keşke girmeseydin konuya 😳 neyse belki bu sayede izlersin diziyiyaw harbiden bu david nerden çıktı bu adamı biz gömmüştük çoktanmadem ölmedide emily onca intikamı ne için alıyordu kız zevkinemi çalışıyordu
keşke girmeseydin konuya 😳 neyse belki bu sayede izlersin diziyiyaw harbiden bu david nerden çıktı bu adamı biz gömmüştük çoktanmadem ölmedide emily onca intikamı ne için alıyordu kız zevkinemi çalışıyordu
babayı hortlattılarsa dizinin reytinglerde niye babalara geldiği belli oluyorizle gör totoş
yok eemily nin elindeki parlak sayısı azalıyor 3ten 1e düşüyor reytingte de aynısı oluyorbabayı hortlattılarsa dizinin reytinglerde niye babalara geldiği belli oluyor
tokat yiyip çıkıcanyine hangi diziye girmişim aaa benim neden haberim yok ayoll oynadığım diziyi nasıl bilmiyorum ben
şimdiden heyecanlandırdın4x13 ü izledim
vicky vicky likten vazgeçti şimdi de margaux vickye dönüşyor
louise ile nolan evlendi louiseciğim zararsız erkek buldu kendineama anası tam cadı çıktı babasını öldürdüğünü yaymakla tehdit ediyor güzelim kızı
ben ile emily arasında bişiler olacak gibi emilysever erkekler gibi ben de ölür sezon finaline
vicky ile david ayrıldı tamameen
malcolm un macerası 3 bölüm sürdü rest in peace
point:9.2 @Harunnn60 çabuk izle @destere ile @Çiğdem- izlemese de olur kalite düşmanları.ss
bende bayağı heyecanlandım spoiler da acaba emily cıbılmı duruyor diye açtım bişey yokşimdiden heyecanlandırdın
Intikam 2 sezon olacaktıAcaba türk versiyonu yayından kalkmayaydi kaçıncı sezonda olurdu. Amerikalılar yapınca kaliteli oluyor pirim))
İroni yaptim ama Emin misin 3 sezonu büyük ihtimalIntikam 2 sezon olacaktı
kapasitelerini zorlayıp devam edenleride görüyoruzİroni yaptim ama Emin misin 3 sezonu büyük ihtimal
Amerikan dizilerini tadında birakacan işte))))kapasitelerini zorlayıp devam edenleride görüyoruzama intikam tam yerinde bıraktı tadında bıraktı
zaten hepsi tadında tuzunda bitiyorAmerikan dizilerini tadında birakacan işte))))
Türkler intikamı daha tadında bıraktı ama)))zaten hepsi tadında tuzunda bitiyorbeniim izlediğim yabancı dizilerin kalitesinde tek yerli dizi çıksaydı eminim bir 30 sezon devam edip çip ederlerdiama onlarda fazla uzatma yok senaryoyu batırırız ama reytingden vazgeçmeyiz demiyorlar senaryonun gidebileceği son mantıklı noktadan sonra dizi bitiriliyor
beren evlenecekti işi gücü vardı birazda o yüzden az buçuk erken bitirdilerTürkler intikamı daha tadında bıraktı ama)))
mesajları göremiyim beren diyorsan bu konuda kesin beyazsoy varidirberen evlenecekti işi gücü vardı birazda o yüzden az buçuk erken bitirdiler
@beyazsoy var tabi olmaz olurmu? beyazsoy un aslında berenden yana bir yarası olmaması lazım fanatik vadici de değildimesajları göremiyim beren diyorsan bu konuda kesin beyazsoy varidir) tuba kpa ile battı, ben de engelledim hüloğizm başkanını demek berene sardı yine
yok o öyle değil vadi geçen sene fet o amcayı diziye getirip öldürünce üstüne aziz yıldırım ı getirip suçlu gösterince beyazsoyun ibre ister istemez polat polat demeye başladı@beyazsoy var tabi olmaz olurmu? beyazsoy un aslında berenden yana bir yarası olmaması lazım fanatik vadici de değildiama nedense vadicilerden daha bir vadici duruyor beren sözkonusu olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?