Süper Lig Tahmin Yarışması | Kicktipp - 8.Hafta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kırk yılın başında bir doğru tahmin yaptık diye yapılacak şey miydi? :A
Belki sende ters teper ve daha iyi olmanı sağlar (olmaz umarım)
Şuan en büyük rakiplerimdensin. Panik oldum :A

Belki sende ters teper ve daha iyi olmanı sağlar (olmaz umarım)
Şuan en büyük rakiplerimdensin. Panik oldum :A
Sen de çok iyi gidiyorsun. :A

1604756074902.png

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and bazinga
Ekli dosyayı görüntüle 94847
Sekizinci haftanın dördüncü müsabakasında @Tolstoyevski , @Dosi ,
@bazinga @MEnes tam puan alan isimler olurken, zirve hattında gerilim bir hayli yükseldi. @12.Adam bu seansı tam puan İle kapatmayı başararak ozi ye geçit vermedi.
Çok tutturan olmuş 1-1i ben bayağı gerideyim. Kasımpaşa maçı yine beni yaktı son dakika yiyerek . Geçen hafta 3-3 diyip 4-3 olmuştu şimdi de 2-1 diyip son dakika 2-2 oldu

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
  • Güldürdün
Niye olumsuz taraftan bakıyorsun. Erzurum - Göztepe maçını da tüm Fav10 doğru bilmiş. :A
Hayır, orda nerdeyse herkes doğru bilmiş. Burada ise hepimiz eşit şekilde faydalan(ama)dık puandan :A

8.Haftanın Cumartesi etabı sonuçları belli oldu. Puan bakımından oldukça kısır geçen bu haftada ilk 5 maç itibariyle 2 maçtan daha fazla doğru tahmin yapan çıkmadı.

Alanyaspor-Trabzonspor maçında bütün herkes sıfır çekti ve böylece etkinliğin bu sezonki tarihinde ilk defa bir maçtan hiç kimse puan alamamış oldu.

Günün en büyük sürprizi ise Fenerbahçe-Konyaspor maçı oldu ve o maçtan da @Doğan hariç bütün üyeler sıfır çekti. @Doğan ise tek doğru bilen isim oldu hem de skoru tam doğru tahmin ederek Fenerbahçe maçından altın puan almış oldu.

Ekran görüntüsü 2020-11-07 211054.jpg

• Güldürdün
Reactions: Dosi
@bazinga ile nerdeyse tüm maçlarda aynı skorları yazmışız 😱 farklı olan varsa o da ben 1-1 o da 2-2 yazmış 😱 (ordan fazladan 2 puan kapmış) sonuçta beraberlik olur diye aynı düşünmüşüz.

Bugünkü maçlarda birebir aynı skor. Çok ilginç bir durum olmuş :A
IMG_20201108_132948.jpg

• Güldürdün
Reactions: bazinga and 12.Adam
IMG_1215.jpg

@Dosi 'nin sıfır çektiği öğle seansında İki gol yüzünden toplamda 3 puandan oldum. :A
@Tolstoyevski yine puanla ayrılmayı başarırken @bazinga haftalık puanda liderliğini sürdürmekte hemen arkasından @Tolstoyevski 1 puan gerisinden takip etmektedir.@Sherlock 7'de 0 ile "ALTIN TAHMİN ORANI "yakalamış.Takipte kalınız.Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğim.

Ekli dosyayı görüntüle 94901
@Dosi 'nin sıfır çektiği öğle seansında İki gol yüzünden toplamda 3 puandan oldum. :A
@Tolstoyevski yine puanla ayrılmayı başarırken @bazinga haftalık puanda liderliğini sürdürmekte hemen arkasından @Tolstoyevski 1 puan gerisinden takip etmektedir.@Sherlock 7'de 0 ile "ALTIN TAHMİN ORANI "yakalamış.Takipte kalınız.Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğim.
@bazinga ile birbirimize zehirli ok atarak kötü gitmemizi sağladık :A
Bu hafta @Felon yok ve fırsatı değerlendiremedik :A
Biz yine puan aldık. @Sherlock büyük başarı sağlamış gerçekten :A

• Güldürdün
@bazinga ile nerdeyse tüm maçlarda aynı skorları yazmışız 😱 farklı olan varsa o da ben 1-1 o da 2-2 yazmış 😱 (ordan fazladan 2 puan kapmış) sonuçta beraberlik olur diye aynı düşünmüşüz.

Bugünkü maçlarda birebir aynı skor. Çok ilginç bir durum olmuş :A
Ekli dosyayı görüntüle 94900
Cidden ilginç bir tablo oluşmuş, kime nazar boncuğu atacağına dikkat etmen gerekirdi. :A

• Üzücü
  • Güldürdün
IMG_1217.jpg

Haftanın son maçı öncesi akşam üstü seansında @Tolstoyevski tek puan alarak toplamda 6 puan ulaştı. @Dosi söz konusu iki karşılaşmadan puan çıkaramazken toplam puanı 5 te kaldı.Dokuz maçta topladığım 7 puan İle @bazinga @Gerekli24 @The_Erinch ile birlikte haftanın en çok puanını toplayarak fırsatı iyi değerlendirmiş oldum. :bhr: :D

Ekli dosyayı görüntüle 94905
Haftanın son maçı öncesi akşam üstü seansında @Tolstoyevski tek puan alarak toplamda 6 puan ulaştı. @Dosi söz konusu iki karşılaşmadan puan çıkaramazken toplam puanı 5 te kaldı.Dokuz maçta topladığım 7 puan İle @bazinga @Gerekli24 @The_Erinch ile birlikte haftanın en çok puanını toplayarak fırsatı iyi değerlendirmiş oldum. :bhr: :D
Pazar günü maçları iyi toparlamış beni...
Ahahaha; skoruda şimdi öğrendim dün İlk Kez yenildik diye dalga geçenler gene mi puan kaybetmiş.... :D :D :D

• Harika
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...