"Revenge" Bir Kez Daha Uyarlanacak!

Hayırlı olsun @dizi kolik Takip edeceğim. :)

Ayrıca revenge öyle yazılmaz böyle yazılır :F

reven[SUB]8[/SUB]e

Yeni dizi yapacağına ötekinin sezon finalini yaz yani :T:
3 hafta oldu neredeyse :D

Bende oynarım yaz benide esracım :D
Teşekkür ederim. Hem desteğin hemde dizide rol alacağın için. :)

Kolay gelsin, güzel birsey cikacaktir yine :)

Teşekkür ederim Ömer. Umarım beğenirsiniz. :)

Bende rol alabilirim.

Teşekkür ederim. :)

Teşekkür ederim. Dizide rol almak istersen yorum olarak belirtebilirsin Reytinger. Senide görmek isterim bu projede. :)

Sitede pek popüler değilim belkim ama ben de çok isterim şahsen böyle kaliteli bir yapımda yer almak :D Karakter fark etmez. Önemli olan böylesi bir projede yer almak. İstediğin her şeyi de yazabilirsin bana :) Heyecanlandım :D
Teşekkür ederim. Bu projede FavoriForumum üyelerinden herkesi elbette görmek isterim. Senide görmek beni çok onurlandırır, sağ ol. :)

Teşekkür ederim. Dizimde senide görmek isterim Melih. :)

Hayırlı olsun @dizi kolik Takip edeceğim. :)

Ayrıca revenge öyle yazılmaz böyle yazılır :F

reven[SUB]8[/SUB]e
Teşekkür ederim RevaN. O hatamı hemen telafi edeceğim. Dizide sende rol almak istersen bekliyorum. :)

Çok güzel olacağına eminim :) Benide yazarsan sevinirim canım :) @dizi kolik
Teşekkür ederim Hilal. Bu dizide senide çok çok görmek istiyorum. :)

Yeni dizi yapacağına ötekinin sezon finalini yaz yani :T:
3 hafta oldu neredeyse :D
Bugün yayınlayacağım sezon finalini. Sınavlar ve dershane yoğunluğundan zaman bulamadım maalesef. Neyse ki yeni sezonda hiç ara vermeden düzgünce yayınlayabileceğim diziyi İnş. :)

Birde ben hep yayınlayacağım zaman forum yoğun veya siteye girilemeyecek duruma geliyor. O konuda da tam bir şanssızlığım var. :(

Benide yazarmisin ?????
Teşekkür ederim, elbette. :)

Başarılar, takip edeceğim. :)
Teşekkür ederim Buğra. Dizide rol almak istersen bekliyorum. :)

Başarılar , bende rol almak istiyorum :)
Teşekkür ederim. :)

Roller için daha sonra görüşeceğim. Nolan gitti sayılır ama o konuda dün Emre öyle bir şey yazmıştı. Sen Daniel'de olabilirsin veya Jack hatta Conrad. :F
Ben aslında ordaki rollerin hiçbiri olmak istemem. Bana ayrıca bir karakter yaratırsan süper olur. Böyle Yağmura yardım eden ama daha başka bir rol. :D

Ben aslında ordaki rollerin hiçbiri olmak istemem. Bana ayrıca bir karakter yaratırsan süper olur. Böyle Yağmura yardım eden ama daha başka bir rol. :D

Sen diziye gir karakter için sonra görüşürüz, zaten daha başka işlerimizde var biliyorsun. :):)