Çabuk yaz merak ediyorum yorumunu.Konuda yazacağım onları, eh işte diyeyim şimdilik![]()
Çabuk yaz merak ediyorum yorumunu.Konuda yazacağım onları, eh işte diyeyim şimdilik![]()
Teşekkür ederim, hoş geldin.Süper haber, gözün aydın @Özgür
Bu güzel kadroya ve konuklara hala Ekin hanımın senaryo yazması tüm hevesimi kırsa da inşallah son haftalarda yediği linçlerden ve reyting kaybından sonra bir baskı yapılmıştır yapım ekibi tarafından. En azından konuk hikayelerine bakacak takviye isimler getirilir inşallah yanına.
Sana bahsettiğim şey buydu işte Instagram’da da Twitter'da da büyük magazin sayfaları paylaştı.TV sayfalarını bırak Kadraj ve Çapamag gibi büyük magazin sayfaları bile haber yapmış uğuruyla geldi resmen.Umarım aynı uğuru reytinglerde de getirir.
@Özgür
Keşke ama o kadar da abartma sosyal medya kitlesi TV'yle bir değil sonuçta.Sana bahsettiğim şey buydu işte Instagram’da da Twitter'da da büyük magazin sayfaları paylaştı.Bayağı ses getirdi ikisinin 10 yıl sonra beraber oynaması.
Fragmana da bol bol koysunlar yükseliş garanti.![]()
Allah aşkına ne şok kaybı Total 2, AB 4 alan dizi zaten.Keşke ama o kadar da abartma sosyal medya kitlesi TV'yle bir değil sonuçta.Teşkilat 2. bölümde reyting arttırır da Sedef'li bölümde şok kayıp yaşanırsa dilimden kimse alamaz baştan söylemesi.
![]()
Bahar'ı seven çok az insan var ya bu ne.Bahar ve Ali yıllar sonra yeniden buluşuyor demek. İyi bari, mıymıy Bahar'dan sonra gerçek Sedef ile göreceğiz.![]()
@Özgür
Oyunculuğu da iyi değildi bence, hiç girmeyelim oralara.Bahar'ı seven çok az insan var ya bu ne.Karakter mıymıydı Sedef de iyi oynamış demek ki.
Çok merak ediyorum ya hem kendisini oynayacağı için hem de Barış Falay'la yeniden oynayacağı için.![]()
Ezel'in üstünden kaç yıl geçti bırakın artık oradan vurmayı.Oyunculuğu da iyi değildi bence, hiç girmeyelim oralara.
Keşke birkaç bölüm kalsa, menajeri de umarım Barış Falay olur.![]()
Nasıl tanımıyorsun. 😱 Bir sürü projede de yer aldı halbuki hiç mi izlediğin işler değildi.Bu kadını tek tanımayan kişi benim galiba.![]()
Sanırım tek Yaprak Dökümü var ama onda da hatırlamıyorum. Bakıyım bari sahnelerine.Nasıl tanımıyorsun. 😱 Bir sürü projede de yer aldı halbuki hiç mi izlediğin işler değildi.![]()
Orada konuk oyuncu gibi bir şeydi Cem'in kardeşi olduğu için.Sanırım tek Yaprak Dökümü var ama onda da hatırlamıyorum. Bakıyım bari sahnelerine.![]()
Ha o zaman tanımamam gayet normal.Orada konuk oyuncu gibi bir şeydi Cem'in kardeşi olduğu için.
Genelde tanıyanlar Menekşe ile Halil ve Ezel'den biliyor.![]()
İkisini de izlemeni öneririm. Ezel zaten çok kaliteli ve farklı bir iş. Menekşe ile Halil ise dramı bol ama çok gerçekçi.Ha o zaman tanımamam gayet normal.
İki diziyi de izlemeyi düşünüyorum ama ne yazık ki daha önce hiç izlemedim.![]()
Ezel hakkında yine bir iyi yorum daha eklendi. Onu olabildiğince öne çekmeye çalışıyorum.İkisini de izlemeni öneririm. Ezel zaten çok kaliteli ve farklı bir iş. Menekşe ile Halil ise dramı bol ama çok gerçekçi.
Romantik Komedi film serisini de mi izlemedin?(Birazdan tüm projelerini sayacam belki bir tane bulurum diye)
![]()
Bölüm sayısı fazla diye tedirgin olabilirsin ama bir başlayınca devamı geliyor Ezel izleyen herkes böyle düşünüyordur.Ezel hakkında yine bir iyi yorum daha eklendi. Onu olabildiğince öne çekmeye çalışıyorum.Onu aslında biraz da aşırı fazla izlemek istediğim diziler bittikten sonra düşünüyorum.
Sanırım ikisini de izledim ama 1000 yıl önce.
Pek çıkacağını sanmıyorum ama hayırlısı. Hükümsüz'ü de izlemeyi düşünüyorum. Belki oradan da tanıyabilirim ilk.![]()
Kadını tanıtacağım derken başarısız kariyerini tekrar gözler önüne sermen..Bölüm sayısı fazla diye tedirgin olabilirsin ama bir başlayınca devamı geliyor Ezel izleyen herkes böyle düşünüyordur.
Bedel, Evlat Kokusu, Mazi Kalbimde Yaradır, Boynu Bükükler'de oynadı.Çoğu kısa süren işler aslında yakın zamandan bir projede hatırlamaman çok normal.
Hükümsüz'deki sahneleri çok hüzünlüydü.İzlemeni öneririm harika bir dizi gerçekten.
Hangisi başarısız. 😡 Bedel 1 sezon sürdü, MKY 2 sezon sürdü.Kadını tanıtacağım derken başarısız kariyerini tekrar gözler önüne sermen..![]()