Enlerin planını yaptım, yarın gece açarım ve Favori üye nedeni ile en az 1 hafta ilgilenirim ama sonra haftalar olacak süre olarak. O süreçte aktifliğimi baya azaltmayı planlıyorumZor çekilirsin köşene, daha enle var.
Enlerin planını yaptım, yarın gece açarım ve Favori üye nedeni ile en az 1 hafta ilgilenirim ama sonra haftalar olacak süre olarak. O süreçte aktifliğimi baya azaltmayı planlıyorumZor çekilirsin köşene, daha enle var.
Ay bu kadar planlı olmak zor olmuyor mu?Enlerin planını yaptım, yarın gece açarım ve Favori üye nedeni ile en az 1 hafta ilgilenirim ama sonra haftalar olacak süre olarak. O süreçte aktifliğimi baya azaltmayı planlıyorumokulların kapandığı dönemde (Noel tatili) sayma işlemi yapıp konuyu açarım
Öğretmeniz, alıştık hem daha disiplinli ilerliyorum ozamanAy bu kadar planlı olmak zor olmuyor mu?
Darısı bu senenin de başına.Öğretmeniz, alıştık hem daha disiplinli ilerliyorum ozamanbak en favori üye 2021 kusursuz sıkıntısız ilerledi@The_Erinch
Bu arada mesajına ayar veren @Tolstoyevski , demek ki onun gözü üstünde
Burada 1 anket 42 favori üye anketinden daha fazla yorduBurhan Altıntop kesinlikle finale çıkmalıdır
Akşama oy kullanırım diyen üye yok ortalıktaVay anasını, fake üye oyunu çıkarınca pek bir karışıyormuş ortalık.
Burada 1 anket 42 favori üye anketinden daha fazla yordu
Burhan tur atalarsa en az 15 oy kaybolurYorarlar adamı / kadını
Finalde bakalım kaç kişi oy kullanacak. Yoksa millet sadece Çakır için mi geldi göreceğiz.
Çakır elbet efsane karakterdir, Burhan da öyle ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?