"Revenge" Bir Kez Daha Uyarlanacak!

rolüm belli aksi taktirde dizi kolik forumu bırakabilirsin :kiki:

Ben tüyo vermem. Takas'a rolünü açıkladım, süper bir rolü var. Sen ne tahmin ediyorsun? :)

Ben sözümü tutarım takas, o rol dışında diğer rolleri kabul etmeyeceğini bildiğimden teklif etmezdim ama teklif ettiğim rolüde senden başka kimse oynayamaz. :):)

erkek rollere bakalım;

nolan=eşcinsel direkt elendi
declan=ergen bir tip ve ço kgeri planda takas kabul ettiyse hata ertmiş
jack:acıların adamı,kime aşık olduğu berlli değil takas a göre değil
daniel:adamın sahnlerinin yarısı yatakta geçiyor :A
conrad:bnm tahminim bu takas a rolleri doğru anlattıyusan kötü ve güçlü bir karakter :)

rolüm iyiymiş görecez bakalım dizikolik :D

- - - Ekleme - - -

aga gel ikimiz bi dizi yapalım başrolünde senle ben oynayalım başka da oyuncu oynatmayalım nasıl olur :kiki:

aga 2 kişiden olsa olsa çizgi film olurbeaaa :D:D
yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz sinemalardayız

- - - Ekleme - - -

dizikolik@
bana da rol versene dizinde kontejan var mı ???
para felanda isteme belesh oynarım :d

erkek rollere bakalım;

nolan=eşcinsel direkt elendi
declan=ergen bir tip ve ço kgeri planda takas kabul ettiyse hata ertmiş
jack:acıların adamı,kime aşık olduğu berlli değil takas a göre değil
daniel:adamın sahnlerinin yarısı yatakta geçiyor :A
conrad:bnm tahminim bu takas a rolleri doğru anlattıyusan kötü ve güçlü bir karakter :)
Bu listede sadece Conrad'ı düşünmüştüm takas için ama Conrad değil. Onun rolü daha iyi ve güzel bir rol. Neyse tüyo yok! Bekleyin... :)

nestroyers agamda öldürülen bi figüran falan olsun kafasına sıkayım 1 bölümde :kiki:

Bu listede sadece Conrad'ı düşünmüştüm takas için ama Conrad değil. Onun rolü daha iyi ve güzel bir rol. Neyse tüyo yok! Bekleyin... :)

bu karakterlerden biriyse ve conrad ya da decal ndeğilse o konu rekor kırar orjinaline göre gidersen ve de banlanacakalr listesi ; takas,revan,forumdash .... :F