ABC Revenge 4. Sezon Yorumları

yok o öyle değil vadi geçen sene fet o amcayı diziye getirip öldürünce üstüne aziz yıldırım ı getirip suçlu gösterince beyazsoyun ibre ister istemez polat polat demeye başladı :X
anladım polatın ibresi tenyoya doğru kayınca, @beyazsoy un ilgi alanıda polata doğru kaydı :))

ben diyorum neden yabancı dizileri sevmiyor diye? şimdi yabancı dizilerde birileri çıkıp hüloğğğ tenyo amca çok yaşa demiyor o yüzden onlara soğuk bakıyor :)

anladım polatın ibresi tenyoya doğru kayınca, @beyazsoy un ilgi alanıda polata doğru kaydı :))

ben diyorum neden yabancı dizileri sevmiyor diye? şimdi yabancı dizilerde birileri çıkıp hüloğğğ tenyo amca çok yaşa demiyor o yüzden onlara soğuk bakıyor :)
House of card twd 2. Sezonu niye sevdim saniyon))))

Emre komik adam adam yahhuu ertuğrul patlayacak dedi dizi patlamayip kendi dizisi patlayınca beni yasakladi))) simdi dayanamayıp laf sallıyor. Hacı tahminlerinin ve öngörülerin tutmaması Tayyip amacadan değil ))))

House of card twd 2. Sezonu niye sevdim saniyon))))

Emre komik adam adam yahhuu ertuğrul patlayacak dedi dizi patlamayip kendi dizisi patlayınca beni yasakladi))) simdi dayanamayıp laf sallıyor. Hacı tahminlerinin ve öngörülerin tutmaması Tayyip amacadan değil ))))
@xemrexxx ile engelli olsanızda birbirinize laf yetiştirebiliyorsunuz o yüzden engelin pek bir anlamı kalmamış gibi :))

İroni yaptim ama Emin misin 3 sezonu büyük ihtimal
Şöyle olacaktı beyazsoy
Bizim yerli intikam 2 sezon olacaktı ama türkiyede 1 sezon 35-40 bölüm olur
ABD de ise 22 bölüm olur yani
Intikam revenge nin 2 ve 3. Sezonu bir sezonda yayınlayacaktı ama reytingler az olunca 2 sezonu yayınladilar sadece

Şöyle olacaktı beyazsoy
Bizim yerli intikam 2 sezon olacaktı ama türkiyede 1 sezon 35-40 bölüm olur
ABD de ise 22 bölüm olur yani
Intikam revenge nin 2 ve 3. Sezonu bir sezonda yayınlayacaktı ama reytingler az olunca 2 sezonu yayınladilar sadece
Öyle de turk intikamin bu 3 sezonu olacakti

bu bölüm vicky şov vardı:X
hala hamptons ın kraliçesi olduğunu gösterdi kadınların sırlarını ortaya dökmek iyi fikirdi daniel ın adına açtığı vakfa da iyi para topladı
nolanla louise iyi çift oldu :X louise nin anasını alt ettiler kadın ne kötüymüş :Eek:
margaux emily e savaş açtı emily için zayıf rakip yer bunu kolayca
jack friendzoneda hala ben emily i kaptı :X

4x15 i izledim
vicky nin cici kayınvalidesi geldi davide göz koydu gibi :F vicky ile hem miras için hem de david için savaşacak :F
nolanla louise birlikte parlak avına gideceeklerdi italyaya ama margaux un emilyi devirme planı engel oldu bu bölüm çok iyiydiler
margaux jack tarafından oyuna getirildi topladığı kanıtlar gitti
ben in açığını buldu bakalım nasıl şettirecek parlağı
jack firendzoneda kaldı emilye açıldı ama karşılık bulamadı

hafftaya red sharpie dönüyor 3 kişi gidici bu sene bitici galiba umarım nolanla louise e bişi olmaz:( @Harunnn60 @destere @cookies

kız @Çiğdem- bak kadın kadına ne güzel atışıyorlar örnek al:F

4x15 i izledim
vicky nin cici kayınvalidesi geldi davide göz koydu gibi :F vicky ile hem miras için hem de david için savaşacak :F
nolanla louise birlikte parlak avına gideceeklerdi italyaya ama margaux un emilyi devirme planı engel oldu bu bölüm çok iyiydiler
margaux jack tarafından oyuna getirildi topladığı kanıtlar gitti
ben in açığını buldu bakalım nasıl şettirecek parlağı
jack firendzoneda kaldı emilye açıldı ama karşılık bulamadı

hafftaya red sharpie dönüyor 3 kişi gidici bu sene bitici galiba umarım nolanla louise e bişi olmaz:( @Harunnn60 @destere @cookies

kız @Çiğdem- bak kadın kadına ne güzel atışıyorlar örnek al:F
umarım emily i başka güzel bir dizide tekrar seyrederiz :)

ben bu diziyi izliyordum 3.sezona gelmiştim hatta bu ara izleyemedim
izlicem inşallah