The_Erinch
Favori Üye
Bjk,Ts.... Hepsi puan kaybetmiş.Dalga geçenler kimler?
Bjk,Ts.... Hepsi puan kaybetmiş.Dalga geçenler kimler?
Dün en çok GS'liler dalga geçti yani takıldı ve bu hafta GS kritik bir 3 puan kazandı..Bjk,Ts.... Hepsi puan kaybetmiş.
olan senaryoma oldu telefon paramparça oldu @Dosi evde dün hakeme saydırdım bugünde patladım hem sihirli annem hem fenerbahçe üst üste geldi @DosiBen GS için 2-1 yapacaktım ama sonra risk alayım dedim ve 3 puandan oldum.
Bu hafta kötü gideceğimi hissetmiştim. En azından çok iyi giden isimler olmadı.
İlk 10 dışına çıkmadan sorun yok.
hile olmuş bile bile doğramışlar geçen yıl feneri bu yılda feneriMilli maç öncesi 8.hafta sonuçları belli oldu. 21 Kasım'da kaldığı yerden devam edecek Süper Lig'in 8.haftası oldukça rekabetçi ve düşük puanlı geçti. Haftanın sürpriz maçı hiç kimsenin puan alamadığı Alanyaspor-Trabzonspor maçı olurken; Fenerbahçe-Konyaspor ve Hatayspor-Kayserispor maçlarından da sadece birer yarışmacı puan alabildi.
Zirve hattı alev almaya devam ederken haftanın en çok puan alanları da 10'ar puanla @Polat Şaşmaz ve @Maskeli Fedai oldu.
Ekli dosyayı görüntüle 94915
@Dosi @Tolstoyevski @Sherlock @MEnes @xdragxx @The_Erinch @bazinga @Sylvester @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso61 @Felon @Polat Şaşmaz @Turkuazz @hayret bi şey @Doğan @Maskeli Fedai @kerem @slhttnmtl @hasanca @Kahin Ahtapot
Sen de GS maçına benim gibi demişsin @Tolstoyevski şaşırtıcı sonuçlar başka yerden çıktıMilli maç öncesi 8.hafta sonuçları belli oldu. 21 Kasım'da kaldığı yerden devam edecek Süper Lig'in 8.haftası oldukça rekabetçi ve düşük puanlı geçti. Haftanın sürpriz maçı hiç kimsenin puan alamadığı Alanyaspor-Trabzonspor maçı olurken; Fenerbahçe-Konyaspor ve Hatayspor-Kayserispor maçlarından da sadece birer yarışmacı puan alabildi.
Zirve hattı alev almaya devam ederken haftanın en çok puan alanları da 10'ar puanla @Polat Şaşmaz ve @Maskeli Fedai oldu.
@Dosi @Tolstoyevski @Sherlock @MEnes @xdragxx @The_Erinch @bazinga @Sylvester @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso61 @Felon @Polat Şaşmaz @Turkuazz @hayret bi şey @Doğan @Maskeli Fedai @kerem @slhttnmtl @hasanca @Kahin Ahtapot
Kaybedeceksek böyle kaybedelim, oldukça sevindim o maçta yanılmamaSen de GS maçına benim gibi demişsin @Tolstoyevski şaşırtıcı sonuçlar başka yerden çıktı
Ben kendi takımıma yazamıyorum ya hissetsem de Gazişehir yener düşüncesi açıkçası bende vardı ama yazamadımKaybedeceksek böyle kaybedelim, oldukça sevindim o maçta yanılmama
Malatya ve Karagümrük yüzünden toplamda 3 puan dan oldum.Milli arayı 2.bitirmem işten bile değildi.Milli maç öncesi 8.hafta sonuçları belli oldu. 21 Kasım'da kaldığı yerden devam edecek Süper Lig'in 8.haftası oldukça rekabetçi ve düşük puanlı geçti. Haftanın sürpriz maçı hiç kimsenin puan alamadığı Alanyaspor-Trabzonspor maçı olurken; Fenerbahçe-Konyaspor ve Hatayspor-Kayserispor maçlarından da sadece birer yarışmacı puan alabildi.
Bu hafta güzel geldik.Milli maç öncesi 8.hafta sonuçları belli oldu. 21 Kasım'da kaldığı yerden devam edecek Süper Lig'in 8.haftası oldukça rekabetçi ve düşük puanlı geçti. Haftanın sürpriz maçı hiç kimsenin puan alamadığı Alanyaspor-Trabzonspor maçı olurken; Fenerbahçe-Konyaspor ve Hatayspor-Kayserispor maçlarından da sadece birer yarışmacı puan alabildi.
Son maçta olayı iyi kotardım gerçekten, tekrardan yukarılara doğru tırmanacağımın sinyallerini verdim...Bütün haftayı 5. sürdürürken @MEnes'in son maç üçlük atması üzse de fena bir hafta olmadı genel olarak.