ABC Revenge 4. Sezon Yorumları

4x12 yi izledim son sahneye vışşhh 😱
malcolm amca nasıl serbest kaldı davidin hani delilleri varidi
fbı da mı malcolm black için çalışiyi 😱 malcolm totoşu emily ve victoriayı kaçırdı .ss

nolan ve emily loise i kurtardı ailesinden maşşallah ailesi de ne kötüymüş kızın parası için delirtmişler.ss

ben, margaux a yardım etti, emily hakkındaki gerçeği de öğrendi böylece gerçeği bilmeyen kalmadı

point: 8.8

4x13 ü izledim
vicky vicky likten vazgeçti şimdi de margaux vickye dönüşyor
louise ile nolan evlendi louiseciğim zararsız erkek buldu kendine
ama anası tam cadı çıktı babasını öldürdüğünü yaymakla tehdit ediyor güzelim kızı
ben ile emily arasında bişiler olacak gibi emilysever erkekler gibi ben de ölür sezon finaline

vicky ile david ayrıldı tamameen
malcolm un macerası 3 bölüm sürdü rest in peace

point:9.2 @Harunnn60 çabuk izle @destere ile @Çiğdem- izlemese de olur kalite düşmanları.ss

şimdiden heyecanlandırdın

Acaba türk versiyonu yayından kalkmayaydi kaçıncı sezonda olurdu. Amerikalılar yapınca kaliteli oluyor pirim))

Amerikan dizilerini tadında birakacan işte))))
zaten hepsi tadında tuzunda bitiyor
beniim izlediğim yabancı dizilerin kalitesinde tek yerli dizi çıksaydı eminim bir 30 sezon devam edip çip ederlerdi
ama onlarda fazla uzatma yok senaryoyu batırırız ama reytingden vazgeçmeyiz demiyorlar senaryonun gidebileceği son mantıklı noktadan sonra dizi bitiriliyor

Türkler intikamı daha tadında bıraktı ama)))

mesajları göremiyim beren diyorsan bu konuda kesin beyazsoy varidir
) tuba kpa ile battı, ben de engelledim hüloğizm başkanını demek berene sardı yine
@beyazsoy var tabi olmaz olurmu? beyazsoy un aslında berenden yana bir yarası olmaması lazım fanatik vadici de değildi
ama nedense vadicilerden daha bir vadici duruyor beren sözkonusu olunca

@beyazsoy var tabi olmaz olurmu? beyazsoy un aslında berenden yana bir yarası olmaması lazım fanatik vadici de değildi
ama nedense vadicilerden daha bir vadici duruyor beren sözkonusu olunca
yok o öyle değil vadi geçen sene fet o amcayı diziye getirip öldürünce üstüne aziz yıldırım ı getirip suçlu gösterince beyazsoyun ibre ister istemez polat polat demeye başladı