baktılar oyunculukta iş yok başka alanlara yöneldiler napsınlar mecbur lö ben senn gibi 23.05 lere ka bir sahne için beklemiyorum daha o ka da değilahahah bide benim arkamdan konusursun Kız bu sene bi afet oldu
baktılar oyunculukta iş yok başka alanlara yöneldiler napsınlar mecbur lö ben senn gibi 23.05 lere ka bir sahne için beklemiyorum daha o ka da değilahahah bide benim arkamdan konusursun Kız bu sene bi afet oldu
Evet haftalar yada aylar bekliyorsunbaktılar oyunculukta iş yok başka alanlara yöneldiler napsınlar mecbur lö ben senn gibi 23.05 lere ka bir sahne için beklemiyorum daha o ka da değil
yok lo charlie nin bu ka açılacağını ne bileyim ilk bölüm gördümEvet haftalar yada aylar bekliyorsun
Charli'nin nasıl filmleri var bi bilsen izlemsen bile fragmanı izlesen yeteryok lo charlie nin bu ka açılacağını ne bileyim ilk bölüm gördüm
şimdi merak ettim haCharli'nin nasıl filmleri var bi bilsen izlemsen bile fragmanı izlesen yeter
Et et filmi izlemedim ben sadece video olarak görmüştüm Sen filmi izlesinşimdi merak ettim ha
fragmana bağlı neyse originals ın ilk bölümüne bakıyom şu an pheobe(<3) için sonra inşalalh ingilizce de osla glee yi bulucam akşama da agents of shieldsEt et filmi izlemedim ben sadece video olarak görmüştüm Sen filmi izlesin
orginals'ın akşama cevirisi biter önce TVD sonra o süper olacak Oğlum senin pc'de torent var gördüm akşam torrentten indirsene akşama kadar o zaman Agent of shield'ide millet beğeğenmiş ben beğenmekle beğenmemek arasında gidip geliyorum.2.bölümde uçaği çok gösterdiler maşallah uçakta süperdi Efektleri hariç pekte beğenmedim.İptali görür gibi😕fragmana bağlı neyse originals ın ilk bölümüne bakıyom şu an pheobe(<3) için sonra inşalalh ingilizce de osla glee yi bulucam akşama da agents of shields
@xemrexxx bölüm yorumunu buraya yazssana Neyse izledim bölümü illuminatiyi iyice gözümüze soktular. Benden söylemesi bir gün gerçekte böyle bir olay olursa bilinsi ki lluminati yapmiştir ve yavaş yavaş bunu gözümüze sokuyorlar😕 Şimdi gece oldu yarin hatırlat sana neden bahsettiğimin kanıtlaini gösterecem 😕revolutıon 2x3 dizi ilk seoznkine göre çok değişik bir yere gidiyor illucular bastı diziyi randall da meğersem illucular tarafından gönderilmiş @Forumdash
kanıtları görelim@xemrexxx bölüm yorumunu buraya yazssana Neyse izledim bölümü illuminatiyi iyice gözümüze soktular. Benden söylemesi bir gün gerçekte böyle bir olay olursa bilinsi ki lluminati yapmiştir ve yavaş yavaş bunu gözümüze sokuyorlar😕 Şimdi gece oldu yarin hatırlat sana neden bahsettiğimin kanıtlaini gösterecem 😕
okeye dördüncü bulunduCharlie dizinin kaşarı olmuş
4.bölüm daha heyecanlı olacak.
tom la o karı yakışır hani hükümetin genel sekreteri olan2x5 izledim beklediğim gibi yine birleşti hepsi tom ve oğulcuğu yine ayrı yöne gidiyorlar
illuminati yapmadılar bu bölümde herhalde uyarı aldılar
miles rachela çok karmalık bir kadınsın diyor kadın dünyadaki elektriği yok etmiş daha ne karmaşıklığı
oraya doğru gidiyorlar zaten kadın yaralı tomla ormanda tek @Forumdash ın beklediği sahneler oalbilir her antom la o karı yakışır hani hükümetin genel sekreteri olan
bence senaristler monrea yı charlie yamayabilirleroraya doğru gidiyorlar zaten kadın yaralı tomla ormanda tek @Forumdash ın beklediği sahneler oalbilir her an
miles da rachel ı alır monroe nin kayınbabası olurbence senaristler monrea yı charlie yamayabilirler