ABC Revenge 4. Sezon Yorumları

4x8 i izledim
sonunda
emily ve david oturup konuştu her şey ortaya çıktı derken david bişiler sakladı emily den uzak durmasını istedi ama emily uzak duramadı yine

son sahnede emily nin yaptığını @Çiğdem- 50 yılda yapamaz
parlak oğlana kızgın demirle işkence edici göstermediler ama edici çiğdem parlağa bişi olmasın diye kendine işkence eder:F

jack in polis arkadaşı
bi git artı kyav ne gereksiz karakter şimdi de jack i kıskaniyi .ss

nolan ın hiç normal arkadaşım olmayacak lafı güzeldi
louise ile anlaşıyidi ki margaux a dmndü acaba planları ne :X

daniel
vicky ile klasik kavgasını aptı rahatladı :F margaux bakalım affedecek mi parlaığı
bu bölüm emily e yöneldi sanki tekrar

@Forumdash @destere @Harunnn60

4x8 i izledim
sonunda
emily ve david oturup konuştu her şey ortaya çıktı derken david bişiler sakladı emily den uzak durmasını istedi ama emily uzak duramadı yine

son sahnede emily nin yaptığını @Çiğdem- 50 yılda yapamaz
parlak oğlana kızgın demirle işkence edici göstermediler ama edici çiğdem parlağa bişi olmasın diye kendine işkence eder:F

jack in polis arkadaşı
bi git artı kyav ne gereksiz karakter şimdi de jack i kıskaniyi .ss

nolan ın hiç normal arkadaşım olmayacak lafı güzeldi
louise ile anlaşıyidi ki margaux a dmndü acaba planları ne :X

daniel
vicky ile klasik kavgasını aptı rahatladı :F margaux bakalım affedecek mi parlaığı
bu bölüm emily e yöneldi sanki tekrar

@Forumdash @destere @Harunnn60
ohaaa kızgın demirlemi hahahaha nasıl şeyler izliyorsun sen yaaa:F:F:F

helal olsun vicky :oley:
nasıl da hem davidi hem polis müdürünü parmağında oynattı hemi de davidin peşindekileri öğrendi onları emilye yöneltti

@Çiğdem- vicky i izle de azıcık kadınlık,kurnazlık,asalet öğren :F

ben sonunda amacın aulaştı emilye yakınlaştı çocuk 8 bölüm uğraşmıştı :F
jack sonunda elizabethden kurtuldu kızı yatağa attı ama kız kötü federal çıktı :X bakalım emily e nedecek :X
daniel margauxun hamile olduğunu öğrendi bu ikiliden daha fazla sahne bekliyiz
david vicky e olanları anlatıcam dedi bakalım dürüst olacak mı
nolan arkadaşlığı düşündü ve louise i satmadı umarım aralarında bişi olur:A

point: 8.5

@destere @Forumdash @Harunnn60

emily-nolan-vicky üçlüsüne bişi olmasın da gerisi önemli değil :F bence jack in zamanı geldi artık gidebilir :F
Jack bilmiyorum ama dizide hiçbir zaman önemli olmadı halbuki bu dizi ilk başlarken kilit isimdi
Hatta emily ve jack arasında doğru dürüst bişey olmadı
Giderse kimse Üzülmez galiba :F

hahahah ayyy kocasızlıktan kudurmuş bunlar beee bunlara @destere lazım bence hahahha :F:F:F
bir kız diğer kızı döverken ne kadar üzüldüm biliyormusun? hiç bir kız bu kadar kolay harcanmamalı hepsini değerlendirmek lazım :) çok duygusal bir insanım! ikisinide insan bir yastıkta korumaya almak istiyor:)