Süper Lig Tahmin Yarışması | Kicktipp - 8.Hafta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yorumlarından yola çıkarak tahminlerimi kıyasladım ve 2 tane falan değiştirme ihtimaline yakındım ama vazgeçtim. Tahminlerimi şuana kadar hiç editlemedim oyüzden gideceği yere kadar gitsin fakat bir kaç tanesinde farklı skor olacağını bile bile nedense dokunmak istemiyorum :A
Misal 'şu takım gol atamaz, hissediyorum' deyip yinede 1 yazmışım :A
Umursamadan o an takımların durumlarına bakmadan tahmin yapmak işe yaradı hep :A
En çok GS'den puan almışsın, en az ise Alanyaspor ve Kayseri'den, sıfır puan 😱 :A

Ekran görüntüsü 2020-11-05 192546.jpg

Ben ise en çok Antep'ten almışım, en az ise FB 😱 Fanatikliğimiz objektifliğin önüne geçmiş bende anlaşılan.. :A

Ekran görüntüsü 2020-11-05 192640.jpg

genel kişisel istatistikler için: https://www.kicktipp.com/fav10superlig/mitgliedsstatistik?gruppeIndex=&rankingTeilnehmerId=29243514

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
En çok GS'den puan almışsın, en az ise Alanyaspor ve Kayseri'den, sıfır puan 😱 :A

Ekli dosyayı görüntüle 94757

Ben ise en çok Antep'ten almışım, en az ise FB 😱 Fanatikliğimiz objektifliğin önüne geçmiş bende anlaşılan.. :A

Ekli dosyayı görüntüle 94758

genel kişisel istatistikler için: https://www.kicktipp.com/fav10superlig/mitgliedsstatistik?gruppeIndex=&rankingTeilnehmerId=29243514
Büyük takımlarda daha iyi puan alıyorum. Bu kez risk alıp GS'ye farklı bir skor yazdım :A

Büyük takımlarda daha iyi puan alıyorum. Bu kez risk alıp GS'ye farklı bir skor yazdım :A
Bu hafta GS'nin maçında zaten GS'ye oynamak asıl risk olurdu, ben bile GS demedim gerisini sen düşün... :A Ama son dakikada duygusal davranıp değiştirir miyim emin değilim... Çünkü şimdi GS puan kaybettikten sonra burada puan almak buruk bir şey olacak. Ama hem GS puan kaybetmesi hem buradan puan alamamak daha da üzücü... En iyisi tuttuğun takımın galip gelmesi ve skoru tam tahmin edip 3 puan kapmak sanırım ama bana hiç nasip olmadı o durum şimdilik. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Bu hafta GS'nin maçında zaten GS'ye oynamak asıl risk olurdu, ben bile GS demedim gerisini sen düşün... :A Ama son dakikada duygusal davranıp değiştirir miyim emin değilim... Çünkü şimdi GS puan kaybettikten sonra burada puan almak buruk bir şey olacak. Ama hem GS puan kaybetmesi hem buradan puan alamamak daha da üzücü... En iyisi tuttuğun takımın galip gelmesi ve skoru tam tahmin edip 3 puan kapmak sanırım ama bana hiç nasip olmadı o durum şimdilik. :A
4-1 gol yer dedim :A

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24 and Dosi
@Gerekli24 o da sadece BJK ve FB maçlarına tahmin yapmış, neden başlamışken diğer 8 maçı es geçip aradan seçiyor böyle anlamadık çünkü ilk değil bu. :A
Hafta başı gözüme kestirdiğim emin olduğum maçları yaptım diğerlerine takımların form durumu puan tablosuna göre yapacağım tahmini :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Hocam şampiyon karşında çok uzağa bakıyorsun :A

Hocam ben seni tutuyorum zaten. :A

Ben seni tutuyorum, o yüzden saldım. :A

Sence? :A @Tolstoyevski

@hayret bi şey 'in tahmin konusunda yarışmacılara dağıttığım İlker Ayrık boncuklarını dağıtıyor @Sherlock :A burada da beni taklit etmiş @MEnes

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...