Sen inandın mı bunu yazarken.Doğru ya. Benim aklımda Feris olarak kalmış. Umarım stand-up yapar o zaman. Bu hafta DicBar görmek istemiyorum. Odak nokta bu kadın olmalı.
Sen inandın mı bunu yazarken.Doğru ya. Benim aklımda Feris olarak kalmış. Umarım stand-up yapar o zaman. Bu hafta DicBar görmek istemiyorum. Odak nokta bu kadın olmalı.
Gerçi banane ben zaten izlemiyorum o sahneleri.Sen inandın mı bunu yazarken.![]()
İşin garibi ben Ezel'de Bahar'a uyuz oluyordum.
Sabah uykulu gözlerle tam yükselemedim bu fotoğrafa.
Dizine mi? 😱 Ne ara benim dizim oldu daha sen ve Mesmeso da izlemeye devam ediyorsunuz.Sabah uykulu gözlerle tam yükselemedim bu fotoğrafa.Kıymetlim diye paylaşmış bir de.
Twitter'da bayağı konuşuldu bu olay bak dizine iyi PR yaptı Sedef'im.Tüm popüler sayfalar "10 yıl sonra yeniden bir arada" diye paylaşıyor.
![]()
Senin favori dizin ondan.Dizine mi? 😱 Ne ara benim dizim oldu daha sen ve Mesmeso da izlemeye devam ediyorsunuz.
Aktif konuk severiz böyle devam.![]()
Hayır 28. bölümün güzelliği ve 29'daki Sedef sürprizinden sonra yeniden favori dizin olacak inanıyorum.Senin favori dizin ondan.Benim eskiden favori dizimdi.
Şimdi arada sırada baktığım dizi.
Daha Ahsen ve Canan ile de fotoğraf gelecek inanıyorum.![]()
İnşallah canım ya.Hayır 28. bölümün güzelliği ve 29'daki Sedef sürprizinden sonra yeniden favori dizin olacak inanıyorum.![]()
Barış Falay ve Fatih Artman yakın arkadaşıymış tamam da Canan'la tanışıklığı var mı ki.![]()
Hoşgeldin özlemiştik.Süper haber, gözün aydın @Özgür
Bu güzel kadroya ve konuklara hala Ekin hanımın senaryo yazması tüm hevesimi kırsa da inşallah son haftalarda yediği linçlerden ve reyting kaybından sonra bir baskı yapılmıştır yapım ekibi tarafından. En azından konuk hikayelerine bakacak takviye isimler getirilir inşallah yanına.
Hoş buldumHoşgeldin özlemiştik.Son bölümü izledin mi bilmiyorum ama Ekin Atalar'ın en iyi bölümlerinden biriydi o yüzden çok az da olsa benim hala umudum var.
![]()
Son bölümün hatrına fazla gömme bari.Hoş buldumSon üç bölümü dün ve bugün netten izledim. Son bölüm aralarında en iyisiydi. Ama onun öncesi ikili sevgililer günü bölümünden çok da farklı değildi
Ayrıntılı gömmemi yorum konusuna saklıyorum
![]()
Son bölümde özellikle hemşire konuklu bölümü çokça öveceğim merak etmeSon bölümün hatrına fazla gömme bari.Ekin'in en iyi bölümlerinden dedim ama bence dizinin en iyilerinden desem de pek yanlış olmaz gerçekten şaşırttı.
![]()
Bu hafta yine vasat bölüm yazıp açığı kapatır.Son bölümde özellikle hemşire konuklu bölümü çokça öveceğim merak etmeEkin hanımdan beklenmeyecek bir performanstı o cidden
![]()
Bunlara rağmen diziyi bırakmadığımıza hala şaşırıyorumBu hafta yine vasat bölüm yazıp açığı kapatır.![]()
Ben bırakamam ekibin güzelliğinden.Bunlara rağmen diziyi bırakmadığımıza hala şaşırıyorumYatsınlar kalksınlar kadronun kalitesine dua etsinler.
![]()
Artık reyting getirecek konuklar da seçmeliler. 5-6 bölümde bir Sedef Avcı, Burçin Terzioğlu vs gibi iyi isim getirim geri kalanlarında salıyorlar.Ben bırakamam ekibin güzelliğinden.Ayrıca ne olursa olsun her hafta ünlü konukları görmek beni hala cezbediyor.
Bu arada hemşire olayı da orijinaldendi Ekin'in kendi marifeti değil yani.![]()
Bence son 2-3 bölümdür konuk kalitesi güzel gidiyor Şenay Gürler ve Levent Ülgen de iyi isimler mesela.Artık reyting getirecek konuklar da seçmeliler. 5-6 bölümde bir Sedef Avcı, Burçin Terzioğlu vs gibi iyi isim getirim geri kalanlarında salıyorlar.
Orjinalini ilk defa güzel uyarlamış o zaman. Ama oyuncunun performansı çok iyiydi. Çok sevdim keşke ara ara ajansı kurtarıcı olarak gelseYada oyunculuğa adım atıp Barış gibi sürekli gördüğümüz bir karakter olsa
![]()
Konuda yazacağım onları, eh işte diyeyim şimdilikBence son 2-3 bölümdür konuk kalitesi güzel gidiyor Şenay Gürler ve Levent Ülgen de iyi isimler mesela.![]()