NBC Revolution 2. Sezon Yorumları

2x10 u izledim:)

aaron reyiz sürüden ayrı başka bir yöne doğru gidiyor grace karısı yine çıktı ortaya :F @Forumdash
monroe nin oğlu da çıktı meydana kim inanır o adamın 25 yaşında oğlu olduğuna:F
tom ve ailesi genelkurmay başkanını öldürdü yakında illluyu da çökertir bu aile:F
charlie de maşallah ölüm makinesi gibi @destere yaklaşsa da ona da bir çizik atsa:A
portakalla ne yapmaya çalışıyorlar anlayamadım(b)

revolution bir türlü sevemedim izlemeye çalıştım olmadı?

2x15 i izledim :) aarıon ve zihni üzerine kurmuşlar iyi olmuş bilim kurgu olduğunu ahtırladık dizinin :) nanolar bağımsızlığını ilan etti bakalım neler yapacakalr

eski isimleri görmek de güzel oldu

Ne zamandır yorum yapmıyordum:X
Bence sezonun en iyi bölümüydü. Nanolar benide kandırdı bende inandım :F:F Çok iyi bölümdü.
Artık bi sona bağlasınlar:(

Bu dizi de iptal olsun dediklerim arasindfa:( Gene sıkıcı bir bölümdü aksiyon hat safhada olsa da:( Ama indirdiğim versiyonda yeni bölüm fragmanı vardi.Fragmanı güzeldi izlerken güzel dedim nedense:X Öyle saçma bir dizi:A

Bu dizi de iptal olsun dediklerim arasindfa:( Gene sıkıcı bir bölümdü aksiyon hat safhada olsa da:( Ama indirdiğim versiyonda yeni bölüm fragmanı vardi.Fragmanı güzeldi izlerken güzel dedim nedense:X Öyle saçma bir dizi:A
o kadar kötü değildi ama şu neville ve ailesi çıksa yerine birileri gelse iyi olur :F çok baydılar ailecek :F

2x17 yi izledim :) aaron reyiz ve mdigudisi yoktu garip oldu :F

nevillerden artık gına geldi yok mu bir Allah ın kulu bunları ailecek katletsin artık :F
monroe yine çığrından çıktı :(

2x18 i izledim ölmemiştir o sonuçta monroe toprak altına girdi çıktı jasonın anası bombalı saldırıdan çıktı jason tek kurşunda gitmez :F @Forumdash

2x19 u izledim sonunda istediğim oldu 😱ley @Forumdash

jason öldü darısı babası tom un başına annesi de ölmüştür umarım

genel olarak iyiydi nanolar iyice bela olmaya başladı
miles in geçmişle yüzleşmesi ve kurtulduğu sahne güzeldi.
bu bölümde baya duygusal sahne vardı charlie-tom monroe-rachel gibi
rachel ile monroe geçmişte kırıştırmış bu rachel da az değil:A
aaron reyize yazık ya la nanoların kölesi oldu

hayırlısıyla bu diziye başladık :D , ilk 4 bölüm iyiydi , emek var sonuçta
lost dizisinde kadın oynuyor , breaking bad dizisindeki zenci adam oynuyordu , alacakanlıık filmindeki bella ydı galiba kızın adı onun babası oynuyor , çok tanıdık olduğu için başladık :D:D

2x15 kesinlikle ve kesinlikle dizinin en iyi bölümüydü. İnanılmaz bi bölümdü hangisi gerçek hangisi değil bilemedik valla. :D