ABC Selfie 1. Sezon Yorumları

Yok ben komedi izlerim
How I met Your Mother tadında bir dizi bulamadım ama

Sen de hiç komedi izlemiyorsun dimi
Yada Silicon Valley'i izliyormuydun?
You're the Worst'u izliyorum yeterli şuan. Gretchen olmasa ona da devam etmem orası ayrı, bu dizide ilgimi çekecek yakınlık duyacağım hiçbir oyuncu yok.

Çok komedi dizisi severmiş gibi, yakında vazgeçmeyeceğin ne malum.
sen başla yeterki senden önce diziyi terkedersem nolayım

demin söylediğimde başlasaydın şimdi ilk bölümünün yorumunu yapıyorduk

hem ikinci bölümü daha bir ay sonraymış onun için ilk bölümüne bak beğenmezsen izlemezsin

Nasılsa zamanım bol, ayağımızı kaydırdılar. Konu açtığımızda yok günde 4-5 bölüm dizi izliyorum. Bunu da çıkarırım aradan.

Rectify'e de senin ısrarlarınla başlamıştım, Black Sails'i de unutmamalı etti 3.. Yazıyorum bunları bir kenara.
dur bir tane daha vardı o gün ilk bölümünü zlemiştim
onada seni çağırayım bir göz at beğenmezsen başlama

Breaking Bad'e tekrar başladığımı söylemiştim üçüncü sezondayım o bitsin daha sonra.
bu şimdi söyleyeceğim dizide pilot bölümü yayınlanmış bir dizi onunda devamı bir ay sonra, sadece fikir edin diye söylüyorum pilot güzelse devamıda güzeldir

bu şimdi söyleyeceğim dizide pilot bölümü yayınlanmış bir dizi onunda devamı bir ay sonra, sadece fikir edin diye söylüyorum pilot güzelse devamıda güzeldir
Pilot bölümü diyip kazdırıyorsun beni sanki, devamını izleyeceğimi biliyorsun. Ben öyle bir bölümü izleyipte bırakanlardan değilim başladığım diziyi kolay kolay bırakmam.