internet sorunu var işte , internet cafeden indireyim dedim , usb yasagı olan bir program koymuşlarizle o zaman totoş
internet sorunu var işte , internet cafeden indireyim dedim , usb yasagı olan bir program koymuşlarizle o zaman totoş
beter ol meluninternet sorunu var işte , internet cafeden indireyim dedim , usb yasagı olan bir program koymuşlar
vallahi kadınların klasına bakılırsa david in zevkten bir tarafı şişmiştir orası kesin4x11 i izledim
daniel i da gömdük. margaux duygulandırdı.louise üzgün olsa da boobsları üzüntünün önüne geçti nolana taşındı vicky nin istediği zarfı aldı ama vicky kullanmak istemedi louise zarfı açar işlerin içine dahil olur.malcolm black amca iyi bir giriş yaptı. david totoşu hiç güvn vermiyi keşke ölse.ss charlotte tamamen çıktı galiba abisinin cenazesine bile gelmedi.
point:8.5
@Harunnn60 @Çiğdem- @Nisa @destere
kadın her yerde aynı baksanıza davidin kafası nasıl şişti
nolacak hüloğğculardansen dirilişi düşün panpa
biri kızı lovallahi kadınların klasına bakılırsa david in zevkten bir tarafı şişmiştir orası kesin
hankısı? yaw ben görmeyeli karakterlermi değiştinolacak hüloğğculardan
biri kızı lo
emily işte david in kızıhankısı? yaw ben görmeyeli karakterlermi değişti
keşke konuya girmeseydin 😳hankısı? yaw ben görmeyeli karakterlermi değişti
emily nin babası ölmemişmiydi ? ben bıraktıktan sonra olaylar başka bir yöne doğrumu evrildi noldu ?emily işte david in kızı
totosuyla dağları devirdi yinekeşke konuya girmeseydin 😳
oho neler oldi neler bir ara daniel selim isimli istanbullu 22-23 yaşlarındaki koca totolu birine yazıyorduemily nin babası ölmemişmiydi ? ben bıraktıktan sonra olaylar başka bir yöne doğrumu evrildi noldu ?
çabuk çık konudanemily nin babası ölmemişmiydi ? ben bıraktıktan sonra olaylar başka bir yöne doğrumu evrildi noldu ?
aynentotosuyla dağları devirdi yine
oho neler oldi neler bir ara daniel selim isimli istanbullu 22-23 yaşlarındaki koca totolu birine yazıyordu
totosuyla dağları devirdi yine
oho neler oldi neler bir ara daniel selim isimli istanbullu 22-23 yaşlarındaki koca totolu birine yazıyordu
durun konuyu anlamaya çalışıyorum şimdi emily nin babasıyla oynaşan madeline in ufak kızı ile emily kızkardeşti sonra emily nin babası hapiste tecavüze uğramıştı ? en son öyle bişey hatırlıyordum ?çabuk çık konudan
aynen
işte sonra diziye çiğdem girdi emily yardımcısı oldudurun konuyu anlamaya çalışıyorum şimdi emily nin babasıyla oynaşan madeline in ufak kızı ile emily kızkardeşti sonra emily nin babası hapiste tecavüze uğramıştı ? en son öyle bişey hatırlıyordum ?
@Çiğdem- girdiyse diziye tekrar izlemeye başlayayımişte sonra diziye çiğdem girdi emily yardımcısı oldu
artık başla bence de , her diziyi izliyorsun bunu izlemiyorsun 😳@Çiğdem- girdiyse diziye tekrar izlemeye başlayayım
en son merdivenden düşmüştü çiğdem , orayı atladınişte sonra victoria @Çiğdem- eziğine bir tokat attı çirkinin feleği şaştı
beter olsun kan kussun kızılcık şerbeti şey ettim desinen son merdivenden düşmüştü çiğdem , orayı atladın
işte sonra victoria @Çiğdem- eziğine bir tokat attı çirkinin feleği şaştı
yaw harbiden bu david nerden çıktı bu adamı biz gömmüştük çoktan madem ölmedide emily onca intikamı ne için alıyordu kız zevkinemi çalışıyorduartık başla bence de , her diziyi izliyorsun bunu izlemiyorsun 😳
izle gör totoşyaw harbiden bu david nerden çıktı bu adamı biz gömmüştük çoktan madem ölmedide emily onca intikamı ne için alıyordu kız zevkinemi çalışıyordu