Maskeli Fedai
Favori Üye
KALPTEN GİDERİM..2 oy sayılmayacak @Tolstoyevski
KALPTEN GİDERİM..2 oy sayılmayacak @Tolstoyevski
Avucunu yalarsın şikebaz herif!!!Goooooooooollllllllllllllll Allah'ım goooollll
İftira atma..Avucunu yalarsın şikebaz herif!!!
Gerçek yüzün çıktı neyse ki ortaya. Sülüman ile birlikte sende tarihin tozlu raflarına karışacaksın.İftira atma..
0 mesajlı üyelerin oyları da sayılmıyorKALPTEN GİDERİM..
O zaman Burhan'dan da bayağı bir oyun gitmesi lazım ismini bilmediğim tipler oy kullanmış0 mesajlı üyelerin oyları da sayılmıyor
Bir tane bile sıfır mesajı olan kişi yok öbür tarafta ne bayağısı..O zaman Burhan'dan da bayağı bir oyun gitmesi lazım ismini bilmediğim tipler oy kullanmış
Bak ozaman, 0 mesajlı varsa silerizO zaman Burhan'dan da bayağı bir oyun gitmesi lazım ismini bilmediğim tipler oy kullanmış
Bir tane bile sıfır mesajı olan kişi yok öbür tarafta ne bayağısı..
quin muin nickindeki kişiler oy kullanmış Forumda bunları gören varsa valla helal olsunBak ozaman, 0 mesajlı varsa sileriz
Secquin forumda her zaman olan biri yalnız.quin muin nickindeki kişiler oy kullanmış Forumda bunları gören varsa valla helal olsun
Kendisi kicktipp'te olan biri. Hiç mi tablo paylaşırken, etiket ederken bakmadın. Üstelik bu sabah ben etiket ettim konuda kime vereceğini bilmeden, yani kimse ona dm de gel Burhan'a oy ver demedi.quin muin nickindeki kişiler oy kullanmış Forumda bunları gören varsa valla helal olsun
Diğerleri de forumda olan kişiler Adamlar geçen seneden beri üyelerSecquin forumda her zaman olan biri yalnız.
Adam 2019'dan beri üyeeagleblack güzel nick ama nick olarak kalmış. Keşke mesaj yazsaydın da oyun sayılsaydı..
Ya he he işinize gelen aktif işinize gelmeyen değil Sonuç olarak kazandıkKendisi kicktipp'te olan biri. Hiç mi tablo paylaşırken, etiket ederken bakmadın. Üstelik bu sabah ben etiket ettim konuda kime vereceğini bilmeden, yani kimse ona dm de gel Burhan'a oy ver demedi.
Diğerleri de forumda olan kişiler Adamlar geçen seneden beri üyeler
------
Adam 2019'dan beri üye
------
Ya he he işinize gelen aktif işinize gelmeyen değil Sonuç olarak kazandık
Kanımı donduruyorsun İsviçreli kötü moderatör..Melunluğa karşı melunluk.
Sayın karahanlı sadakatini takdir ediyorKanımı donduruyorsun İsviçreli kötü moderatör..
Bir dizi karakteri etkinliği için yaptıklarına bak. Bir de bize diyordu. @serhatt
SÜLEYMAN ÇAKIR İSTANBUL'UN SEFİRİDİR.. BİAT EDİN..