Sedef Avcı 'Menajerimi Ara'ya Konuk Oluyor! | Star TV

Süper haber, gözün aydın @Özgür :D

Bu güzel kadroya ve konuklara hala Ekin hanımın senaryo yazması tüm hevesimi kırsa da inşallah son haftalarda yediği linçlerden ve reyting kaybından sonra bir baskı yapılmıştır yapım ekibi tarafından. En azından konuk hikayelerine bakacak takviye isimler getirilir inşallah yanına.
Teşekkür ederim, hoş geldin. :Z

Ben 3 bölümdür izlemiyordum ama son bölüm çok iyiymiş @Aserat ve sosyal medya diyor. Hem son bölüme hem de bu hafta Sedef'li bölüme bakacağım. :Z

TV sayfalarını bırak Kadraj ve Çapamag gibi büyük magazin sayfaları bile haber yapmış uğuruyla geldi resmen. :A Umarım aynı uğuru reytinglerde de getirir. :A @Özgür

Sana bahsettiğim şey buydu işte Instagram’da da Twitter'da da büyük magazin sayfaları paylaştı. :A Bayağı ses getirdi ikisinin 10 yıl sonra beraber oynaması. :Z

Fragmana da bol bol koysunlar yükseliş garanti. :Z

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Sana bahsettiğim şey buydu işte Instagram’da da Twitter'da da büyük magazin sayfaları paylaştı. :A Bayağı ses getirdi ikisinin 10 yıl sonra beraber oynaması. :Z

Fragmana da bol bol koysunlar yükseliş garanti. :Z
Keşke ama o kadar da abartma sosyal medya kitlesi TV'yle bir değil sonuçta. :A Teşkilat 2. bölümde reyting arttırır da Sedef'li bölümde şok kayıp yaşanırsa dilimden kimse alamaz baştan söylemesi. :A

• Sinir Bozucu
Reactions: Özgür
Keşke ama o kadar da abartma sosyal medya kitlesi TV'yle bir değil sonuçta. :A Teşkilat 2. bölümde reyting arttırır da Sedef'li bölümde şok kayıp yaşanırsa dilimden kimse alamaz baştan söylemesi. :A
Allah aşkına ne şok kaybı Total 2, AB 4 alan dizi zaten. :A Dizinin ahı gitmiş vahı kalmış. :A

Son bölüm de iyiymiş, bu haftaki bölüme izleyici taşıyabilir. Gören de Sedef 5 reyting getirecek zanneder. :A

Ayrıca görmedin mi Teşkilat o kadar da etkilememiş MA'yı. :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Bahar ve Ali yıllar sonra yeniden buluşuyor demek. İyi bari, mıymıy Bahar'dan sonra gerçek Sedef ile göreceğiz. :bhr: :Z @Özgür

• Harika
Bahar ve Ali yıllar sonra yeniden buluşuyor demek. İyi bari, mıymıy Bahar'dan sonra gerçek Sedef ile göreceğiz. :bhr: :Z @Özgür
Bahar'ı seven çok az insan var ya bu ne. :A Karakter mıymıydı Sedef de iyi oynamış demek ki. :A

Çok merak ediyorum ya hem kendisini oynayacağı için hem de Barış Falay'la yeniden oynayacağı için. :Z

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
Bahar'ı seven çok az insan var ya bu ne. :A Karakter mıymıydı Sedef de iyi oynamış demek ki. :A

Çok merak ediyorum ya hem kendisini oynayacağı için hem de Barış Falay'la yeniden oynayacağı için. :Z
Oyunculuğu da iyi değildi bence, hiç girmeyelim oralara. :A

Keşke birkaç bölüm kalsa, menajeri de umarım Barış Falay olur. :Z

• İlginç
Oyunculuğu da iyi değildi bence, hiç girmeyelim oralara. :A

Keşke birkaç bölüm kalsa, menajeri de umarım Barış Falay olur. :Z
Ezel'in üstünden kaç yıl geçti bırakın artık oradan vurmayı. :A Allah'tan gittikçe kendini geliştirdi de son projelerinde çok iyi. :bhr:

Keşke kalıcı olsaydı. :( Sanırım menajeri Çınar olacak. Ama Barış Falay ile de fotoğraf attığına göre sahneleri var. :Z

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
Ha o zaman tanımamam gayet normal. :A

İki diziyi de izlemeyi düşünüyorum ama ne yazık ki daha önce hiç izlemedim. :A
İkisini de izlemeni öneririm. Ezel zaten çok kaliteli ve farklı bir iş. Menekşe ile Halil ise dramı bol ama çok gerçekçi. :A

Romantik Komedi film serisini de mi izlemedin? :A (Birazdan tüm projelerini sayacam belki bir tane bulurum diye) :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
İkisini de izlemeni öneririm. Ezel zaten çok kaliteli ve farklı bir iş. Menekşe ile Halil ise dramı bol ama çok gerçekçi. :A

Romantik Komedi film serisini de mi izlemedin? :A (Birazdan tüm projelerini sayacam belki bir tane bulurum diye) :A
Ezel hakkında yine bir iyi yorum daha eklendi. Onu olabildiğince öne çekmeye çalışıyorum. :A Onu aslında biraz da aşırı fazla izlemek istediğim diziler bittikten sonra düşünüyorum. :A

Sanırım ikisini de izledim ama 1000 yıl önce. :A
Pek çıkacağını sanmıyorum ama hayırlısı. Hükümsüz'ü de izlemeyi düşünüyorum. Belki oradan da tanıyabilirim ilk. :A

• Güldürdün
Ezel hakkında yine bir iyi yorum daha eklendi. Onu olabildiğince öne çekmeye çalışıyorum. :A Onu aslında biraz da aşırı fazla izlemek istediğim diziler bittikten sonra düşünüyorum. :A

Sanırım ikisini de izledim ama 1000 yıl önce. :A
Pek çıkacağını sanmıyorum ama hayırlısı. Hükümsüz'ü de izlemeyi düşünüyorum. Belki oradan da tanıyabilirim ilk. :A
Bölüm sayısı fazla diye tedirgin olabilirsin ama bir başlayınca devamı geliyor Ezel izleyen herkes böyle düşünüyordur. :A

Bedel, Evlat Kokusu, Mazi Kalbimde Yaradır, Boynu Bükükler'de oynadı. :A Çoğu kısa süren işler aslında yakın zamandan bir projede hatırlamaman çok normal. :A

Hükümsüz'deki sahneleri çok hüzünlüydü. :( İzlemeni öneririm harika bir dizi gerçekten.

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Bölüm sayısı fazla diye tedirgin olabilirsin ama bir başlayınca devamı geliyor Ezel izleyen herkes böyle düşünüyordur. :A

Bedel, Evlat Kokusu, Mazi Kalbimde Yaradır, Boynu Bükükler'de oynadı. :A Çoğu kısa süren işler aslında yakın zamandan bir projede hatırlamaman çok normal. :A

Hükümsüz'deki sahneleri çok hüzünlüydü. :( İzlemeni öneririm harika bir dizi gerçekten.
Kadını tanıtacağım derken başarısız kariyerini tekrar gözler önüne sermen.. :A

• Sinir Bozucu
Kadını tanıtacağım derken başarısız kariyerini tekrar gözler önüne sermen.. :A
Hangisi başarısız. 😡 Bedel 1 sezon sürdü, MKY 2 sezon sürdü. :A Evlat Kokusu Endemol'ün para ödememesiyle gündemdeydi para sıkıntısı olmasaydı sezon sonuna kadar giderdi 2-3 reytingle. :A Boynu Bükükler de kanal kurbanı oldu sen de biliyorsun. :A