The_Erinch
Favori Üye
Ulan tuttuk,deplasmana verdik.Malı götürme şansını kaçırdım.Beşiktaş'ın kalecisi kırmızı gördü, 10 kişi kaldılar ve 1-0 yenikler... Keşke Antep deseydim beraberlik yerine ah... Neyseki rakibim @hasanca da beraberlik demiş.
Kayıp yaşamadık neyseki yani rakiplerde aynı şekilde devam etmişEkli dosyayı görüntüle 94802
Haftanın açılış maçında zirve mücadelesindeki @Tolstoyevski @Dosi @xdragxx @MEnes @bazinga ve ben "sıfır "çekerek başladık. @Tolstoyevski deyimiyle tersten "altın Tahmin "yapmışız. 😂
Bunun adına Sürü psikolojisi diyoruz.Kayıp yaşamadık neyseki yani rakiplerde aynı şekilde devam etmiş
Adaşımın işi o zaten, birilerini kopyalamak...Sence? @Tolstoyevski
@hayret bi şey 'in tahmin konusunda yarışmacılara dağıttığım İlker Ayrık boncuklarını dağıtıyor @Sherlock burada da beni taklit etmiş @MEnes
Sade sonuç da değil herkes golsüz olacağını tahmin etmiş ve en fazla 2 gol olur demiş. Fakat sonuç 4 gollü bir maç.Ekli dosyayı görüntüle 94802
Haftanın açılış maçında zirve mücadelesindeki @Tolstoyevski @Dosi @xdragxx @MEnes @bazinga ve ben "sıfır "çekerek başladık. @Tolstoyevski deyimiyle tersten "altın Tahmin "yapmışız. 😂
Hay aksi, @bazinga bir adım daha yaklaştı bizeZirve hattında Kasımpaşa-Antalya maçından uzatmalarda Antalya'nın attığı beraberlik golüyle birlikte @Dosi ile birlikte 1'er puan kaptık... @bazinga ise tam 12'den vurarak bazinga! dedi...
Alanya ve Erzurum maçlarının tahminleri de açıklandı:
Erzurum-Göztepe maçına çoğunluk berabere derken her üç ihtimalden de tahminler gelmiş.
Ancak Alanyaspor-Trabzonspor maçına hiç kimse, tek bir kişi bile beraberlik dememiş! Bu durumda, eğer maç berabere biterse, etkinliğin bu sezonunda ilk kez bir maçtan bütün üyelerin hepsi birden sıfır puan almış olacak. İlk 8 hafta boyunca bütün maçların istinasız her birinde en az 1 üye en az 1 puan almıştı...
Ekli dosyayı görüntüle 94831
@12.Adam
Pek birşey kaçırmadın aslında. 2 üye hariç herkes 0 çektiTek maçı kaçırdım ama kendimi riske etmemek adına 1 aylık tahminimi yaptım
O üyeler, Sen ve @Tolstoyevski mi ?Pek birşey kaçırmadın aslında. 2 üye hariç herkes 0 çekti
Dün kendin paylaştınya, hepimiz 0 çektik.O üyeler, Sen ve @Tolstoyevski mi ?
Onu nasıl becerdim hala aklım almıyor.Dün kendin paylaştınya, hepimiz 0 çektik.
@Polat Şaşmaz 3 puan @slhttnmtl 1 puan aldı. Diğer hepimiz 0
Erzurum - Göztepe maçı zirve yarışında çok belirleyici olacak. Tahminleri görünce güldüm.Zirve hattında Kasımpaşa-Antalya maçından uzatmalarda Antalya'nın attığı beraberlik golüyle birlikte @Dosi ile birlikte 1'er puan kaptık... @bazinga ise tam 12'den vurarak bazinga! dedi...
Erzurum-Göztepe maçına çoğunluk berabere derken her üç ihtimalden de tahminler gelmiş.
Ancak Alanyaspor-Trabzonspor maçına hiç kimse, tek bir kişi bile beraberlik dememiş! Bu durumda, eğer maç berabere biterse, etkinliğin bu sezonunda ilk kez bir maçtan bütün üyelerin hepsi birden sıfır puan almış olacak. İlk 8 hafta boyunca bütün maçların istinasız her birinde en az 1 üye en az 1 puan almıştı...
@12.Adam
Tam ben anlık görseli paylaşacaktım imdadıma sen yetiştin.Zirve hattında Kasımpaşa-Antalya maçından uzatmalarda Antalya'nın attığı beraberlik golüyle birlikte @Dosi ile birlikte 1'er puan kaptık... @bazinga ise tam 12'den vurarak bazinga! dedi...
@12.Adam
Anlaşmış gibiyiz şimdi sen yazınca baktım 😱Erzurum - Göztepe maçı zirve yarışında çok belirleyici olacak. Tahminleri görünce güldüm.
@bazinga için görselin gelme zamanı (erken ama olsun, işi sağlama alalım )Tam ben anlık görseli paylaşacaktım imdadıma sen yetiştin.
İlk iki maçını puansız kapatmam ve @Dosi ve senin 1'er puan almış olmanız farkın biraz daha açılmasına yol açtı. 🥺 Esas sıkıntı @bazinga atmış olduğu üçlük nefesini ensemde hissetmemi sağladı.Bu da gösteriyor ki yerimin sallantıda olduğuna işaret ediyor.Tam anlamıyla Kurtlar sofrasına düştük.
Kırk yılın başında bir doğru tahmin yaptık diye yapılacak şey miydi?@bazinga için görselin gelme zamanı (erken ama olsun, işi sağlama alalım )
Ekli dosyayı görüntüle 94835