"Revenge" Bir Kez Daha Uyarlanacak!

Hayırlı olsun ama benim böyle aşk meşk hikayelerle işim yok o yüzden katılmıyorum

- - - Ekleme - - -

Hayırlı olsun ama benim böyle aşk meşk hikayelerle işim yok o yüzden katılmıyorum

Karakterler henüz belli değil. Dediğim gibi şu an öncelik olarak dizide rol almak isteyenlerin belirlenmesi. Karakterleri daha sonra görüşeceğim.

Anladım. Aslında @Almila da başrol olabilir. Önce bir kafanda oluştur tabloyu, sonrası çıkar.

- - - Ekleme - - -

Teşekkür ederim ama dizi aşk değil aksiyon üzerine kurulu. Aşk dolaylı olarak var dizide. Yer almak istersen sanada güzel bir rol bulabiliriz. En azından konuk olarak katıl derim?

Anladım. Aslında @Almila da başrol olabilir. Önce bir kafanda oluştur tabloyu, sonrası çıkar.

Güzel şeyler olacak...

Fks14 yani Furkan'da "Revenge" dizisinde! @Fks14

Dizinin kadrosuna katılmak isteyen tüm FavoriForumum üyelerini bekliyoruz!

Takas'ta "Revenge" dizisinde! @takas

FavoriForumum'un iddialı dizisi için iddialı bir karaktere bürünecek olan takas'ın rolü şimdiden merak edilmeye başlandı!

gerçekten tüm türkiye benim rolüme kitlenmiş durumda fazla merak iyi değil ona göre he

Son dakika bombası patladı galiba

😱 😱 😱 bence @RevaN ile düşman olsun dizi zevkli olur
RevaN ile düşman olur mu bilemem ama şimdiden bir düşmanı var onun dizide. İyi bir rolü üstlenecek gerçekten dizide, o yüzden bende çok mutluyum.

gerçekten tüm türkiye benim rolüme kitlenmiş durumda fazla merak iyi değil ona göre he
Tüm haber sitelerinde "Flaş Haber!" olarak yayınlandı. Herkes takas'ın rolünün ne olacağını merakla bekliyor!

Son dakika bombası patladı galiba
Flaş Haber! : Takas'tan basın açıklaması bekleniyor!

basın açıklamasını menejerim yapacak beni böyle ufak tefek işlerle uğraştırıp irrite etmeyin sayın yapımcı bu da sana uyarıdır

takas berenin tarafında savaşacak o zaman 😱 daha büyük bir şok
neyse takas ı nolan yapma sonra banlanırsın