ABC Revenge 4. Sezon Yorumları

Bende 3.sezona giriş yapıcam bakalım I)))

4x17 yi izledim point:8
margaux son kozunu da oynadı vicky e bebeği emily yüzünden kaybettiğini söyledi
jack in anası döndü umarfım bir oyun yoktur
vicky daniel için binayı yaptıracak gibi
jack hapiten kurtuldu
louise lymanı öldürdüğünü nolana söyledi
nolan yeni bir parlak buldu

emily kimliğini açıklamış sonunda halka:X
louiseciğim de bebek istiyormuş gelsin çalışmalara başlayalım hemen): nolan da @destere ile @Çiğdem- e kalır:F @cookies @Harunnn60 @gözlemci @sokak sanati
CBUEjSJUsAARUyJ.jpg
uytuyyuytuy.png

4x19* u izledim sona geldik cidden :) @gözlemci @Çiğdem- @Harunnn60
emily amanda olduğunu açıkladıktan sonra vicky ile olans avaşı kızıştı gibi
önce margaux tarafsız kalmak istedi ancak sonunda vickye yardım etmeye karar verdi
louiseciğim nolandan gizli dosyaları çaldı naparsa yapsın o güzellik varken farketmez:bhr:
nolanla emily atıştı bakalım emily affeder gibi
david ve amanda tekrar baba-kız oldu 20 sene önceki gibi
jack e cesaret geldi amandaya açılmak için ben i de jack i de sevmiyim bir mucize olsun nolanla olsun emily :F
son sahnede geçmişten biri geldi bence emily i hedef aldı :) lydia olabilir

4x19* u izledim sona geldik cidden :) @gözlemci @Çiğdem- @Harunnn60
emily amanda olduğunu açıkladıktan sonra vicky ile olans avaşı kızıştı gibi
önce margaux tarafsız kalmak istedi ancak sonunda vickye yardım etmeye karar verdi
louiseciğim nolandan gizli dosyaları çaldı naparsa yapsın o güzellik varken farketmez:bhr:
nolanla emily atıştı bakalım emily affeder gibi
david ve amanda tekrar baba-kız oldu 20 sene önceki gibi
jack e cesaret geldi amandaya açılmak için ben i de jack i de sevmiyim bir mucize olsun nolanla olsun emily :F
son sahnede geçmişten biri geldi bence emily i hedef aldı :) lydia olabilir
hiç izlemedim ama bu dizi iptal olmuş :F:F:F

konusu açılmıs bugün revange iptal diye içine bakmadım ama baslık öyle yazıyordu :F:F:F
ayol ben bizzat amerikan sitelerindne okudum hikayeyi bitiriyorlar dizi iptal olmuyor çatla da patla:F

konusu açılmıs bugün revange iptal diye içine bakmadım ama baslık öyle yazıyordu :F:F:F
bu arada son 4 bölüm [HASHTAG]#EmilyvsVictoria[/HASHTAG] bakalım kim kazanacak tabi sen ikisi de ölsün istersin pis,çirkin,pasaklı,evde kalmış,adı çıkmış dokuza inmez sekize :F
dsgdsgds.png

ayol ben bizzat amerikan sitelerindne okudum hikayeyi bitiriyorlar dizi iptal olmuyor çatla da patla:F

bu arada son 4 bölüm [HASHTAG]#EmilyvsVictoria[/HASHTAG] bakalım kim kazanacak tabi sen ikisi de ölsün istersin pis,çirkin,pasaklı,evde kalmış,adı çıkmış dokuza inmez sekize :F
Ekli dosyayı görüntüle 44257
arkada olan siyah saçlı kız kazansın öndekı sarı çiyanı sevmedim:F