Daha ne kadar küçülecek görmek için sabırsızlanıyorum şekerim.Bir dizi karakteri etkinliği için yaptıklarına bak. Bir de bize diyordu. @serhatt
Allah akıl fikir versin...
Daha ne kadar küçülecek görmek için sabırsızlanıyorum şekerim.Bir dizi karakteri etkinliği için yaptıklarına bak. Bir de bize diyordu. @serhatt
Allah akıl fikir versin...
Dandik bir dizinin karakterleri için çevirmediği oyun, vermediği uğraş kalmadı. Sayesinde forum tarihine kara bir leke olarak düştü etkinlik.Daha ne kadar küçülecek görmek için sabırsızlanıyorum şekerim.
Dandik bir dizinin karakterleri için çevirmediği oyun, vermediği uğraş kalmadı. Sayesinde forum tarihine kara bir leke olarak düştü etkinlik.
Bittin sen... @Maskeli FedaiKarar sabırsızlıkla bekleniyor @Fav10.net
Yallah köyüne hadiDandik bir dizinin karakterleri için çevirmediği oyun, vermediği uğraş kalmadı. Sayesinde forum tarihine kara bir leke olarak düştü etkinlik.
Hainlok.. 😳😳 @MasacRE @MEnesBittin sen... @Maskeli Fedai
Değecek biri için yapılsa anlarım da, boş balon bir karakter için böyle hilelerin yapılması utanç verici.Dandik bir dizinin karakterleri için çevirmediği oyun, vermediği uğraş kalmadı. Sayesinde forum tarihine kara bir leke olarak düştü etkinlik.
Haklısın, içler acısı bir durum.Değecek biri için yapılsa anlarım da, boş balon bir karakter için böyle hilelerin yapılması utanç verici.
HOCA CAMİDE...Yalnız Afet hoca Çakır gelecek diye sabırsızlanıyormuş. Çok fena çakacakmış tokadı.
Bihter-Ferhunde şampiyonluğu istiyorum.Haklısın, içler acısı bir durum.
Bütün forum arka planda dönen olayların farkında zaten. Bu rezalet daha fazla devam etmemeli ve acilen Bihter Ziyagil'in şampiyonluk konusu açılmalı...
Hileli oylar alan Süleyman Çakır diskalifiye edilmeli , Burhan Altıntop finale yükselmeli bence. @Maskeli FedaiKarar ne simdi @Tolstoyevski @Dosi
Karar ne simdi @Tolstoyevski @Dosi
Araştırmacı Dosi devreye girse iptal olur ama 100 kere tansiyonu çıkan, kalbi ağrıyan Maskeli'ye bu haksız sevincini yaşamasına karar verdimHileli oylar alan Süleyman Çakır diskalifiye edilmeli , Burhan Altıntop finale yükselmeli bence. @Maskeli Fedai
Araştırmacı Dosi devreye girse iptal olur ama 100 kere tansiyonu çıkan, kalbi ağrıyan Maskeli'ye bu haksız sevincini yaşamasına karar verdim
Benim suçum yok elimi çektim zaten etkinlikten. Elimi kolumu bağladılarAyni TFF gibisiniz, şikeye ortak oluyorsunuz. #YönetimIstifa 😡
Maskeli , @Tolstoyevski ve @Dosi 'yi de kendi tarafına çekmiş , pes artık ! @Maskeli FedaiAyni TFF gibisiniz, şikeye ortak oluyorsunuz. #YönetimIstifa 😡