- Reaksiyon puanı
- 6,417
- Puanı
- 1,060
Başrol sen oluyorsun haliyle.![]()
Karakterler henüz belli değil. Dediğim gibi şu an öncelik olarak dizide rol almak isteyenlerin belirlenmesi. Karakterleri daha sonra görüşeceğim.
Başrol sen oluyorsun haliyle.![]()
Karakterler henüz belli değil. Dediğim gibi şu an öncelik olarak dizide rol almak isteyenlerin belirlenmesi. Karakterleri daha sonra görüşeceğim.![]()
Hayırlı olsun ama benim böyle aşk meşk hikayelerle işim yok o yüzden katılmıyorum
- - - Ekleme - - -
Hayırlı olsun ama benim böyle aşk meşk hikayelerle işim yok o yüzden katılmıyorum
Anladım. Aslında @Almila da başrol olabilir. Önce bir kafanda oluştur tabloyu, sonrası çıkar.![]()
Teşekkür ederim ama dizi aşk değil aksiyon üzerine kurulu. Aşk dolaylı olarak var dizide. Yer almak istersen sanada güzel bir rol bulabiliriz. En azından konuk olarak katıl derim?
Güzel şeyler olacak...![]()
Önemli değil ama yok ya kalsın![]()
Takas'ta "Revenge" dizisinde! @takas
FavoriForumum'un iddialı dizisi için iddialı bir karaktere bürünecek olan takas'ın rolü şimdiden merak edilmeye başlandı!![]()
aklımdan geçen roller mi acaba aga hahagerçekten tüm türkiye benim rolüme kitlenmiş durumda fazla merak iyi değil ona göre he![]()
aklımdan geçen roller mi acaba aga haha
RevaN ile düşman olur mu bilemem ama şimdiden bir düşmanı var onun dizide. İyi bir rolü üstlenecek gerçekten dizide, o yüzden bende çok mutluyum.
Tüm haber sitelerinde "Flaş Haber!" olarak yayınlandı. Herkes takas'ın rolünün ne olacağını merakla bekliyor!gerçekten tüm türkiye benim rolüme kitlenmiş durumda fazla merak iyi değil ona göre he![]()
Flaş Haber! : Takas'tan basın açıklaması bekleniyor!Son dakika bombası patladı galiba![]()
aklımdan geçen roller mi acaba aga haha
RevaN ile düşman olur mu bilemem ama şimdiden bir düşmanı var onun dizide. İyi bir rolü üstlenecek gerçekten dizide, o yüzden bende çok mutluyum.![]()
Tüm haber sitelerinde "Flaş Haber!" olarak yayınlandı. Herkes takas'ın rolünün ne olacağını merakla bekliyor!
Flaş Haber! : Takas'tan basın açıklaması bekleniyor!![]()
senin için fesat [😡]
hayırdır aga aklımımı okuyon ne iş D
Nolan belli zaten.takas berenin tarafında savaşacak o zaman 😱 daha büyük bir şok
neyse takas ı nolan yapma sonra banlanırsın![]()