"Revenge" Bir Kez Daha Uyarlanacak!

bu karakterlerden biriyse ve conrad ya da decal ndeğilse o konu rekor kırar orjinaline göre gidersen ve de banlanacakalr listesi ; takas,revan,forumdash .... :F
Takas'ın rolü baş rol seviyesinde değil ama etkisi büyük ve tüm karakterleri etkileyen bir rol. :)

yoksa takas mason olup kitap mı yazacak 😱 bence white haired man olsun kvp den alışık aynısı var ak saçlı diye :F
ya da emily nin babası olur herkesi etkiliyorsa :F

teamüller gereği ak saçlı olamam soy kitabının anahtarını muhafızların elinde ona ulaşmamız lazım reyiz :kiki:

zaten başka erkek karakter kalmadı :F demek ki 3 ünden 1 i :D

- - - Ekleme - - -

emre senin rolun belli mi :D:D

her rolü oynarım dedim @dizi kolik e bıraktım ::D

- - - Ekleme - - -

teamüller gereği ak saçlı olamam soy kitabının anahtarını muhafızların elinde ona ulaşmamız lazım reyiz :kiki:

yok panpa bu dizide ak saçlı olmak için iiyi dövüşmek,teknolojik aletlere kafanın basması ve çok iyi bir suikastçi olmak yetiyor kitaba gerek yok :F

zaten başka erkek karakter kalmadı :F demek ki 3 ünden 1 i :D

- - - Ekleme - - -

her rolü oynarım dedim @dizi kolik e bıraktım ::D

- - - Ekleme - - -

yok panpa bu dizide ak saçlı olmak için iiyi dövüşmek,teknolojik aletlere kafanın basması ve çok iyi bir suikastçi olmak yetiyor kitaba gerek yok :F

her rolü oynarmısın demek :D:D

muhafızlardan anahtarı almamız şart bunun için gizli bi plan yapmalıyız tapınakçılar peşimizde onların eline geçerse 2000 yıllık gizli yapılanma tehlike girer türk vatanı tehlikeye girer reyiz :kiki:

pompy mode on bence vadi ile revengeyi birleştirip arka sokaklar sezon final iyapılmalı konuk oyuncu da dud peri ile betüş olmalı popmy mode off

Takas Haldun ve ya Ağabey olabilir bence. :X

Ben de varım Esra. Benim için güzel rol yazacağından eminim. :D @dizi kolik

Takas Haldun ve ya Ağabey olabilir bence. :X

Ben de varım Esra. Benim için güzel rol yazacağından eminim. :D @dizi kolik
Seni dün kaydetmiştim ben. Roller için LYS'den sonra görüşeceğim tüm üyelerle. :)

Hakanı Emre kaptı. Ben de Esradan rica ettim ona benzer rol yazsın bana. Yağmura yardım eden. :X
Aslında sen bizdeki İgor gibi bir karakteri canlandırabilirsin. Tabii rolünü biraz daha dizide tutunacak şekilde yazarım ben. :)