Süleyman Çakır ⚔ Burhan Altıntop | En Favori Dizi Karakteri - Tüm Zamanlar | Yarı Final

Finale çıkmasını istediğiniz karakter hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    58
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zor çekilirsin köşene, daha enle var. :A
Enlerin planını yaptım, yarın gece açarım ve Favori üye nedeni ile en az 1 hafta ilgilenirim ama sonra haftalar olacak süre olarak. O süreçte aktifliğimi baya azaltmayı planlıyorum :A okulların kapandığı dönemde (Noel tatili) sayma işlemi yapıp konuyu açarım :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Enlerin planını yaptım, yarın gece açarım ve Favori üye nedeni ile en az 1 hafta ilgilenirim ama sonra haftalar olacak süre olarak. O süreçte aktifliğimi baya azaltmayı planlıyorum :A okulların kapandığı dönemde (Noel tatili) sayma işlemi yapıp konuyu açarım :A
Ay bu kadar planlı olmak zor olmuyor mu? :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Öğretmeniz, alıştık hem daha disiplinli ilerliyorum ozaman :A bak en favori üye 2021 kusursuz sıkıntısız ilerledi :A @The_Erinch

Bu arada mesajına ayar veren @Tolstoyevski , demek ki onun gözü üstünde :A
Darısı bu senenin de başına. :A

Aaa evet fark ettim. Tols olduğunu. :A Adamla iyi ki buluştuk, tadı damağımda kaldı diye tacizde sürekli. :A @Tolstoyevski

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
r-hOqyCx-J7i4KcIBwXeQHxhvSrb3NwHYO5aUdD5oSSJ0z2H2d8Ih5mrHDJJ3aL76LPyMThmUZXSvjbaDpwpUMWPk1eEAWsjrHA2mEznvi9OiF3TL7SPVp0yI33d_gHqVfUy_LmYTAf2iKJlc7s

Vay anasını, fake üye oyunu çıkarınca pek bir karışıyormuş ortalık.

Burada 1 anket 42 favori üye anketinden daha fazla yordu :F

Yorarlar adamı / kadını :A

Finalde bakalım kaç kişi oy kullanacak. Yoksa millet sadece Çakır için mi geldi göreceğiz. :A

Çakır elbet efsane karakterdir, Burhan da öyle ama. :D

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...