Eğer kötü bir bölüm yazarsalar bu kadına çok fena yerler senaristi.@Aserat @mesmeso61
Hahahah fanlar coştu.Sevmeye başladım bir anda.
Yalnız hepsi “kocanla gel” diyor.
Eğer kötü bir bölüm yazarsalar bu kadına çok fena yerler senaristi.@Aserat @mesmeso61
Dost acı söyler.Gıcıksın, hayallerimi yıktın hemen.ss
Sağol canım.Senin için izlerim Sedefli kısımları
Gözün aydın bu arada![]()
Bu sefer ben de fena yerim hem de her zamankinden fazla yerim.Eğer kötü bir bölüm yazarsalar bu kadına çok fena yerler senaristi.![]()
Zaten sezon başından beri Kırmızı Oda ve Menajerimi Ara'da oynasın diye çok istiyordum.Dost acı söyler.Kırmızı Oda'ya gelsin diye dualara başla o da tutarsa daha uzun izleyebilirsin.
![]()
Mesela Pınar Deniz fanları o konuda bayağı şanslı çıktı sezonun konuk ağırlıklı iki dizisinde de oynayan şimdilik tek isim.Sağol canım.Bu hafta Menajerimi Ara'dayız.
Bu sefer ben de fena yerim hem de her zamankinden fazla yerim.
Zaten sezon başından beri Kırmızı Oda ve Menajerimi Ara'da oynasın diye çok istiyordum.Kırmızı Oda isteğim de olursa ben yaşayan bir ölü olurum.
![]()
Ağzından bal damlıyor.Mesela Pınar Deniz fanları o konuda bayağı şanslı çıktı sezonun konuk ağırlıklı iki dizisinde de oynayan şimdilik tek isim.Bakalım belki Sedef'e de gelir sıra.
![]()
@Aserat @mesmeso61
Sağol abla, inşallah yeni sezona.Gözün aydın ablacım izleyemiyorum diziyi ama konuk olmasına sevindim Sedef iyi bir oyuncu artık uzun soluklu bir işte yer alsa keşke![]()
Sağol abla, inşallah yeni sezona.![]()
Ezel sonrası Sedef Avcı ve Barış Falay’ı bir kez daha yan yana izlemek hayal oldu Özgür beyciğim sanırım...
Ah ah hiç sorma... Ama benim hala umudum var Sherlock beyciğim... Daha bugün Menajerimi Ara admini açtığı yayında kimi görmek istiyorsunuz konuk olarak diye sordu ve ben Sedef’i yazdım...![]()
Ahahahaha tam bu mesajları buraya atmaya geliyordum ben de Özgür beyciğim.İkisini yan yana izlemek artık hayal değil @Sherlock beyciğim...Daha önce bunu çok dile getirdik, sonunda oldu.
![]()
Cidden hayaldi gerçek oldu ya hep bekliyordum ve en son “dizi bitmeden Sedef'i göreyim” diyordum, görüyoruz.Ahahahaha tam bu mesajları buraya atmaya geliyordum ben de Özgür beyciğim.Öngörü desen var diyebiliriz bence... ✍🏻 Hayaldi, gerçek oldu...
Umarım Ezel'e gönderme yapan, ikisinin eskimeyen dostluklarına vurgu yapan kaliteli replikler ve diyaloglar yazılır ikisi için. Dizinin senaristi pek başarılı değil yorumlardan anladığım kadarıyla ama olsun, ikisini uzun yıllar sonra yan yana izlemek bile keyifli olacaktır. Bu bölüme ve karşılıklı sahnelerine ben de bakarım mutlaka.
En çok da senin adına sevindik zaten bu habere Özgür beyciğim.Cidden hayaldi gerçek oldu ya hep bekliyordum ve en son “dizi bitmeden Sedef'i göreyim” diyordum, görüyoruz.
İnşallah bu dediklerin olur Sherlock beyciğim. Pınar Deniz'in konuk olduğu bölüm Fatih Artman ve Pınar Deniz arasında Vatanım Sensin muhabbeti olmuştu, burada da Ezel muhabbeti olacağına inanıyorum.
Her ne kadar senariste pek güvenim kalmasa da güzel bir bölüm hikayesi olur ve doya doya izleriz inşallah.![]()
Senaristin bu dizide beraber oynadıklarını bildiğinden bile emin değilim.Ahahahaha tam bu mesajları buraya atmaya geliyordum ben de Özgür beyciğim.Öngörü desen var diyebiliriz bence... ✍🏻 Hayaldi, gerçek oldu...
Umarım Ezel'e gönderme yapan, ikisinin eskimeyen dostluklarına vurgu yapan kaliteli replikler ve diyaloglar yazılır ikisi için. Dizinin senaristi pek başarılı değil yorumlardan anladığım kadarıyla ama olsun, ikisini uzun yıllar sonra yan yana izlemek bile keyifli olacaktır. Bu bölüme ve karşılıklı sahnelerine ben de bakarım mutlaka.
Çınar'ın oyuncusu olacak demek ki güzel.
Son Destan'da da beraber oynamışlardı, güzel oldu bu birliktelik.Çınar'ın oyuncusu olacak demek ki güzel.![]()
Acaba senarist kendi hikayesini mi yapacak?Çınar'ın oyuncusu olacak demek ki güzel.![]()
Yani stand-up olayıysa orada da Çınar'ın oyuncusuydu ama bilemiyorum anlarız yakında.Acaba senarist kendi hikayesini mi yapacak?
Doğru ya. Benim aklımda Feris olarak kalmış. Umarım stand-up yapar o zaman. Bu hafta DicBar görmek istemiyorum. Odak nokta bu kadın olmalı.Yani stand-up olayıysa orada da Çınar'ın oyuncusuydu ama bilemiyorum anlarız yakında.![]()