Klasik Seinfeld - Dizi Yorumları

4.sezon başı da 2 bölümden oluşuyor
Onun için de aynısını düşünüyorum çok rahat film konusu vardı onda da
Bakalım beğenecek misin onu da
Şuana kadar beğendiğin bölümleri ben de beğendim. Eminim onu da beğenirim

3. Sezon bitsin sonra tek tek kendi yorumlarımı bir konuya toplayıp en beğendiğim bölümleri sıralarım. Bu 2 bölümün yanı sıra otopark ve ondan sonraki bölümde fazlasıyla hoşuma gitmişti. Vardı daha bir kaç tane ama yorumlarıma bakmam gerekiyor

Reactions: xdragxx
George'u şimdiden 1-2 bölümde baya övdün
George özellikle son 4 sezonda bir kahramana dönüşüyor işte o zaman dizinin zevki 2'ye katlanıyor bence

Reactions: Dosi
Nedense canım Soup Nazi bölümünü izlemek istedi bugün
Elaine bölümün yıldızıydı
7x6'ydı Dosi'ye de ek bilgi olsun

Nazi çorbacıya gereken dersi verdi
Çorbacının tek kankasının Kramer olması da oldukça güldürdü
Yine 1 film konusu olacak Seinfeld bölümü daha
Bence Seinfeld'i diğer dizilerden ayıran en belirgin özelliği bu. Jerry Seinfeld ve ortağı biraz kafa patlatsa bu dizideki bölümlerden rahat 5-10 arası komedi filmi çıkardı.

Bu ek bilgi ne için? Sevdiğin bir bölüm ?
bu arada ben bu diziye baştan başlamadan önce sadece başlangıcında izleyip sonrasında senin belirlediğin güzel bölümleri arada izleyecektim ama sonra beni sardı ve baştan sona olarak gitmekteyim. Bu bölüm 7. Sezondan. Sonbaharda izlenir

------

Naziyi okurken limuzin bölümü sandım bir an

Yok seneye kışın izlenir sonbahar erken...
Bi sezon 24 bölüm zaten
En kötü 2 haftada bitse yine ki onun için günde 1.5 bölüm falan izlemen lazım

Hangi sezon diye merak edersin diye düşündüm
Soup Nazi sevilmez mi ya?
Top 5 bölümlerden biri

Bak şöyle kayıt ettim, burda okadar yorum yazıyoruz ki kaybolmasın
zamanı gelince kıyaslayıp yorum fırlatırım
kendi sezonluk genel yorumlarımı da kayıt edeceğim. İlerde lazım olur bana yazılarım

Reactions: 12.Adam and xdragxx
Reactions: 12.Adam and Dosi
Mantıklı baya hadi bakalım
Mantık bizim işimiz
en geç Pazar günü 3. sezon biter

Elimden geldiğince ağırdan almaya çalıştım
4. Sezon 5 gün ara yani hafta sonuna kadar ara verip sonra kaldığım yerden devam ederim. Baya sevdim diziyi yalan yok. Eskiden sıralama olarak değil, o an TV'de hangi bölüm denk geldiyse ona bakıyordum.

Sen bilirsin dosimosi

Ama çok ara vererek gitme bence. 5 gün falan tabii normal ama 2-3 aylık aralar diziden soğutur

Seinfeld'i gündüz izlerken nekadar yemek yediklerini anladım
habire birşey yiyorlar

3×20
Yine keyifli bir bölümdü. Kramer hariç herkesin dürüst olmadığı bir bölüm oldu.
Jerry araba olayında çarpanın bir kadın olduğunu gizledi, George, evli bir kadın ile oldu, Elaine ise zamanında çıktığı biri ile alakalı yalan uydurdu. Kramer'in TV'den duyduğu ses ile bir anda istemsizce titremesi vs abartılı ama güldüren sahneler oldu

3×21
George'un resim almak zorunda kalması, Kramer'in kafasına beyzbol topu gelmesi ve Elaine'in yalan söylediği için zor duruma düşmesi bölümün güzel sahneleriydi. Kramer'in tablosu güzel olmuştu. Masada anlattığı hikayesinde İsveç'e giden vapur hikayesinin sonunu duymak isterdim

------

3×22
Kramer ve Jerry sahneleri ayrı, George ve Elaine sahneleri ayrı güzeldi ama bölümün en güzel sahnesi Park sahnesiydi
herkes birbirine girdi ve Polislerinde olaya dahil olup kararsız olmaları ayrı komikti

Son düzenleme:

3*3
Jerry karakterinin anne ve babasını seviyorum. Sahneleri eğlenceli oluyor ve bu bölümde öyleydi
kalem olayı bölüme damga vurdu ve Elaine'e üzüldüm bu bölüm

3×23 (Sezon finali)
Eğlenceli bir bölümdü. Anahtar ile alakalı her sahne eğlenceliydi. Kramer'in yoldaki maceralarıda

3×23 (Sezon finali)
Eğlenceli bir bölümdü. Anahtar ile alakalı her sahne eğlenceliydi. Kramer'in yoldaki maceralarıda

3. Sezon üstüne katarak ilerledi ve çok çok güzel bölümler vardı. Bölümlere en düşük puanım 8, en yüksek puanım ise 9.8 ve hem limuzin hem de metro benim için eşdeğer bölümlerdi ve otopark bölümüde sadece 1 tık aşağısıydı.
Sezona genel puanım ise 8.7

4.sezona çok ara vermeden devam dosimosi
Hikaye olarak da çok beğeneceğin bir sezon olacak
George özellikle

4.sezona çok ara vermeden devam dosimosi
Hikaye olarak da çok beğeneceğin bir sezon olacak
George özellikle
İnşallah, beklentim büyük
gerçi 3. Sezon kıvamında olsada yeterli
güzeldi sonuçta.
Bir kaç günlük ara olacak sadece. Cuma günü start veririm bir aksilik olmazsa

4. Sezona başlamış bulunmaktayım

4×1
Çok güzel bir açılış oldu. Sezon finalinin devamıydı. Jerry ve George, Kramer'i bulmaya çalıştılar ve hiç ummadıkları anda farklı bir şekilde izine rastladılar. Kramer'in sahneleri komikti ve tabiki George da öyle. Konuştuğu ünlülerin onun hakkında programda konuşmalarıda komikti

4×2
George ve Jerry'nin polis arabasındaki sahneleri komikti. Gerçi tüm sahneleri güzeldi
Kramer geri döndü ve eski düzene geçtiler. 2 bölümdür Elaine yoktu.

Demiştim film tadında diye bu 2 bölüm için
Elaine dönecek 1-2 bölüme

Yoo dememiştin
burda zamanında yorum yapmışsın bilemem ama bana 4. sezonda George daha bi ön planda olacak demiştin
Demiş olmam lazım

------

Demişim

Yoo dememiştin
burda zamanında yorum yapmışsın bilemem ama bana 4. sezonda George daha bi ön planda olacak demiştin

Demiş olmam lazım

------

Demişim
Tamam işte, bana dememişsin
zamanındaki yorumun

Kesinlikle çok iyi bölümlerdi. 4. Sezona giriş iyi oldu ama sonra elbet çıta düşer
bakacağız. Bu arada bu bölümler kısa bölümlerdi ama 3. Bölüm 47 dakikaymış