Mr.At
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 5,986
- Puanı
- 610
- Web Sitesi
- gecmisinmizikacisi.blogspot.com.tr
bi ben elizebeth kaldım lağnmiles da rachel ı alır monroe nin kayınbabası olur![]()
bi ben elizebeth kaldım lağnmiles da rachel ı alır monroe nin kayınbabası olur![]()
sen de gerçek hayattaki rachel a kavuşcan demek ki rachel ı oynayan kadının gerçek adı elizabeth hiç yoktan iyidirbi ben elizebeth kaldım lağn![]()
hassen de gerçek hayattaki rachel a kavuşcan demek ki rachel ı oynayan kadının gerçek adı elizabeth hiç yoktan iyidir![]()
Dizinin yaratıcısı da spn'yi yapan hacı ne diyon sen ya@Forumdash spn den geldiyse gitmesi hayırlı olmuşaaron reyizi rolü boş değil bence dizi bilim-kurgu dizisi dizinin o yanını götüren kişi aaron
![]()
dizinin seviyesini düşürmüş benceDizinin yaratıcısı da spn'yi yapan hacı ne diyon sen yaBobby reis gelmiş diziyi şereflendirmiş
Aaron harbiden boş yaa
![]()
Sen anlamazsin fantastik, bilim kurgudandizinin seviyesini düşürmüş bence![]()
harry potter da fantastik ama neyseSen anlamazsin fantastik, bilim kurgudanSen Aeron'u sev antipatik şey
![]()
Evet onu da izlemedim işteharry potter da fantastik ama neyse![]()
bilim kurgunun kralı heroes fantastik olarak dizi bulamıyorum hep ergenlere iş yapıyoralrEvet onu da izlemedim işteSeçiciyim
![]()
Heroes'un ilk 2 sezonu çok iyiydi. 3.sezon eh iştelik 4.sezon bi hiçti dizibilim kurgunun kralı heroes fantastik olarak dizi bulamıyorum hep ergenlere iş yapıyoralrfilm oalrak çok var ama
![]()
yine de ondan sonra onun gibi bir bilim kurgu gelmedi dahaHeroes'un ilk 2 sezonu çok iyiydi. 3.sezon eh iştelik 4.sezon bi hiçti dizi![]()
Sen beğenmiyorsunyine de ondan sonra onun gibi bir bilim kurgu gelmedi daha![]()
bilim kurgu ile fantastik arasında ince bir çizgi varSen beğenmiyorsun![]()
Evet Heroes fantastiktir. Sen bilim kurgu diye izlemişssinbilim kurgu ile fantastik arasında ince bir çizgi var![]()
bu mesajı yazdıktan sonra çarpılmazsın inşallahEvet Heroes fantastiktir. Sen bilim kurgu diye izlemişssin![]()
Çok korktum 😕bu mesajı yazdıktan sonra çarpılmazsın inşallah![]()