Klasik Seinfeld - Dizi Yorumları

Vay be bu sezonunda bitimine son 1 bölüm. Sonra o bölümü izlediğimde bölüm yorumum artı sezon genel yorumumu yazarım.

4×21
Bu bölümde George, Susan'ın artık lezbiyen olduğunu ögrendi. Susan'ın tavırlarıda bir garipti
arabadaki koku ile alakalı bir bölümdü. Kramer ile Susan'ın sevgilisi bir araya geldiklerinde George'un, 'ben lezbiyenliğe itiyorum, Kramer ise tersine çeviriyor' deyişi komikti

4×22
Ekibimiz bu bölüm yine bir park macerası yaşadılar. Nezaman Kramer'in aklına uyduklarında hep işleri ters gitmekte
Engelli parkını kullandıkları için arabalarından oldular. George'un babasının sahneleride iyiydi.

Reactions: 12.Adam and xdragxx

4×23 (sezon finali)
40 küsür dakikalık uzun bir bölümdü. Bu bölümde artık pilot bölümü çekmeye karar verdiler ve seçmeleri izledik. Kramer'i canlandıran çok iyiydi
tipi uygundu. Kramer kendisi geldi kendini oynamak için ama tuvalet sorunu yaşadı. Sahneleri güzeldi yine.
Diziyi çektiler ve yayınlandı ama Elaine'nin ret ettiği adam ortalıkta olmayınca yerine geçen kadın diziyi kabul etmedi.
Dizi yayınlandığında sezonda yer alan herkesi gördük diziyi izlerken. O kısmı beğendim.

4×23 (sezon finali)
40 küsür dakikalık uzun bir bölümdü. Bu bölümde artık pilot bölümü çekmeye karar verdiler ve seçmeleri izledik. Kramer'i canlandıran çok iyiydi
tipi uygundu. Kramer kendisi geldi kendini oynamak için ama tuvalet sorunu yaşadı. Sahneleri güzeldi yine.
Diziyi çektiler ve yayınlandı ama Elaine'nin ret ettiği adam ortalıkta olmayınca yerine geçen kadın diziyi kabul etmedi.
Dizi yayınlandığında sezonda yer alan herkesi gördük diziyi izlerken. O kısmı beğendim.

4. Sezonu tamamladım. 3. Sezonda 9.8 puan verdiğim bölüm vardı. Bu sezonda yayınlanan bölümlerde en yüksek puan vereceğim 9.6 olmuş olsada 3. sezona göre çok daha fazla güzel bölümleri oldu. İlk bölümlerde Elaine pek yoktu ama sonrasında her bölümde tüm karakterlerin saheleri çoktu. George bölümlerin gidişatını etkileyen önemli sahnelerde yer aldı. Özellikle Kramer'in sahnelerinin fazlalığı beni mutlu etti.
Sezona genel puanım 8.9 -9

Reactions: xdragxx
George daha da yıldızlaşacak 5, 4'ten de güzel olur bence
Çoook efsane 2 bölüm var en az

Reactions: 12.Adam and Dosi
5'i de izleyecektin
Yooo, belki 5i az az izlerim dedim. Yaz içinde dedim
en az 1 ay bakmam sonra Tablet kalırsa duruma bakarım demiştim

Gözüme başka bir dizi kestirdim ben ama tabi sararsa.
Son yazdığım mesaj

------

666.mesajı ben yazacaktım kaçtı tren 😡
Mesja silme şovlarına girme sakın

Bu diziye de iyi diyorlar ama üst üste bu kadar Joey fazla olmaz mı?

Reactions: Dosi
Bu diziye de iyi diyorlar ama üst üste bu kadar Joey fazla olmaz mı?
Aslında bu daha fazla ilgimi çekmişti. Diğerini bir kaç bölüm izleyip buna geçerim belki
burda farklı bir karakter sonuçta ve tanıtım videosunu beğendim baya
ama ard arda İzlemeyeceğim. Joey'i izlersem bu yaz sonrası olur gibi ve en son sezonu 2020'de yayınlanmış.

Friends de tahtından edemedi
TBBT izlemiştim o da benim için yaklaşamaz. Galiba tek aday Office kaldı ama sanmıyorum

Bugün Seinfeld krizim tuttu rastgele bir bölüm açtım

Oltayla ekmeği yukarı taşırken Susan'ın ailesine yakalanan George ve ata konserve makarna veren Kramer
Çok ruh hastası iki karakter eşsiz karakterler skljlgskl

Reactions: 12.Adam
Ve bunu elinde muzla seyreden Aykut

Dizideki esas karakterin jerry seinfeld değil de george costanza olduğunu düşündüğüm için dizini adının "costanza" olmasını dilerim. @xdragxx