"Revenge" Bir Kez Daha Uyarlanacak!

Hayırlı olsun ama benim böyle aşk meşk hikayelerle işim yok o yüzden katılmıyorum

- - - Ekleme - - -

Hayırlı olsun ama benim böyle aşk meşk hikayelerle işim yok o yüzden katılmıyorum

- - - Ekleme - - -

Teşekkür ederim ama dizi aşk değil aksiyon üzerine kurulu. Aşk dolaylı olarak var dizide. Yer almak istersen sanada güzel bir rol bulabiliriz. En azından konuk olarak katıl derim? :)

Anladım. Aslında @Almila da başrol olabilir. Önce bir kafanda oluştur tabloyu, sonrası çıkar. :)

Güzel şeyler olacak... :)

Fks14 yani Furkan'da "Revenge" dizisinde! @Fks14 :)

Dizinin kadrosuna katılmak isteyen tüm FavoriForumum üyelerini bekliyoruz! :)

Takas'ta "Revenge" dizisinde! @takas :)

FavoriForumum'un iddialı dizisi için iddialı bir karaktere bürünecek olan takas'ın rolü şimdiden merak edilmeye başlandı! :)

gerçekten tüm türkiye benim rolüme kitlenmiş durumda fazla merak iyi değil ona göre he :kiki:

😱 😱 😱 bence @RevaN ile düşman olsun dizi zevkli olur :A :A :A
RevaN ile düşman olur mu bilemem ama şimdiden bir düşmanı var onun dizide. İyi bir rolü üstlenecek gerçekten dizide, o yüzden bende çok mutluyum. :)

gerçekten tüm türkiye benim rolüme kitlenmiş durumda fazla merak iyi değil ona göre he :kiki:
Tüm haber sitelerinde "Flaş Haber!" olarak yayınlandı. Herkes takas'ın rolünün ne olacağını merakla bekliyor! :F

Son dakika bombası patladı galiba :D
Flaş Haber! : Takas'tan basın açıklaması bekleniyor! :):)

basın açıklamasını menejerim yapacak beni böyle ufak tefek işlerle uğraştırıp irrite etmeyin sayın yapımcı bu da sana uyarıdır :D

RevaN ile düşman olur mu bilemem ama şimdiden bir düşmanı var onun dizide. İyi bir rolü üstlenecek gerçekten dizide, o yüzden bende çok mutluyum. :)

Tüm haber sitelerinde "Flaş Haber!" olarak yayınlandı. Herkes takas'ın rolünün ne olacağını merakla bekliyor! :F

Flaş Haber! : Takas'tan basın açıklaması bekleniyor! :):)

takas berenin tarafında savaşacak o zaman 😱 daha büyük bir şok
neyse takas ı nolan yapma sonra banlanırsın :F