Enlerin planını yaptım, yarın gece açarım ve Favori üye nedeni ile en az 1 hafta ilgilenirim ama sonra haftalar olacak süre olarak. O süreçte aktifliğimi baya azaltmayı planlıyorumZor çekilirsin köşene, daha enle var.![]()
Enlerin planını yaptım, yarın gece açarım ve Favori üye nedeni ile en az 1 hafta ilgilenirim ama sonra haftalar olacak süre olarak. O süreçte aktifliğimi baya azaltmayı planlıyorumZor çekilirsin köşene, daha enle var.![]()
Ay bu kadar planlı olmak zor olmuyor mu?Enlerin planını yaptım, yarın gece açarım ve Favori üye nedeni ile en az 1 hafta ilgilenirim ama sonra haftalar olacak süre olarak. O süreçte aktifliğimi baya azaltmayı planlıyorumokulların kapandığı dönemde (Noel tatili) sayma işlemi yapıp konuyu açarım
![]()
Öğretmeniz, alıştık hem daha disiplinli ilerliyorum ozamanAy bu kadar planlı olmak zor olmuyor mu?![]()
Darısı bu senenin de başına.Öğretmeniz, alıştık hem daha disiplinli ilerliyorum ozamanbak en favori üye 2021 kusursuz sıkıntısız ilerledi
@The_Erinch
Bu arada mesajına ayar veren @Tolstoyevski , demek ki onun gözü üstünde![]()
Burada 1 anket 42 favori üye anketinden daha fazla yorduBurhan Altıntop kesinlikle finale çıkmalıdır![]()
Akşama oy kullanırım diyen üye yok ortalıktaVay anasını, fake üye oyunu çıkarınca pek bir karışıyormuş ortalık.
Burada 1 anket 42 favori üye anketinden daha fazla yordu![]()
Burhan tur atalarsa en az 15 oy kaybolurYorarlar adamı / kadını
Finalde bakalım kaç kişi oy kullanacak. Yoksa millet sadece Çakır için mi geldi göreceğiz.
Çakır elbet efsane karakterdir, Burhan da öyle ama.![]()