Balayı için diyon yani))))beren evlenecekti işi gücü vardı birazda o yüzden az buçuk erken bitirdiler
Balayı için diyon yani))))beren evlenecekti işi gücü vardı birazda o yüzden az buçuk erken bitirdiler
anladım polatın ibresi tenyoya doğru kayınca, @beyazsoy un ilgi alanıda polata doğru kaydı )yok o öyle değil vadi geçen sene fet o amcayı diziye getirip öldürünce üstüne aziz yıldırım ı getirip suçlu gösterince beyazsoyun ibre ister istemez polat polat demeye başladı
House of card twd 2. Sezonu niye sevdim saniyon))))anladım polatın ibresi tenyoya doğru kayınca, @beyazsoy un ilgi alanıda polata doğru kaydı )
ben diyorum neden yabancı dizileri sevmiyor diye? şimdi yabancı dizilerde birileri çıkıp hüloğğğ tenyo amca çok yaşa demiyor o yüzden onlara soğuk bakıyor
@xemrexxx ile engelli olsanızda birbirinize laf yetiştirebiliyorsunuz o yüzden engelin pek bir anlamı kalmamış gibi )House of card twd 2. Sezonu niye sevdim saniyon))))
Emre komik adam adam yahhuu ertuğrul patlayacak dedi dizi patlamayip kendi dizisi patlayınca beni yasakladi))) simdi dayanamayıp laf sallıyor. Hacı tahminlerinin ve öngörülerin tutmaması Tayyip amacadan değil ))))
yönetim engellemedi bizi been beyazsoyu engelledim o yüzden laf atabiliyoz galiba XX@xemrexxx ile engelli olsanızda birbirinize laf yetiştirebiliyorsunuz o yüzden engelin pek bir anlamı kalmamış gibi )
Şöyle olacaktı beyazsoyİroni yaptim ama Emin misin 3 sezonu büyük ihtimal
Öyle de turk intikamin bu 3 sezonu olacaktiŞöyle olacaktı beyazsoy
Bizim yerli intikam 2 sezon olacaktı ama türkiyede 1 sezon 35-40 bölüm olur
ABD de ise 22 bölüm olur yani
Intikam revenge nin 2 ve 3. Sezonu bir sezonda yayınlayacaktı ama reytingler az olunca 2 sezonu yayınladilar sadece
Hayır beren saat 2 sezon anlaşma yapmış yani o sene zaten dizi bitecekmis ama şubatta bitmişti normalde Haziranda bitmesi lazımdıÖyle de turk intikamin bu 3 sezonu olacakti
umarım emily i başka güzel bir dizide tekrar seyrederiz4x15 i izledim
vicky nin cici kayınvalidesi geldi davide göz koydu gibi vicky ile hem miras için hem de david için savaşacak
nolanla louise birlikte parlak avına gideceeklerdi italyaya ama margaux un emilyi devirme planı engel oldu bu bölüm çok iyiydiler
margaux jack tarafından oyuna getirildi topladığı kanıtlar gitti
ben in açığını buldu bakalım nasıl şettirecek parlağı
jack firendzoneda kaldı emilye açıldı ama karşılık bulamadı
hafftaya red sharpie dönüyor 3 kişi gidici bu sene bitici galiba umarım nolanla louise e bişi olmaz @Harunnn60 @destere @cookies
kız @Çiğdem- bak kadın kadına ne güzel atışıyorlar örnek al
hbo da olsun dimi o dizi deeumarım emily i başka güzel bir dizide tekrar seyrederiz
tabiki öylesi kaymaklı kadayıf olur istediğimiz bir göz allah verdi iki göz diyip sevinçten naralar atarız o zaman )hbo da olsun dimi o dizi dee
Duy @destere duyben bu diziyi izliyordum 3.sezona gelmiştim hatta bu ara izleyemedim
izlicem inşallah