Belki sende ters teper ve daha iyi olmanı sağlar (olmaz umarım)Kırk yılın başında bir doğru tahmin yaptık diye yapılacak şey miydi?![]()
Şuan en büyük rakiplerimdensin. Panik oldum
Belki sende ters teper ve daha iyi olmanı sağlar (olmaz umarım)Kırk yılın başında bir doğru tahmin yaptık diye yapılacak şey miydi?![]()
Sen de çok iyi gidiyorsun.Belki sende ters teper ve daha iyi olmanı sağlar (olmaz umarım)
Şuan en büyük rakiplerimdensin. Panik oldum![]()
Ah bundan korkuyordum
Çok tutturan olmuş 1-1i ben bayağı gerideyim. Kasımpaşa maçı yine beni yaktı son dakika yiyerek . Geçen hafta 3-3 diyip 4-3 olmuştu şimdi de 2-1 diyip son dakika 2-2 olduEkli dosyayı görüntüle 94847
Sekizinci haftanın dördüncü müsabakasında @Tolstoyevski , @Dosi ,
@bazinga @MEnes tam puan alan isimler olurken, zirve hattında gerilim bir hayli yükseldi. @12.Adam bu seansı tam puan İle kapatmayı başararak ozi ye geçit vermedi.
Niye olumsuz taraftan bakıyorsun. Erzurum - Göztepe maçını da tüm Fav10 doğru bilmiş.Alanyaspor- Trabzonspor maçında 0 puan almayı başaran tüm yarışmacıları tebrik ediyorum 👏 büyük başarı
@Dosi @Tolstoyevski @Sherlock @MEnes @xdragxx @The_Erinch @bazinga @Sylvester @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso61 @Felon @Polat Şaşmaz @Turkuazz @hayret bi şey @Doğan @Maskeli Fedai @kerem @slhttnmtl @hasanca @Kahin Ahtapot
Hayır, orda nerdeyse herkes doğru bilmiş. Burada ise hepimiz eşit şekilde faydalan(ama)dık puandanNiye olumsuz taraftan bakıyorsun. Erzurum - Göztepe maçını da tüm Fav10 doğru bilmiş.![]()
Çok teşekkürler.Alanyaspor- Trabzonspor maçında 0 puan almayı başaran tüm yarışmacıları tebrik ediyorum 👏 büyük başarı
@Dosi @Tolstoyevski @Sherlock @MEnes @xdragxx @The_Erinch @bazinga @Sylvester @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso61 @Felon @Polat Şaşmaz @Turkuazz @hayret bi şey @Doğan @Maskeli Fedai @kerem @slhttnmtl @hasanca @Kahin Ahtapot
@bazinga ile birbirimize zehirli ok atarak kötü gitmemizi sağladıkEkli dosyayı görüntüle 94901
@Dosi 'nin sıfır çektiği öğle seansında İki gol yüzünden toplamda 3 puandan oldum.
@Tolstoyevski yine puanla ayrılmayı başarırken @bazinga haftalık puanda liderliğini sürdürmekte hemen arkasından @Tolstoyevski 1 puan gerisinden takip etmektedir.@Sherlock 7'de 0 ile "ALTIN TAHMİN ORANI "yakalamış.Takipte kalınız.Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğim.
Cidden ilginç bir tablo oluşmuş, kime nazar boncuğu atacağına dikkat etmen gerekirdi.@bazinga ile nerdeyse tüm maçlarda aynı skorları yazmışız 😱 farklı olan varsa o da ben 1-1 o da 2-2 yazmış 😱 (ordan fazladan 2 puan kapmış) sonuçta beraberlik olur diye aynı düşünmüşüz.
Bugünkü maçlarda birebir aynı skor. Çok ilginç bir durum olmuş
Ekli dosyayı görüntüle 94900
Sende bana attın amaCidden ilginç bir tablo oluşmuş, kime nazar boncuğu atacağına dikkat etmen gerekirdi.![]()
Pazar günü maçları iyi toparlamış beni...Ekli dosyayı görüntüle 94905
Haftanın son maçı öncesi akşam üstü seansında @Tolstoyevski tek puan alarak toplamda 6 puan ulaştı. @Dosi söz konusu iki karşılaşmadan puan çıkaramazken toplam puanı 5 te kaldı.Dokuz maçta topladığım 7 puan İle @bazinga @Gerekli24 @The_Erinch ile birlikte haftanın en çok puanını toplayarak fırsatı iyi değerlendirmiş oldum.![]()
![]()
Dalga geçenler kimler?Pazar günü maçları iyi toparlamış beni...
Ahahaha; skoruda şimdi öğrendim dün İlk Kez yenildik diye dalga geçenler gene mi puan kaybetmiş....![]()
![]()
![]()