Ben illa aksiyon olsun istemiyorum ki İlk sezon mesela aksiyon yoktu ama her bölüm çok iyiydi@Forumdash şeytana uyma lütfen. .
Aksiyon var dizide artık sen seversin
Senin htgsfdasdfas dizisindeki gibi dimi?@Forumdash ın izlemesi için dizinin ergenik olması lazım))
onun ergenikliğini neyle ölçtünBen illa aksiyon olsun istemiyorum ki İlk sezon mesela aksiyon yoktu ama her bölüm çok iyiydi
Senin htgsfdasdfas dizisindeki gibi dimi?
Sen benim ergenikliğimi neyle ölçtün??? Senin izlediğin hiç bi dizi ergenik değil dimi Nasıl bi ego var böyleki bi şeyi kabul etmezsin anlamıyorum. 10 dizi izliyorsun 6'sı ergenik dizisi ve hiçbirini ergenik olarak görmüyorsun.onun ergenikliğini neyle ölçtün
ttp neydi loSen benim ergenikliğimi neyle ölçtün??? Senin izlediğin hiç bi dizi ergenik değil dimi Nasıl bi ego var böyleki bi şeyi kabul etmezsin anlamıyorum. 10 dizi izliyorsun 6'sı ergenik dizisi ve hiçbirini ergenik olarak görmüyorsun.
The 100
PLL
Glee
HWTGssadfasd
Baby dady
faking it
Reing
TTP
Edit: 6 demişim ama 8 çıktı
Bak gördün mü kabul etmiyorsun, hemencik herkes izliyor diyorsun Geç bunlarıttp neydi lo
glee ergenik değil herkes izliyi
htgawm da ergenik değil oyuncuları ergen yaşta olan diziler ergenik olacak diye bir kaide yok
sen kpa izliyon medcezir izliyon bnm 6 ergenik yabancı dizime bedel yani hataa reklam ve özetleri de sayarsak sadece 2 dizin bnm 6 dizimi geçiyi ))
emily burada @destere ye nişan almış bıçakla destereyi bütünleştirecekmiş @Çiğdem- @Harunnn60
Ekli dosyayı görüntüle 41094
bende bıçağımı çekerim karşılıklı bıçaklaşırızttp neydi lo
htgawm da ergenik değil oyuncuları ergen yaşta olan diziler ergenik olacak diye bir kaide yok
sen kpa izliyon medcezir izliyon bnm 6 ergenik yabancı dizime bedel yani hataa reklam ve özetleri de sayarsak sadece 2 dizin bnm 6 dizimi geçiyi ))
emily burada @destere ye nişan almış bıçakla destereyi bütünleştirecekmiş @Çiğdem- @Harunnn60
yalnızzz kadının gölgesi kadından daha güzel görünüyor @xemrexxx @desterettp neydi lo
kıskançlıkta uaysın
sen şu an totiş ve ergenik diziler izliyon ne var bundaBak gördün mü kabul etmiyorsun, hemencik herkes izliyor diyorsun Geç bunları
Hee tükle yabancıyı ne kariştiriyon Senin geçmişin ve hale hazırda Ulan istanbul cucuk ağan cücük sırların alemin kralı pis yedili gibi hem ergenik hem totoş diziler mevcut
kız kızı siyah beyaz görür kedigiller gibidir kızlar kendi hemcinslerine bakarken
kız kızı siyah beyaz görür kedigiller gibidir kızlar kendi hemcinslerine bakarken
erkekler ise ayrıntılara odaklanır şeytan ayrıntıda gizlidir ? ordaki emily nin nereleri nereleri dikkatimizi çekiyor bir bilsen ? karanlık gölgeye odaklanacak kadar kafayı yemedik
tabi @xemrexxx bizden değil, ona sorsan kızıda erkeğide pas geçip direk gül ağaya dalar
çatır çatır spoi kutucuğunu açıyorum ) acaba diziyi izlemeyeceğimdenmidir nedir ?çok iyi bir bölümdü 9.3 pointi haketti
emily ile babası kavuştu
david ile yataktan çıkmayan vicky sonunda çarpıldı
daniel margauxtan darbeyi yedi beter olsun
lousie tam psikopat çıktı margaux u öldiriyidi neredeyse
nolan farklı yönlere gidiyi o kulüp farklı amaçlara hizmet edecek gibi
vicky e helal kadının kynakları bitmek bilmiyi
@destere @Çiğdem- @Harunnn60
totoşluğundan hep hadi @Çiğdem- e hitap edecek fazla parlak yok sen niye izlemiyin recepcirekşını izliyin deçatır çatır spoi kutucuğunu açıyorum ) acaba diziyi izlemeyeceğimdenmidir nedir ?
recepcırekşın fantazik bir konuya sahip bu konuda çiğdemle hemfikirimtotoşluğundan hep hadi @Çiğdem- e hitap edecek fazla parlak yok sen niye izlemiyin recepcirekşını izliyin de
senin fantezi anlayışınla çiğdeminki bir mirecepcırekşın fantazik bir konuya sahip bu konuda çiğdemle hemfikirim
evet mesela @Çiğdem- e sor o da iki gönül bir olunca samanlık kral dairesi olur diyecektirsenin fantezi anlayışınla çiğdeminki bir mi
işte yanyana gelirsek ikimizde istediklerimize kavuşmuş olacağız )ama temel fark @Çiğdem- kral dairesinde baklava sen boobs istiyon ))) ha bir de çiğdemin fanteziler daha gelişmiş olabilir vampir,kurt adam,in,cin,peri,şeytan ne varsa izliyi )))