Mr.At
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 5,986
- Puanı
- 610
- Web Sitesi
- gecmisinmizikacisi.blogspot.com.tr
bi ben elizebeth kaldım lağnmiles da rachel ı alır monroe nin kayınbabası olur
bi ben elizebeth kaldım lağnmiles da rachel ı alır monroe nin kayınbabası olur
sen de gerçek hayattaki rachel a kavuşcan demek ki rachel ı oynayan kadının gerçek adı elizabeth hiç yoktan iyidirbi ben elizebeth kaldım lağn
hassen de gerçek hayattaki rachel a kavuşcan demek ki rachel ı oynayan kadının gerçek adı elizabeth hiç yoktan iyidir
Dizinin yaratıcısı da spn'yi yapan hacı ne diyon sen ya@Forumdash spn den geldiyse gitmesi hayırlı olmuşaaron reyizi rolü boş değil bence dizi bilim-kurgu dizisi dizinin o yanını götüren kişi aaron
dizinin seviyesini düşürmüş benceDizinin yaratıcısı da spn'yi yapan hacı ne diyon sen yaBobby reis gelmiş diziyi şereflendirmişAaron harbiden boş yaa
Sen anlamazsin fantastik, bilim kurgudandizinin seviyesini düşürmüş bence
harry potter da fantastik ama neyseSen anlamazsin fantastik, bilim kurgudanSen Aeron'u sev antipatik şey
Evet onu da izlemedim işteharry potter da fantastik ama neyse
bilim kurgunun kralı heroes fantastik olarak dizi bulamıyorum hep ergenlere iş yapıyoralrEvet onu da izlemedim işteSeçiciyim
Heroes'un ilk 2 sezonu çok iyiydi. 3.sezon eh iştelik 4.sezon bi hiçti dizibilim kurgunun kralı heroes fantastik olarak dizi bulamıyorum hep ergenlere iş yapıyoralrfilm oalrak çok var ama
yine de ondan sonra onun gibi bir bilim kurgu gelmedi dahaHeroes'un ilk 2 sezonu çok iyiydi. 3.sezon eh iştelik 4.sezon bi hiçti dizi
Sen beğenmiyorsunyine de ondan sonra onun gibi bir bilim kurgu gelmedi daha
bilim kurgu ile fantastik arasında ince bir çizgi varSen beğenmiyorsun
Evet Heroes fantastiktir. Sen bilim kurgu diye izlemişssinbilim kurgu ile fantastik arasında ince bir çizgi var
bu mesajı yazdıktan sonra çarpılmazsın inşallahEvet Heroes fantastiktir. Sen bilim kurgu diye izlemişssin
Çok korktum 😕bu mesajı yazdıktan sonra çarpılmazsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?