margaux son kozunu da oynadı vicky e bebeği emily yüzünden kaybettiğini söyledi
jack in anası döndü umarfım bir oyun yoktur
vicky daniel için binayı yaptıracak gibi
jack hapiten kurtuldu
louise lymanı öldürdüğünü nolana söyledi
nolan yeni bir parlak buldu
3.sezondayım sınavlarımdan sonra devam edecem niye spoiler veriyonemily kimliğini açıklamış sonunda halka
louiseciğim de bebek istiyormuş gelsin çalışmalara başlayalım hemen): nolan da @destere ile @Çiğdem- e kalır @cookies @Harunnn60 @gözlemci @sokak sanati
Ekli dosyayı görüntüle 44089 Ekli dosyayı görüntüle 44090
Hep Öyle o3.sezondayım sınavlarımdan sonra devam edecem niye spoiler veriyon
hiç izlemedim ama bu dizi iptal olmuş4x19* u izledim sona geldik cidden @gözlemci @Çiğdem- @Harunnn60
emily amanda olduğunu açıkladıktan sonra vicky ile olans avaşı kızıştı gibi
önce margaux tarafsız kalmak istedi ancak sonunda vickye yardım etmeye karar verdi
louiseciğim nolandan gizli dosyaları çaldı naparsa yapsın o güzellik varken farketmez
nolanla emily atıştı bakalım emily affeder gibi
david ve amanda tekrar baba-kız oldu 20 sene önceki gibi
jack e cesaret geldi amandaya açılmak için ben i de jack i de sevmiyim bir mucize olsun nolanla olsun emily
son sahnede geçmişten biri geldi bence emily i hedef aldı lydia olabilir
final oluyor kız ne iptalihiç izlemedim ama bu dizi iptal olmuş
konusu açılmıs bugün revange iptal diye içine bakmadım ama baslık öyle yazıyordufinal oluyor kız ne iptali
ayol ben bizzat amerikan sitelerindne okudum hikayeyi bitiriyorlar dizi iptal olmuyor çatla da patlakonusu açılmıs bugün revange iptal diye içine bakmadım ama baslık öyle yazıyordu
bu arada son 4 bölüm [HASHTAG]#EmilyvsVictoria[/HASHTAG] bakalım kim kazanacak tabi sen ikisi de ölsün istersin pis,çirkin,pasaklı,evde kalmış,adı çıkmış dokuza inmez sekizekonusu açılmıs bugün revange iptal diye içine bakmadım ama baslık öyle yazıyordu
arkada olan siyah saçlı kız kazansın öndekı sarı çiyanı sevmedimayol ben bizzat amerikan sitelerindne okudum hikayeyi bitiriyorlar dizi iptal olmuyor çatla da patla
bu arada son 4 bölüm [HASHTAG]#EmilyvsVictoria[/HASHTAG] bakalım kim kazanacak tabi sen ikisi de ölsün istersin pis,çirkin,pasaklı,evde kalmış,adı çıkmış dokuza inmez sekize
Ekli dosyayı görüntüle 44257
oho sen o siyah saçlı kadının filmlerini izle ne parlakları elden geçirmiş çatlarsın kızarırsın bozarırsın [HASHTAG]#EmilyvsVictoria[/HASHTAG]arkada olan siyah saçlı kız kazansın öndekı sarı çiyanı sevmedim
hhahha ayy ne güzel dövüyor erkekleri ellerine sağlıkkız @Çiğdem- bak emily sizin kenan parlağı gibi vurduğunu indiriyor @destere ondan bıraktı diziyi em,i,lye laf atarsa orası burası yamulur biliyordu totoş
@Harunnn60 @gözlemci @vadikızı [HASHTAG]#EmilyvsVictoria[/HASHTAG]
başla cnm zaman zaman sıkılsanda çok seviceğini thmin ediyorum film tadında bir dizi yapmışlar bende 5.bölüme bakmayı düşünüyorum bugün@Çiğdem- bugün Daredevile başlayacağım
Tmm bugün 2 bölüm izlerim , Empire bitti sonuçtabaşla cnm zaman zaman sıkılsanda çok seviceğini thmin ediyorum film tadında bir dizi yapmışlar bende 5.bölüme bakmayı düşünüyorum bugün
🙂🙂🙂