Teşekkür ederim. Hem desteğin hemde dizide rol alacağın için.Bende oynarım yaz benide esracım
Kolay gelsin, güzel birsey cikacaktir yine
Bende rol alabilirim.
Hayırlı olsun. @dizi kolik
Teşekkür ederim. Bu projede FavoriForumum üyelerinden herkesi elbette görmek isterim. Senide görmek beni çok onurlandırır, sağ ol.Sitede pek popüler değilim belkim ama ben de çok isterim şahsen böyle kaliteli bir yapımda yer almak Karakter fark etmez. Önemli olan böylesi bir projede yer almak. İstediğin her şeyi de yazabilirsin bana Heyecanlandım
Teşekkür ederim. Dizimde senide görmek isterim Melih.Başarılar :
Teşekkür ederim RevaN. O hatamı hemen telafi edeceğim. Dizide sende rol almak istersen bekliyorum.Hayırlı olsun @dizi kolik Takip edeceğim.
Ayrıca revenge öyle yazılmaz böyle yazılır
reven[SUB]8[/SUB]e
Teşekkür ederim Hilal. Bu dizide senide çok çok görmek istiyorum.Çok güzel olacağına eminim Benide yazarsan sevinirim canım @dizi kolik
Bugün yayınlayacağım sezon finalini. Sınavlar ve dershane yoğunluğundan zaman bulamadım maalesef. Neyse ki yeni sezonda hiç ara vermeden düzgünce yayınlayabileceğim diziyi İnş.Yeni dizi yapacağına ötekinin sezon finalini yaz yani
3 hafta oldu neredeyse
Teşekkür ederim, elbette.Benide yazarmisin ?????
Teşekkür ederim Buğra. Dizide rol almak istersen bekliyorum.Başarılar, takip edeceğim.
Teşekkür ederim.Başarılar , bende rol almak istiyorum
Hayırlı olsun.
Diyaloglarım iyi olacaksa bende katılabilirim.
Roller için daha sonra görüşeceğim. Nolan gitti sayılır ama o konuda dün Emre öyle bir şey yazmıştı. Sen Daniel'de olabilirsin veya Jack hatta Conrad.Nolan rolü gitti mi elden @dizi kolik ?
Teşekkür ederim Buğra. Dizide rol almak istersen bekliyorum.
Peki, teşekkür ederim.Yazabilirsin. @dizi kolik
Yer varsa bende girebilirim,kabul edersen tabii.
Teşekkürler Buğra.İsterim.
Ben aslında ordaki rollerin hiçbiri olmak istemem. Bana ayrıca bir karakter yaratırsan süper olur. Böyle Yağmura yardım eden ama daha başka bir rol.
Roller için daha sonra görüşeceğim. Nolan gitti sayılır ama o konuda dün Emre öyle bir şey yazmıştı. Sen Daniel'de olabilirsin veya Jack hatta Conrad.
Ben aslında ordaki rollerin hiçbiri olmak istemem. Bana ayrıca bir karakter yaratırsan süper olur. Böyle Yağmura yardım eden ama daha başka bir rol.