"Saklı Kalan" Tanıtım Fragmanı | ESPRIT DE CORPS Production - Show TV

Haftaya bomba gibi bir bölümle Show TV ekranlarına gelecek yükselecektir çünkü fragman çok heyecanlıydı.
@xBUGRAx

(Mesaj gönderme içermektedir. )

Geçen sezonu yok saymanı reca ediyorum Emre'cim.

Odanı Tuba Fanları basasıca....
odanı şahin k.bassa deseydin daha iyi bu ka zalim olma

geçen sene değil sadece 3-4 senedir böyle show acun a 4 gün program yaptırdığını unutmadık daha

odanı şahin k.bassa deseydin daha iyi bu ka zalim olma

geçen sene değil sadece 3-4 senedir böyle show acun a 4 gün program yaptırdığını unutmadık daha
Show'a laf söylersen böyle olur.

Acun sen demiyor muydun eskiden AB idi diye.
:confued:

ab idi ama bir işin yayını ne ka abartılırsa o ka düşer
ben acunu ab de daha yüksekken de eleştiriyordum
Bana eskiden Acun'u bayıla bayıla izliyormuşsun gibi bir izlenim yarattın.
En başta şu herifi baş tacı etmeyecekti Show kalsaydı muhabir olarak Seyhan'la birlikte.

Bana eskiden Acun'u bayıla bayıla izliyormuşsun gibi bir izlenim yarattın.
En başta şu herifi baş tacı etmeyecekti Show kalsaydı muhabir olarak Seyhan'la birlikte.
bir survivor ı izledim o da nihat doğanlı olana ka ço kiyiydi
ondan sonra bozdu zaten o survivordan itibaren düzenli izlememeye başladım sonra bıraktım
o ses in hiçbir bölümünü tamamen izlemedim bile
yst yi ali taran gittiğinden beri izlemiyorum

Değişik olmuş
Kötü bi değişiklik değil. Hani şöyle sessiz filmler olur ağır bi filmdir öyle bişey
ABD dram dizileri gibi olmuş hanny. Ben o tür dizilere benzettim. Oyuncuların duruşları, bakışları vs.

Kadro gerçekten dikkatimi çekti benim ama işte izlemek için pek fazla vaktim yok. Olduğunda ise tv'den Medcezir'i, netten Karagül'ü takip ediyorum. A.Ş.K.'a bile kaç bölümdür bakamıyorum.

Fragman güzel olabilir ama konusu bir günlük dizi ile aynı.
Konusu aslında sözde Aşkın Bedeli ile aynı deniliyor ama ben o dizininde konusunu bilmiyorum.

Önemli olan konularının aynı olup olmaması değil aslında, nasıl işlendiği. Ne klişe senaryolar nasıl işlenip kaliteli diziler haline gelip hafızamıza kazındı. Oyuncular da çok önemli bir faktör tabii dizi için.

İkiz kız kardeşler birbirlerinin yerine geçiyor. Aşkın Bedeli / Star TV
Hele bi yayınlansın "bakılır"