Herşey reisin oyuna bağlı...@pompy kazananı belli edecektir
Evet, rekor ve diğer grup ile en az 10 oy fark var diye duydum. KV tayfası bir anda piyasaya çıkmış@Maskeli Fedai
Çıktığı kadarı da yeterHepsi ortaya çıkmadı![]()
Evet...Bizim fıtratımız hainlikle bezenmişken tabi ki de ortak bir paydada buluşma ihtimalimiz olmayacaktı... Bunun aksini düşünmeye gerek bile yok...@MasacRE
@MEnes , Çalılıkların arkasından seni izliyor...
Sandıklar daha kapanmadı...Oylara baksanızaÇakır reis için birileri hortladı..
![]()
Forum yüksek seçim kurulu lütfen gereğini yapın...Hainli Fedai desteklediği karakter kazansın diye oylamanın kaderi ile oynamıştır, sonuçların incelenmesini talep ediyorum… @Dosi @Tolstoyevski
Sandıkların başından ayrılmayın...
Mahkemeye itirafçı sıfatıyla mı gelmiş?Tols müsade eder ni sanıyorsunonunda işine geliyor bu. @Maskeli Fedai seni neyle tehdit etti?
Keşke yardım isteseydin
------
Bak bak nasılsa itiraf ediyor
Öyle bir yorum mu varmış?Ahahahahahha @Tolstoyevski bu etkinliği başarıyla yürüten, vizesinden okulundan feragat ederek büyük bir fedakarlık yapan değerli bir arkadaşımızdır..
------
Trollüyorum![]()
Gel yanıma otur...Kan(m)bersiz düğün olduğu nerede görülmüş...Gereken neyse yaptık ve hainlik müessesesinde yerimizi aldık...
![]()
Asmak kesmek, kelle uçurmak, hırsızlıktan altın vurmak....@Maskeli Fedai isimi hain herifin kellesi alınmalı, oyu geçersiz sayılmalıdır…![]()
Kırk haramiler, kırk haramiler....