NBC Revolution 2. Sezon Yorumları

S02B05 izledim

Bu olay pek bişey yoktu ama Monroe'nun eski kanka ayaklari yapmalari güzeldi:X Adam kötü ama işe yarıyor. Bu sayede son sahnedeki bakişla anlıyoruz ki 3 vakte kalmaz Charlie ile Monroe aşna fişne haleerini de görürüz :X Aeron boş oyuncusun boş senaryodasın, boş roldesin. Charlie ile bu konuda yarişiyorsunuz. 2'sinde de iş yok. Charlie hiç olmaz X sahnelerde boy gösterecek :F Bu arada o Texas'lı adam Supernatural'deki adam "Bobby"di". Keşke ölmeseydi:( o gruba babacan biri lazım:X Özellikle Miles'a babalık yapması gerek bi adamın. @xemrexxx

@Forumdash spn den geldiyse gitmesi hayırlı olmuş :Faaron reyizi rolü boş değil bence dizi bilim-kurgu dizisi dizinin o yanını götüren kişi aaron :F

2x6 yı izledim

hiç heyecanlı değidli rachel ın bişiler çevirdiğ ibelliydi
tom da oğlu ile yaşadıkalrını haketti
abd hükümeti neyin peşinde anlaşılmıyor monroe yü öldürüp miles ı sağ bırakıyıiler
charlie-monroe arasında kesin bişiler olacak :A @Forumdash

S02 B06 izledim
Diyorum çok sıkıcı dizi diye ama nedense izliyorum:F Bu bölümde en kötülerinden birisiydi. Tom ve oğlunun olayı "intihar komondalari " hiç iyi değildi:T: Charlie zaten çekilir dert değil. Kızda ne ruh var ne mimik oyunculuga dair hiç bi b...k yok yaa :bağır: Sinirle yazıyorum:F Aaron ise ayrı bi dert öff sıkıldım yaaa :T