik , diziye sempatiklik gelirdi

Simdi sen bu diziyi izleyecek misin yoksa birkaç bölüm bakıp öylemi karar vereceksin ?
Birkaç bölüm daha kesin izlerim ama sonrası diziye bağlı. Hiçbir dizi için kesin devam ederim diyemem ilk bölümden. (Anca Better Call Saul gibi uç örnekler hariç.
)

Birkaç bölüm daha kesin izlerim ama sonrası diziye bağlı. Hiçbir dizi için kesin devam ederim diyemem ilk bölümden. (Anca Better Call Saul gibi uç örnekler hariç.
)
better call başladımı ?