NBC Revolution 2. Sezon Yorumları

fragmana bağlı :D neyse originals ın ilk bölümüne bakıyom şu an pheobe(<3) için :D sonra inşalalh ingilizce de osla glee yi bulucam akşama da agents of shields
orginals'ın akşama cevirisi biter önce TVD sonra o süper olacak :A Oğlum senin pc'de torent var gördüm akşam :F torrentten indirsene akşama kadar o zaman:X Agent of shield'ide millet beğeğenmiş ben beğenmekle beğenmemek arasında gidip geliyorum.2.bölümde uçaği çok gösterdiler maşallah uçakta süperdi :X Efektleri hariç pekte beğenmedim.İptali görür gibi😕

revolutıon 2x3 dizi ilk seoznkine göre çok değişik bir yere gidiyor illucular bastı diziyi randall da meğersem illucular tarafından gönderilmiş :F @Forumdash
@xemrexxx bölüm yorumunu buraya yazssana:bağır: Neyse izledim bölümü illuminatiyi iyice gözümüze soktular. Benden söylemesi bir gün gerçekte böyle bir olay olursa bilinsi ki lluminati yapmiştir ve yavaş yavaş bunu gözümüze sokuyorlar😕 Şimdi gece oldu yarin hatırlat sana neden bahsettiğimin kanıtlaini gösterecem 😕

@xemrexxx bölüm yorumunu buraya yazssana:bağır: Neyse izledim bölümü illuminatiyi iyice gözümüze soktular. Benden söylemesi bir gün gerçekte böyle bir olay olursa bilinsi ki lluminati yapmiştir ve yavaş yavaş bunu gözümüze sokuyorlar😕 Şimdi gece oldu yarin hatırlat sana neden bahsettiğimin kanıtlaini gösterecem 😕
kanıtları görelim :F

:F idare eder bir bölümdü aaron reyize büyük güç geldi :F
onlar her yerde dedikleri adamalrın simgesi üçgen göz bu dizi yayından kaldırılır bence @Forumdash :F
tom ve oğluna senaryoda yer açmak için azıcık saçmalamışlar

2x5 izledim :) beklediğim gibi yine birleşti hepsi :) tom ve oğulcuğu yine ayrı yöne gidiyorlar :bağır:
illuminati yapmadılar bu bölümde herhalde uyarı aldılar :F
miles rachela çok karmalık bir kadınsın diyor kadın dünyadaki elektriği yok etmiş daha ne karmaşıklığı :F

2x5 izledim :) beklediğim gibi yine birleşti hepsi :) tom ve oğulcuğu yine ayrı yöne gidiyorlar :bağır:
illuminati yapmadılar bu bölümde herhalde uyarı aldılar :F
miles rachela çok karmalık bir kadınsın diyor kadın dünyadaki elektriği yok etmiş daha ne karmaşıklığı :F
tom la o karı yakışır :D hani hükümetin genel sekreteri olan :D