o değil de şu haber senin sonunu anlatıyor benceişte yanyana gelirsek ikimizde istediklerimize kavuşmuş olacağız )
http://www.radikal.com.tr/hayat/dom...e=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=trafik
@Nisa @cookies @Çiğdem-
o değil de şu haber senin sonunu anlatıyor benceişte yanyana gelirsek ikimizde istediklerimize kavuşmuş olacağız )
balık zevkten dörtköşe gitmiş mutlu ölüm bu olsa gereko değil de şu haber senin sonunu anlatıyor bence
http://www.radikal.com.tr/hayat/dom...e=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=trafik
@Nisa @cookies @Çiğdem-
o değil de şu haber senin sonunu anlatıyor bence
@Nisa @cookies @Çiğdem-
hahahahahhahahahabalık zevkten dörtköşe gitmiş mutlu ölüm bu olsa gerek
balık diyip geçmemek lazım bu dünyada cenneti yaşıyor giderkende mutlu gidiyor balık olmak isterdimhahahahahhahahaha
@destere hayvan olarak dünyaya gelse kesin bu balık olarak gelirdi hahah
4x8 i izledim
sonunda
emily ve david oturup konuştu her şey ortaya çıktı derken david bişiler sakladı emily den uzak durmasını istedi ama emily uzak duramadı yine
son sahnede emily nin yaptığını @Çiğdem- 50 yılda yapamaz
parlak oğlana kızgın demirle işkence edici göstermediler ama edici çiğdem parlağa bişi olmasın diye kendine işkence eder
jack in polis arkadaşı
bi git artı kyav ne gereksiz karakter şimdi de jack i kıskaniyi .ss
nolan ın hiç normal arkadaşım olmayacak lafı güzeldi
louise ile anlaşıyidi ki margaux a dmndü acaba planları ne
daniel
vicky ile klasik kavgasını aptı rahatladı margaux bakalım affedecek mi parlaığı
bu bölüm emily e yöneldi sanki tekrar
@Forumdash @destere @Harunnn60
ayol işkence edecek sen ne sandınohaaa kızgın demirlemi hahahaha nasıl şeyler izliyorsun sen yaaa
hahahahha hiçç söylemiyim istersennnayol işkence edecek sen ne sandın
destereden daha fantastik bir insansınhahahahha hiçç söylemiyim istersennn
hadii oradan beee sensin bunları izleyendestereden daha fantastik bir insansın
ben izlediğim halkde böyle fantezilerim yok diziyle ilgilihadii oradan beee sensin bunları izleyen
ben izlediğim halkde böyle fantezilerim yok diziyle ilgili
Bence Daniel
önümüzdeki hafta birisi ölecekmiş inşallah @Çiğdem- in parlakalrından biridir @destere @Harunnn60 @Forumdash
emily-nolan-vicky üçlüsüne bişi olmasın da gerisi önemli değil bence jack in zamanı geldi artık gidebilirBence Daniel
Jack bilmiyorum ama dizide hiçbir zaman önemli olmadı halbuki bu dizi ilk başlarken kilit isimdiemily-nolan-vicky üçlüsüne bişi olmasın da gerisi önemli değil bence jack in zamanı geldi artık gidebilir
hahahah ayyy kocasızlıktan kudurmuş bunlar beee bunlara @destere lazım bence hahahha
kadın dediğin böyle kavga edebilecek işte kız @Çiğdem- senin gibi tüm gün parlaklara bakıp da geri kalmamışlar @destere @Harunnn60 @Nisa @Forumdash
bir kız diğer kızı döverken ne kadar üzüldüm biliyormusun? hiç bir kız bu kadar kolay harcanmamalı hepsini değerlendirmek lazım çok duygusal bir insanım! ikisinide insan bir yastıkta korumaya almak istiyorhahahah ayyy kocasızlıktan kudurmuş bunlar beee bunlara @destere lazım bence hahahha