Klasik Seinfeld - Dizi Yorumları

Evet sen yanlış anlamışsın :A Birçok mesajım var Seinfeld'de 3.sezonla beraber her sezon bir önceki sezonun üstüne çıkıyor diye :A
Sadece 3.sezon mu 4.sezon mu desen pek emin olamam :A Ama 4 mü 5 mi dersen 5, 5 mi 6 mı dersen 6 diye gider :A 3.sezonda cidden çok efsane bölümler var onun etkisi var. Ama 4.sezonun da altta kalır yanı yok yani merak etme vites düşürmeyecek.
Bir süre sonra ara vermeyi düşünüyorum diziye. 4ü tamamlarım ama. Bekleyip göreceğiz baklım.
3×16 ve 3×18'e yorum yazmam :A (yakın zamanda izlediklerin)
------

"4.sezon mu 3.sezon mu ben de emin olamadım şimdi ama 4.sezonun da çok iyi bölümleri vardı"

Şu koyu işaretli ekten dolayı 3.sezonun bir iki seviye daha üstte olduğu anlaşılabiliyor bu cümleye bakarsak sadece, yani 3.sezon çok iyiydi ama 4.sezonun da çok iyi bölümleri vardı anlamı. :A @xdragxx
Teşekkür ederim :Z
İşte ben de sırf bundan dolayı ilginç attım :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Hayır işte anlamıyorsunuz :A Phoebe öyle yazdığı için öyle yazdım diyorum :A 4.sezon hayal kırıklığı diyince ben de o sezonun da çok iyi bölümleri vardı dedim :A Da orada biraz kafa karıştırmış olabilir ama demek istediğim bu değildi :A @Tolstoyevski

@Dosi ne arası be :bağır:En iyi kısımlarda ara vermek ne :bağır:

Hayır işte anlamıyorsunuz :A Phoebe öyle yazdığı için öyle yazdım diyorum :A 4.sezon hayal kırıklığı diyince ben de o sezonun da çok iyi bölümleri vardı dedim :A Da orada biraz kafa karıştırmış olabilir ama demek istediğim bu değildi :A @Tolstoyevski

@Dosi ne arası be :bağır:En iyi kısımlarda ara vermek ne :bağır:
4 olmasa 5ten sonra olacak o ara ama olacak. 4 dah yüksek bir ihtimal. Oturup bir çırpıda bitirmekten iyidir :A

• Sinir Bozucu
Reactions: xdragxx
3x8
Bu bölüm Jerry kendisine yapılan ses kaydının sahibini ararken Geroge bu kişinin Elaine olduğunu öğrendiğinde ona karşı birşeyler hissettiğini düşündü ve erkeklerin sondaki bakışları güldürdü :A
Friends'i animsatti yine bazi kisimlar :A

• Güldürdün
3x8
Bu bölüm Jerry kendisine yapılan ses kaydının sahibini ararken Geroge bu kişinin Elaine olduğunu öğrendiğinde ona karşı birşeyler hissettiğini düşündü ve erkeklerin sondaki bakışları güldürdü :A
Friends'i animsatti yine bazi kisimlar :A
Friends'te böyle bir konu mu işlendi :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Friends'te böyle bir konu mu işlendi :A
ses kaydi durumu degil ama arkadasin arkadasa 'ilgisi' konsepti vardi, özellikle bir bölümdeki sahne canlandi ve burdada 'oyun' kismi o durum ile baglantili. Bu mesajimi kayit edeyim, sen onu bitirince söylerim :A baya ileriki sezonlarda :A son kisimlari yeni izledigim icin daha hakimim ilk zamanlarina göre :A
------

@Tolstoyevski spoi kutusunumu actin yine 😡
ama sen gerci baska türlü yemistin spoi ve evet o durumdan söz ediyorum :A

Son düzenleme:
ses kaydi durumu degil ama arkadasin arkadasa 'ilgisi' konsepti vardi, özellikle bir bölümdeki sahne canlandi ve burdada 'oyun' kismi o durum ile baglantili. Bu mesajimi kayit edeyim, sen onu bitirince söylerim :A baya ileriki sezonlarda :A son kisimlari yeni izledigim icin daha hakimim ilk zamanlarina göre :A
------

@Tolstoyevski spoi kutusunumu actin yine 😡
ama sen gerci baska türlü yemistin spoi ve evet o durumdan söz ediyorum :A
Her bölüm başına 15-20 mesaj dönüyor haliyle merak ediyor insan :A

• Olmamış
Reactions: xdragxx and Dosi
Dün izlemiştim ama foruma giremediğim için yorum şimdiye kaldı :A
3×9 - 3×10

3×9 Ortalama bir bölümdü. Burun estetiği ile alakalı bir bölümdü. Kramer'in açık sözlülüğü güldürdü. George'un kız arkadaşı burnunu estetik yapıp olumsuz sonuçlanınca George ayrılığı pek önemsemedi ama kız yeniden burnunu düzelttiğinde iş işten geçti. Çoktan ayrılmışlardı.
3×10
George'un eczane macerası ve Jerry'nin evinde hayat kadınına para verirken polislerin basması ve suçun ona kalması güldürdü :A hiç bir şey göründüğü gibi değildir durumunu hatırlattı.

• Güldürdün
3×11 - 3×12

3×11 Normal bir bölümdü, öyle çok güldüğüm detaylar yoktu ama Jerry'nin arabasını çalan hırsız ile telefon konuşması komikti, özellikle Kramer'in. Jerry bölümün sonunda Kramer'in gidip hırsızdan eldivenlerini aldığını öğrendi :A

3×12 Kaşmir hırka başroldeydi bu bölüm :A Kramer'in uzaktan noktayı farketmesi şaşırtmadı. :A pat diye konuşan biri sonuçta. Sarhoş olan adam bile farketti :A Kimseye yar olmadı hırka

• Güldürdün
3×13
Bölüm çok iyiydi.
Olayların Metroda geçtiği bir bölümdü ve kahramanlarımız hepsi farklı bir metroya bindi ve her birinin farklı bir metroda olan maceraları güzeldi. Elaine ve kadın arasındaki düğün konuşması güzeldi. Kramer'in sahneside çok iyiydi hatta en iyisi. Onun bu bölüm her bir sahnesi güzeldi. Aldığı cezaları telafi edecek paraya sahip oldu :A Bu arada kaç zamandır dizinin bölümleri birbirinden bağımsız diyorduk ama bu bölüm Jerry, çalınan arabasını almaya gitti, gerçi eğlenmekten vakti olmadı ama en azından bahsi geçti.
George ise hava atıp durdu zenginim vs deyip ve bu yüzden başına gelenleri haketti :A
Kramer'in parayı kaprıracakken 'dilencinin' polis çıkıp onu kurtarması iyi oldu. Normal şartlarda o para geldiği gibi gidebilirdi :A

• Güldürdün
3×13
Bölüm çok iyiydi.
Olayların Metroda geçtiği bir bölümdü ve kahramanlarımız hepsi farklı bir metroya bindi ve her birinin farklı bir metroda olan maceraları güzeldi. Elaine ve kadın arasındaki düğün konuşması güzeldi. Kramer'in sahneside çok iyiydi hatta en iyisi. Onun bu bölüm her bir sahnesi güzeldi. Aldığı cezaları telafi edecek paraya sahip oldu :A Bu arada kaç zamandır dizinin bölümleri birbirinden bağımsız diyorduk ama bu bölüm Jerry, çalınan arabasını almaya gitti, gerçi eğlenmekten vakti olmadı ama en azından bahsi geçti.
George ise hava atıp durdu zenginim vs deyip ve bu yüzden başına gelenleri haketti :A
Kramer'in parayı kaprıracakken 'dilencinin' polis çıkıp onu kurtarması iyi oldu. Normal şartlarda o para geldiği gibi gidebilirdi :A
Efsane bölüm ayda 1 izlesem sıkmaz :A
3x16 yorumunu da merak ediyorum :A

• Güldürdün
Efsane bölüm ayda 1 izlesem sıkmaz :A
3x16 yorumunu da merak ediyorum :A
Efsane bölümüne puan koysaydım tepkin farklı olurdu :A
3×16 (Onu) es geçeceğim :A :A
Yarın ona sıra gelir :A
Bu arada o paylaştığın videonun 5 dakikasına bakmıştım ya işte bu bölümde o sahneden vardı George'un beyaz çarşaflı hali ve o bağıran çocuk :A

• Harika
Efsane bölümüne puan koysaydım tepkin farklı olurdu :A
3×16 (Onu) es geçeceğim :A :A
Yarın ona sıra gelir :A
Bu arada o paylaştığın videonun 5 dakikasına bakmıştım ya işte bu bölümde o sahneden vardı George'un beyaz çarşaflı hali ve o bağıran çocuk :A
8 mi diyecektin o kadar her sahne iyiydi diyip :A
Niye es geçiyorsun ki anlamadım.

• Güldürdün
  • Güldürdün