sanmıyorum finale gidecek şekilde ilerlemiyor şu an 2-3 bölüm kaldı sezonun bitimineben 1x11 deyim , dizi güzel çokda iyi olmasada
üzüldüm ya , acaba final filan yaparlar mı ?
sanmıyorum finale gidecek şekilde ilerlemiyor şu an 2-3 bölüm kaldı sezonun bitimineben 1x11 deyim , dizi güzel çokda iyi olmasada
22 bölüm sürecekti 2.sezon bu son 2 bölümde yaparlar belki bi final.ben 1x11 deyim , dizi güzel çokda iyi olmasada
final oldu1x17 deyim
dizi güzel gidiyor , aksiyon hiç eksik olmuyor o açıdan iyi
sorun senaryo her bölüm ya birisi kaçırlıyor yada kurtarılıyor
inş başka kanal devam eder , en en azından 1.sezonu bitireceğim
@Forumdash @xemrexxx
Başlamaz bence yeniden hep böyle söylentiler olur bitirilince ama fos çıkar. Dizinin 2.sezon finali yani finali de nanolara bağlayacaklardı hiç cazip gelmiyordu bana zaten şu nano işi.Karakterler kişisel görüsüm - 1x17 ye kadar
charlie yalnızca ayak bağısın yemin ederim. bu sefer kesin ölür dedim, ama sen o göçük altından bile yardımsız çıkmayı başardın.
nora sen de az dik başlı değilsin hani, otur oturduğun yerde ne vardı gereksiz atraksiyonlara. böyle milletin ayağının önüne atılırsın işte.
rachel favori karakterimsin. biraz acımasızdın son bölüm ama idealist yaklaşımın güzel, başarılarının devamını dilerim .
aaron iyice duygusal ergene bağladın dostum, silkelen ve kendine gel.
miles sana ne diyeyim bilmiyorum. her şekilde karizmatik olduğun kesin.
@Forumdash @BesaleT
-----------------------------------
@xemrexxx dizi final oldu ama Başka kanalda çok küçükde olsa devam etme şansı var
[HASHTAG]#relocaterevolution[/HASHTAG] nbc ye gönderebilirsin
yinede bir ümitBaşlamaz bence yeniden hep böyle söylentiler olur bitirilince ama fos çıkar. Dizinin 2.sezon finali yani finali de nanolara bağlayacaklardı hiç cazip gelmiyordu bana zaten şu nano işi.
Aaron çok sulu göz çok narin. Ama zeki.yinede bir ümit
karakterler hakkında yorumun ne ? bana katılıyor musun ?
Aaron çok sulu göz çok narin. Ama zeki.
Miles ise harbi adam gibi adam.
Monroe'nun Miles zaafı var ama çok burnunun dikine gidiyor.
Rachel: Bu kadının yürüyüşünü hiç beğenmiyorum bazen çok saflıklar yapabiliyor ama özünde zeki biriymiş.
Charlie: Dizi boyunca seven yok sanırım.
O zaafi bi türlü öğrenemedikAaron çok sulu göz çok narin. Ama zeki.
Miles ise harbi adam gibi adam.
Monroe'nun Miles zaafı var ama çok burnunun dikine gidiyor.
Rachel: Bu kadının yürüyüşünü hiç beğenmiyorum bazen çok saflıklar yapabiliyor ama özünde zeki biriymiş.
Charlie: Dizi boyunca seven yok sanırım.
2.sezon hiç sevmezsin o zaman Charlie'yi. Rachel biraz daha ön planda 2.sezonda.ben başta Charlie seviyordum ama sonraları çekilmez oldu bence amcasına filan çok karışıyor , 2.sezonda rachel başrol olması lazım bence , o daha iyi bundan , hem lost dizisinde kendisini çok severdim